Manastirile din Moldova si Bucovina
Moderatori: dragos6, paagli, 121
12 mesaje
• Pagina 1 din 1
Frumos doamna Michi!
Planuim si noi pentru la primavara(daca apucam) un tur al manastirilor din Moldova.N-am mai fost de 20 de ani pe-acolo.
Ati fost pe cont propriu sau in circuit organizat?
Planuim si noi pentru la primavara(daca apucam) un tur al manastirilor din Moldova.N-am mai fost de 20 de ani pe-acolo.
Ati fost pe cont propriu sau in circuit organizat?
viatzaerozsirozestelumeatoata
-

Karina33 - irish coffee
Karina33 scrie:Ati fost pe cont propriu sau in circuit organizat?
Circuitele organizate iau pielea de pe tine. Am fost doua masini si ne-am cazat la Gura Humorului( 3*, 80 lei/noapte, peisaj superb, cu retinerea camerelor pe net). Au fost suficiente cinci zile pline. Drumurile in Moldova sunt bune.
"eu am fost ca tine(?),tu vei fi ca mine
-

michi 73 - frappuccino
Foarte frumos traseu.Atata liniste in manastirile din Moldova...cel mai bine imi simt sufletul cum vibreaza la Bistrita.Icoana de acolo este minunata...Inca vreo 150 de km si ati fi ajuns la Iasi, mi-ar fi facut placere sa va cunosc 
-

ioana_darius.blaj - frappuccino
ioana_darius.blaj scrie:Inca vreo 150 de km si ati fi ajuns la Iasi, mi-ar fi facut placere sa va cunosc
Am plecat pe graba cu zi fixa de intoarcere dar am fost enorm de bucuroasa ca am ajuns acolo dupa 35 de ani. Daca la anul imi pot cnvinge sotul pentru Trans+Maramu, cine stie, poate ne intoarcem peste Prislop si ajungem si in Moldova..Sanatosi sa fim!
-

michi 73 - frappuccino
michi 73 scrie:Karina33 scrie:Ati fost pe cont propriu sau in circuit organizat?
Circuitele organizate iau pielea de pe tine. Am fost doua masini si ne-am cazat la Gura Humorului( 3*, 80 lei/noapte, peisaj superb, cu retinerea camerelor pe net). Au fost suficiente cinci zile pline. Drumurile in Moldova sunt bune.
Bine ai (ati-cum naiba se scrie cuvantul asta, asa sau asa: a-ti...?) venit !!! Ceva mai explicit si in euro... se poate? Daca nu e cu suparare....
Si dupa poze, vad ca ati avut si o vreme splendida...! Poze cu locul de cazare...ESTE ??? 
-

barboneli - frappuccino
barboneli scrie:
Bine ai (ati-cum naiba se scrie cuvantul asta, asa sau asa: a-ti...?) venit !!! Ceva mai explicit si in euro... se poate? Daca nu e cu suparare....Si dupa poze, vad ca ati avut si o vreme splendida...! Poze cu locul de cazare...ESTE ???
Cazarea a fost cca 20 eu/zi, mai ieftina decat in alte parti pentru ca de la asfalt am mers 2 km drum de tara, fara pavaj dar si fara gropi. De regula cazarile sunt 1000lei (25 eu) pana la max 50 eu, vorbind de pensiuni nu de hoteluri.Pensiune e cu numele caci nu esti obligat sa consumi nimic acolo. La banii pe care i-am dat, camera era curata si spatioasa, cu TV, baie proprie,balcon individual cu umbrela masa si scaune,fara frigider sau aer conditionat, fara mic dejun. Ne-a tentat ca fiind in padure, departe de lumea dezlantuita era f. multa liniste. La restaurant am mancat bine si la preturi moderate. De ex.ciorba, gratar cu garnitura si doi mici, salata, bere si cafea a costat pentru doua persoane cam 20 eu. Pentru seara si dimineata luam din supermarketurile pe care le gaseam pe drum cam tot ce consumam si in Bucuresti iar de la taranii de pe marginea soselei, fructe. Aveam totusi un frigider de masina. De la Piatra Neamt incepand, si pana la Suceava sau Radauti pe sosea sant insirate ca margelele zeci, poate sute de pensiuni de 3 si 4 stele (noi am stat la 3 stele).Cele de patru sunt all-inclusive dar te tin legat de loc, ori noi plecam dimineata la noua si reveneam pe la cinci d.p. Pensiunile au fost construite cu 50% fonduri europene nerambursabile sau din banii celor care lucreaza in strainatate. Sunt sate intregi mai ales in nordul tarii in care vilele rivalizeaza cu cele din Pipera (cartier de lux din Buc) dupa cum in alte localitati, locuintele arata saracia lucie desi sunt spoite si au curtile pline de flori.
-

michi 73 - frappuccino
Pfuuu...!!! Grozave informatii !!! Mersi mult de tot. Si "rentabile" pe deasupra... Noi nu cautam Hoteluri, avem groaza de ele, tot timpul, de cate ori am fost in Romania, numai la pensiuni sau case particulare, am stat !!! Unde e masa si banca sub un pom.... acolo oprim !!! 

-

barboneli - frappuccino
Acum imi dau seama ca am ratat cateva. Am dus una bucata sot sa vada minunile noastre de manastiri. Nu mai zic ca domnealui, care zice ca il lasa rece bisericile, cand ai intrat pe poarta de la Moldovita a cascat gura brusc si a scos instantaneu aparatul de fotografiat.
Pacat ca nu am mai ajuns la Agapia, drumul era plin de gropi, am renuntat dupa 5 km de slalom a la examenul de la scoala de soferi (pe vremuri). Apropo, s-a reparat drumul sau tot asa arata?
Pacat ca nu am mai ajuns la Agapia, drumul era plin de gropi, am renuntat dupa 5 km de slalom a la examenul de la scoala de soferi (pe vremuri). Apropo, s-a reparat drumul sau tot asa arata?
-

Kanin - cappuccino
Re: Manastirile din Moldova si Bucovina
în sfârșit un topic despre România...m-am săturat de papette,monaco și fițe 

- VWFAN
- cappuccino
12 mesaje
• Pagina 1 din 1