Orasele Europei - cele care v-au placut!
Moderatori: dragos6, paagli, 121
56 mesaje
• Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Orasele Europei - cele care v-au placut!
Care sunt orasele despre care vorbesti? Si care ti-a placut cel mai mult?
- rebeca_u
- cafe-latte
Ca sa știi pe unde-am fost?
As fi nedreapta fiindcă as scrie doar numele nu o clasificare in sine....
Ar însemna sa notez toate orașele fiindcă mi-au plăcut mult- fie pentru asezare, curatenie, aranjamente florale, arhitectura, istorie, parcuri sau, pentru simplul fapt ca erau calde( nu dpdv al temperaturii).....(câteva criterii aleatorii).
De aceea am plecat-sa vad frumosul! Acum chiar as fi in dilema dacă ar trebui sa insirui numele câtorva....dar va sfatuiesc sa calatoriti! Este o investiție de si pentru suflet!
Dacă vrei musai

- Bucurie
- espresso
a călători nu e o investiție..ce prostii spui?
e o pierdere de bani
e o pierdere de bani

- VWFAN
- cappuccino
VWFAN scrie:a călători nu e o investiție..ce prostii spui?
e o pierdere de bani
bani care s-ar putea investi muuuult mai cu folos în: mititei, bere şi cărbuni pentru grătar...
a! şi eventual 2 boxe mai meseriaşe ca ale vecinului de la 4, ca să acopere muzica lui cu manelele investitorului...

We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
-

dragos6 - Rasnita de cafea
așa,vezi că știi?
lăsând gluma la o parte trebuie să fii [***] să umbli cu lada,lăstun sau dacia 1300 din 1920 și să stai într-un apartament vechi cu mobilă veche și fără TV,combină audio,computer dar să dai mii de euro pe deplasări în străinătate.
eu de bine de rău am un renault de 5 ani care merge ok și nu mă îndur să merg în paris-un oraș foarte lăudat dar care are zone mai urâte ca oltenița
lăsând gluma la o parte trebuie să fii [***] să umbli cu lada,lăstun sau dacia 1300 din 1920 și să stai într-un apartament vechi cu mobilă veche și fără TV,combină audio,computer dar să dai mii de euro pe deplasări în străinătate.
eu de bine de rău am un renault de 5 ani care merge ok și nu mă îndur să merg în paris-un oraș foarte lăudat dar care are zone mai urâte ca oltenița

- VWFAN
- cappuccino
Vai, Dragoș!
Dar omul mă adoră!
Mă urmărește pas cu pas si, cum postez un comentariu, pac cu bata! Deja sunt batucita! De drumuri !!!!!!
nicidecum de insolenta lui!
Dar omul mă adoră!
nicidecum de insolenta lui!
- Bucurie
- espresso
cunosc și eu niște comuniști infecți care stau ca împuțiții în apartamente jegoase cu mucegai,gândaci,praf dar își fac vacanțele în alte țări(de fapt de3 ani n-au mai ieșit din oraș)..deși sunt plini de bani.dar poate le place 

- VWFAN
- cappuccino
VWFAN, imi pare rau ca nu mai esti pe aici ca poate imi explicai mai pe larg ultimul tau mesaj, jur ca nu l-am inteles.
- vreausieu
- cappuccino
VWFAN scrie:așa,vezi că știi?
dar să dai mii de euro pe deplasări în străinătate.
eu de bine de rău .... nu mă îndur să merg în paris-un oraș foarte lăudat dar care are zone mai urâte ca oltenița
.......
pacat ca te ostenesti sa-ti versi ura,acuzind in loc sa cauti dialog,sa-ntelegi.
ca unii au patima calatoritului n-ar trebui sa te doara pe tine-n cur ori laq neuroni ca si asa nu-i intelegi,stind si rontaindu-ti unghiile,cautind pe net mizerii din vest ca sa faci comparatie cu Ro. saracul de tine!
parisul,nu e orasul meu preferat,dar e o metropola fascinanta din multe puncte de vedere.ca are zone urite,e foarte adevarat precum si Bucurestiul le are,dar toate astea nu scad admiratia cum se intimpla cu capitala noastra.
io zic sa-ti iei hodorogul tau renault si sa te plimbi prin lume (e mai ieftin decit in Ro.,te asigur!!!) cu ochii foarte bine deschisi,sa cunosti corect moneda realitatii pe ambele parti.
.........
cea mai frumoasa si curata capitala e Stockholmul!(in ciuda climei reci si al cerului vesnic gri)
Dumnezeu nu e in cer,nu-i pe pamint.
Dumnezeu e in inima noastra!
-

arrom - frappuccino
Da' de ce te mai agiti? Ca deja primi vacanta, draga 

-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....
-

Night_du - simply the best
Night_du scrie:Da' de ce te mai agiti? Ca deja primi vacanta, draga
Dumnezeu nu e in cer,nu-i pe pamint.
-

arrom - frappuccino
56 mesaje
• Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4