Muntenegru
Moderatori: dragos6, paagli, 121
37 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Muntenegru
Hristos a inviat!! la toata lumea.
O intrebare:ati fost in vacanta in Muntenegru.Intreb pt. ca as vrea sa merg vara aceasta dar,banuiesc ca e mai bine prin oferta locala,si nu detin date ncesare.
Poate ma ajutati cu ceva informatii.
Multumesc
O intrebare:ati fost in vacanta in Muntenegru.Intreb pt. ca as vrea sa merg vara aceasta dar,banuiesc ca e mai bine prin oferta locala,si nu detin date ncesare.
Poate ma ajutati cu ceva informatii.
Multumesc
- dvalica
- cafe-latte
O idee mai tampita nu puteai avea?
Nu doar ca ai nevoie de viza ca sa intri in Muntenegru, plus viza pentru Serbia daca mergi cu masina, nu numai ca tara nu prea are ce oferi, dar nici siguranta turistilor nu e asigurata.
Nu doar ca ai nevoie de viza ca sa intri in Muntenegru, plus viza pentru Serbia daca mergi cu masina, nu numai ca tara nu prea are ce oferi, dar nici siguranta turistilor nu e asigurata.
-

yaluro - frappuccino
dar tu nu poti avea un vocabular diferit, mai putin "traznit [ca] din nato"? totusi, nu e neaparat o idee rea. pana sa fim in UE, ne trebuia viza si pentru tarile vecine (ungaria, bulgaria) si tot mergea lumea in concedii...yaluro scrie:O idee mai tampita nu puteai avea?
siguranta turistilor nu e asigurata nicaieri 100%...
hai sa vedem...
ce scrie gandul;
informatii diverse;
saitul oficial de turism national;
alt articol;
impresii, poze;
alte impresii, poze.
spor la citit si vacanta placuta!

We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
-

dragos6 - Rasnita de cafea
Bravo yaluro! Nu numai elegant exprimat, ci si foarte documentat... NOT. Esti sigur ca stii care e Muntenegru, si nu confunzi cumva cu Ghana?
Nu ai nevoie de viza nici in Serbia, nici in Muntenegru - si, admitind ca te paste vreo curiozitate, nici chiar in Kosovo. Muntenegru este o tara absolut splendida, cu peisaje de vis si cu orase frumoase si ingrijite. Tocmai am venit de acolo. Am un blog (absolut necomercial) pe care am povestit pe larg despre experienta mea acolo - am voie sa dau adresa? Daca nu am voie, Dvalica, da-mi un mesaj pe pm si iti dau detalii.
Nu ai nevoie de viza nici in Serbia, nici in Muntenegru - si, admitind ca te paste vreo curiozitate, nici chiar in Kosovo. Muntenegru este o tara absolut splendida, cu peisaje de vis si cu orase frumoase si ingrijite. Tocmai am venit de acolo. Am un blog (absolut necomercial) pe care am povestit pe larg despre experienta mea acolo - am voie sa dau adresa? Daca nu am voie, Dvalica, da-mi un mesaj pe pm si iti dau detalii.
-

oanacris - cappuccino
Pai acu depinde si unde locuim....ca si in Romania sunt zone oribile pe langa care Muntenegru pare de vis...ma refer aici la cris.....depind ela ce te raportezi.....de exemplu majoritatea oamenilor nu ar putea trai in mizerabila Indie.....dar can vii din.....ups , mai bine tac!
A, daca ar fi zis Croatia era cu totul altceva....
-

yaluro - frappuccino
MUNTENEGRU
Multumesc mult fetelor.Tot fetele sunt mai de treba si de ajutor.Unii stiu sa faca numai "misto".
- dvalica
- cafe-latte
Muntenegru
Si,bine-nteles,multumirile cuvenite lui Dragos6.
- dvalica
- cafe-latte
Pai acu depinde si unde locuim....ca si in Romania sunt zone oribile pe langa care Muntenegru pare de vis...ma refer aici la cris.....depind ela ce te raportezi.....de exemplu majoritatea oamenilor nu ar putea trai in mizerabila Indie.....dar can vii din.....ups , mai bine tac!
Mai, ce-mi plac mie astia dashteptii, care se pricep la toate mai bine ca orice om in viata... am mai avut unu' d-asta in Romania, si l-au impuscat, ca ne plictisiseram de el. Da-mi voie sa te intreb, yaluro: tu ai fost in Muntenegru? Ca tare mi se pare mie ca n-ai fost. Caz in care, da-mi voie sa-ti dau un sfat de bun simt: taci din gura.
Cit despre mine, ca sa lamurim lucrurile, locuiesc in Bucuresti (pe care-l injuri de cite ori ai ocazia, da' unde tare ti-ar placea sa locuiesti, daca strugurii n-ar fi acri), si calaroresc 150-200 de zile pe an, cu treaba sau in concediu. Asta ca sa-ti spulber nelamuririle.
-

oanacris - cappuccino
Oanacris, eu as vrea sa vad adresa blogului tau
Nu cred ca incalci vreo regula daca o publici.
Auzi, Y, eu chiar vreu sa ajung in "mizerabila" Indie, asa ca da - mai bine taci, stim cu totii ca ai idei putine, dar fixe, ca orice prejudecata.
Auzi, Y, eu chiar vreu sa ajung in "mizerabila" Indie, asa ca da - mai bine taci, stim cu totii ca ai idei putine, dar fixe, ca orice prejudecata.
- kioko
- frappuccino
Kioko, este www.saiubestiunoras.ro. Te astept acolo cu drag!
-

oanacris - cappuccino
Pt. kioko : Stiu ca te-a dat pe spate Taj Mahalul....insa ala e doar un palat, un obiectiv turistic....tara in sine e varza....si din cate stiu mizeria acolo este greu de suportat pt. o femeie straina...
Pt. blonda oanacris : In primul rand locuiesc in centrul Bucurestiului si aici am locuit mereu. In al doilea rand nu imi plac tarile inapoiate ,sarace, unde ca turist nu te simti deloc in siguranta, unde localnicii te privesc cu ochi de cersetor sau de hot care pandeste...Ca destinatii am vizitat toata Grecia, putin Italia, toata Austria , putin Germania, Slovacia, zona de nord a Frantei, Ungaria (adica Budapesta si Balatonul ca restul e zero) , Moldova sovietica, in tranzit Bulgaria .
Pt. blonda oanacris : In primul rand locuiesc in centrul Bucurestiului si aici am locuit mereu. In al doilea rand nu imi plac tarile inapoiate ,sarace, unde ca turist nu te simti deloc in siguranta, unde localnicii te privesc cu ochi de cersetor sau de hot care pandeste...Ca destinatii am vizitat toata Grecia, putin Italia, toata Austria , putin Germania, Slovacia, zona de nord a Frantei, Ungaria (adica Budapesta si Balatonul ca restul e zero) , Moldova sovietica, in tranzit Bulgaria .
-

yaluro - frappuccino
37 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3