Muntenegru
Moderatori: dragos6, paagli, 121
37 mesaje
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
barboneli scrie:Multumesc Raluca...!!! Am notat !![]()
Dragos... bine ca mi-ai amintit de aeroplan...!!! Era sa uit.......M-ai prins la timp, mai am timp de-o cafea si am plecat....!!!! Ce bine ca esti pe aici...!!!
![]()
![]()
Cu placere!Bine ca te-am prins sa-ti spun personal sa have fun!
Valoarea consta in ceea ce esti si nu in ceea ce ai!
-

Raluca_SA - irish coffee
muntenegru
dvalica, Muntenegru merita cu siguranta vizitat! Mai ales daca iti place combinatie mare - munte si nu vrei sa ai parte neaparat de acea frumusete ingrijita ca la greci de exemplu. Peisajul e asa cum l-a lasat Domnul, in cele mai multe locuri, dar e frumos. Iar de vizitat... vrei vrea sa te intorci aici.
Apropo de linkuri, in regulamentul forumului scrie ca se pot posta linkuri relevante pentru subiect.
Deci dvalica, ca sa-ti faci o idee: :sad:
P.S. Eu tot in Budva am fost.
Apropo de linkuri, in regulamentul forumului scrie ca se pot posta linkuri relevante pentru subiect.
Deci dvalica, ca sa-ti faci o idee: :sad:
P.S. Eu tot in Budva am fost.
- andradalast
- cafe-latte
Re: muntenegru
andradalast scrie:...
Apropo de linkuri, in regulamentul forumului scrie ca se pot posta linkuri relevante pentru subiect...
mda... asta cu conditia ca din 5 mesaje scrise pana in acest moment, doar unul sa NU contina o trimitere clara spre UNUL si ACELASI sait, ca prea e reclama cusuta cu ata alba!!! AVERTISMENT!

We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
-

dragos6 - Rasnita de cafea
Avertisment :)
Ok, dragos6. Multumesc ca m-ai lamurit :). Iau avertismenul tau ca pe un sfat prietenesc.
Si pentru ca tu mi-ai facut un bine, trebuie sa-ti aduc la cunostinta ca "sait" e incorect. Termenul corect e "site". Site e folosit si in romana. "Sait" inca nu a intrat in DEX. Si desi Pruteanu ar fi bucuros, nu cred ca o sa se intample...
Si pentru ca tu mi-ai facut un bine, trebuie sa-ti aduc la cunostinta ca "sait" e incorect. Termenul corect e "site". Site e folosit si in romana. "Sait" inca nu a intrat in DEX. Si desi Pruteanu ar fi bucuros, nu cred ca o sa se intample...
- andradalast
- cafe-latte
Re: Muntenegru
eu nu recomand muntenegru cuiva care vrea la mare..adică peste tot unde am mers,plaja era din pietriș,era îngustă,iar în alte locuri lipsea cu desăvârșire..în plus apa e prea sărată,nu poți înota deloc..
ideea e că dacă vrei să mergi la mare și ești pe deasupra și snob,deci vrei în străinătate,mai bine alegi bulgaria,turcia,unde e plajă adevărată,cu nisip fin,unde poți face castele de nisip,nu pietriș
ideea e că dacă vrei să mergi la mare și ești pe deasupra și snob,deci vrei în străinătate,mai bine alegi bulgaria,turcia,unde e plajă adevărată,cu nisip fin,unde poți face castele de nisip,nu pietriș

- VWFAN
- cappuccino
37 mesaje
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3