Muntenegru

Unde ai fost, unde ai vrea sa pleci, vacante si excursii... Povesteste!

Moderatori: dragos6, paagli, 121

Mesajde Raluca_SA » Vin Sep 18, 2009 12:50 am

dragos6 scrie:prea tarziu.. e deja in aeroplan!

Ah da?Nu stiam.Nu prea am fost pe faza zilele astea.
Merci!
Valoarea consta in ceea ce esti si nu in ceea ce ai!
Raluca_SA
irish coffee

Mesajde barboneli » Vin Sep 18, 2009 1:00 am

Multumesc Raluca...!!! Am notat ! :cool:

Dragos... bine ca mi-ai amintit de aeroplan...!!! Era sa uit....... :shock: M-ai prins la timp, mai am timp de-o cafea si am plecat....!!!! Ce bine ca esti pe aici...!!! :drunken: :bom: :D
Imagine Imagine
barboneli
frappuccino

Mesajde Raluca_SA » Vin Sep 18, 2009 1:05 am

barboneli scrie:Multumesc Raluca...!!! Am notat ! :cool:

Dragos... bine ca mi-ai amintit de aeroplan...!!! Era sa uit....... :shock: M-ai prins la timp, mai am timp de-o cafea si am plecat....!!!! Ce bine ca esti pe aici...!!! :drunken: :bom: :D

Cu placere!Bine ca te-am prins sa-ti spun personal sa have fun! :P
Valoarea consta in ceea ce esti si nu in ceea ce ai!
Raluca_SA
irish coffee

muntenegru

Mesajde andradalast » Lun Oct 12, 2009 3:25 pm

dvalica, Muntenegru merita cu siguranta vizitat! Mai ales daca iti place combinatie mare - munte si nu vrei sa ai parte neaparat de acea frumusete ingrijita ca la greci de exemplu. Peisajul e asa cum l-a lasat Domnul, in cele mai multe locuri, dar e frumos. Iar de vizitat... vrei vrea sa te intorci aici.
Apropo de linkuri, in regulamentul forumului scrie ca se pot posta linkuri relevante pentru subiect.
Deci dvalica, ca sa-ti faci o idee: :sad:

P.S. Eu tot in Budva am fost.
andradalast
cafe-latte

Re: muntenegru

Mesajde dragos6 » Mar Oct 13, 2009 11:01 am

andradalast scrie:...
Apropo de linkuri, in regulamentul forumului scrie ca se pot posta linkuri relevante pentru subiect...

mda... asta cu conditia ca din 5 mesaje scrise pana in acest moment, doar unul sa NU contina o trimitere clara spre UNUL si ACELASI sait, ca prea e reclama cusuta cu ata alba!!! AVERTISMENT!
Imagine
We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
dragos6
Rasnita de cafea

Avertisment :)

Mesajde andradalast » Mie Oct 21, 2009 5:01 pm

Ok, dragos6. Multumesc ca m-ai lamurit :). Iau avertismenul tau ca pe un sfat prietenesc.

Si pentru ca tu mi-ai facut un bine, trebuie sa-ti aduc la cunostinta ca "sait" e incorect. Termenul corect e "site". Site e folosit si in romana. "Sait" inca nu a intrat in DEX. Si desi Pruteanu ar fi bucuros, nu cred ca o sa se intample...
andradalast
cafe-latte

Re: Muntenegru

Mesajde VWFAN » Sâm Aug 20, 2011 11:21 pm

eu nu recomand muntenegru cuiva care vrea la mare..adică peste tot unde am mers,plaja era din pietriș,era îngustă,iar în alte locuri lipsea cu desăvârșire..în plus apa e prea sărată,nu poți înota deloc..
ideea e că dacă vrei să mergi la mare și ești pe deasupra și snob,deci vrei în străinătate,mai bine alegi bulgaria,turcia,unde e plajă adevărată,cu nisip fin,unde poți face castele de nisip,nu pietriș :d
VWFAN
cappuccino

Anterior

Înapoi la Turism