Pensiunea DUNAREA ALBASTRA Mahmudia sau JAF CU NERUSINARE
Moderatori: dragos6, paagli, 121
35 mesaje
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Re: Pensiunea DUNAREA ALBASTRA Mahmudia sau JAF CU NERUSINAR
Acum, cred că şi lor le pare rău; măcar puţin... 

We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
-

dragos6 - Rasnita de cafea
eu cred că atâta timp cât ai bun simț,ești civilizat și nu ai aere,nu ești sclifosit,fițos, nu ai probleme cu cazarea în românia..dacă însă nu-ți convin condițiile de la o anumită pensiune,mai bine pleci și cauți una mai bună..dar nu te cazezi și apoi îi faci cu ou și cu oțet..în plus eu cred că [***] de la protv sunt plătiți de bulgari ca să zică nasoale de românia și să-i pupe peste tot pe vecinii posesori de ceafă groasă
- VWFAN
- cappuccino
VWFAN scrie:eu cred că atâta timp cât ai bun simț,ești civilizat și nu ai aere,nu ești sclifosit,fițos, nu ai probleme cu cazarea în românia..dacă însă nu-ți convin condițiile de la o anumită pensiune,mai bine pleci și cauți una mai bună..dar nu te cazezi și apoi îi faci cu ou și cu oțet..
Aha, sa vedem:
- bun simt? am;
- civilizat? sunt;
- sclifosit? nu sunt;
- fitos? nici macar...
Daca as fi fost sigur ca pot gasi intr-o statiune de munte, in dupa-amiaza de sambata cand nu aveai loc sa arunci un ac pe-acolo, alt loc de cazare, plecam in secunda 2. Sau a doua zi, daca ar fi urmat sa stau mai multe zile. Dar pentru o singura noapte, am preferat sa nu-mi stric putinul timp si buna dispozitie cu chestiile astea. Si cum vremea era frumoasa, trupa - de viata, am petrecut frumos.
Dar asta nu-i scuza si nu inseamna ca trebuie sa-i iert! Mai ales ca si-au batut joc de noi pe banii nostri, nu pe ai lor!
Apropo de asta, dar mai ales pentru ca ne tot f_ti la cap cu bulgarii cei cu "ceafa groasa", hai sa-ti dau un contra-exemplu, din vacanta noastra de vara de anul trecut: am rezervat o camera de hotel de 3 stele la Nisipurile de aur (inclusiv mesele, A.I.). Cu exact o zi inainte sa plec, managerul hotelului imi trimite un mail, cerandu-si scuze ca din cauza de prea putini clienti, hotelul unde aveam noi rezervare urma sa se inchida cu fix o zi inainte de plecarea noastra. Drept pentru care, ne propunea sa acceptam o camera la alt hotel al lor, pe toata durata sejurului (adica nu doar pentru noaptea cand isi inchideau ei hotelul, sa ne mutam noi de acolo!), doar ca... de 4 stele si cu servicii de masa U.A.I. Si toate astea, fara nicio diferenta de pret din partea noastra!!! (a! evident, am acceptat!)
Traiasca hotelierii romani!
VWFAN scrie:în plus eu cred că [***] de la protv sunt plătiți de bulgari ca să zică nasoale de românia și să-i pupe peste tot pe vecinii posesori de ceafă groasă
Si ce are Sulla cu prefectura?!

We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
-

dragos6 - Rasnita de cafea
ca moderator,tu i voie să spui f*ți?și de ce te mai obosești să pui *?poți înlocui * cu u că n-are cine să te baneze 

- VWFAN
- cappuccino
Sincer, VWFAN, mi se pare de-a dreptul ciudat sa iti exprimi parerile legate de seriozitatea patronilor de pensiuni din Romania fix la subiectul asta.
Cred ca am scris de trei ori: cauta pensiunea asta pe net. Cauta pe mai multe site-uri si vei vedea ca ofera cinci camere cu baie. Citeste scrisoarea patronului. Nu ce spun turistii, ce spune el, patronul. Are DOUA bai (adica 2). Ce dovada mai vrei? Minciuna, escrocherie! Ceea ce eu nu vreau sa accept! Daca eu as fi OPC as inchide pensiunea pe loc pentru asa ceva.
Tot patronul (PATRONUL, PATRONUL) scrie ca au stabilit un pret si niste conditii. Si apoi "ne-am dat seama ca...." si au schimbat conditiile. Mai si spune ca i-a anuntat cu o luna inainte. E o porcarie. Una din acele porcarii pe care eu nu doresc sa le accept. S-a stabilit ceva. Gata. Aaaa, daca era "forta majora"...Dar, nu, patronul s-a gandit ca mai bine ii mai baga ceva pe gat turistului. Nu poti spune ca asta e in regula.
Eu mai am nu una ci patru luni pana plec la Disneyland. Si te asigur ca nimanui nu-i va veni ideea sa schimbe ceva. Nici eu nu am voie sa schimb. Am un contract. Ce obligatii au ei, ce obligatii am eu. Asa e corect. Mie asa imi place. Si este un motiv important pentru care prefer sa ma duc in strainatate. In general. La Disneyland m-as fi dus oricum, cum spuneam e ceva ce nu avem in Romania. Dar la mare m-as fi dus in Romania daca ar fi existat NORMALITATE.
Cred ca am scris de trei ori: cauta pensiunea asta pe net. Cauta pe mai multe site-uri si vei vedea ca ofera cinci camere cu baie. Citeste scrisoarea patronului. Nu ce spun turistii, ce spune el, patronul. Are DOUA bai (adica 2). Ce dovada mai vrei? Minciuna, escrocherie! Ceea ce eu nu vreau sa accept! Daca eu as fi OPC as inchide pensiunea pe loc pentru asa ceva.
Tot patronul (PATRONUL, PATRONUL) scrie ca au stabilit un pret si niste conditii. Si apoi "ne-am dat seama ca...." si au schimbat conditiile. Mai si spune ca i-a anuntat cu o luna inainte. E o porcarie. Una din acele porcarii pe care eu nu doresc sa le accept. S-a stabilit ceva. Gata. Aaaa, daca era "forta majora"...Dar, nu, patronul s-a gandit ca mai bine ii mai baga ceva pe gat turistului. Nu poti spune ca asta e in regula.
Eu mai am nu una ci patru luni pana plec la Disneyland. Si te asigur ca nimanui nu-i va veni ideea sa schimbe ceva. Nici eu nu am voie sa schimb. Am un contract. Ce obligatii au ei, ce obligatii am eu. Asa e corect. Mie asa imi place. Si este un motiv important pentru care prefer sa ma duc in strainatate. In general. La Disneyland m-as fi dus oricum, cum spuneam e ceva ce nu avem in Romania. Dar la mare m-as fi dus in Romania daca ar fi existat NORMALITATE.
- vreausieu
- cappuccino
35 mesaje
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3