podu dambovitei-dambovicioara (arges)

Unde ai fost, unde ai vrea sa pleci, vacante si excursii... Povesteste!

Moderatori: dragos6, paagli, 121

podu dambovitei-dambovicioara (arges)

Mesajde ralis » Mar Sep 25, 2007 5:04 pm

ce parere aveti de podu dambovitei-dambovicioara, undeva in arges pe culoarul rucar-bran?
ralis
cafe-latte

Mesajde vi_chy » Mar Sep 25, 2007 5:32 pm

anul acesta am fost in aceasta localitate. rezervatia naturala piatra craiului si cheile dambovicioarei sunt chiar in apropiere.un traseu frumos,un peisaj de vis,pensiuni una si una.merita sa stai vreo 4 zile.mai mult nu merge cred ca te-ai plictisii.si vezi ca servirea la cele mai multe pensiuni este execrabila.pacat de conditii si de margarete.acesta este punctul meu de vedere.
vi_chy
cappuccino

mda

Mesajde ralis » Mar Sep 25, 2007 5:39 pm

asta cam asa e?
dar oare ce ar trebui sa facem noi ca turisti....sau ce credeti ca ar trebui facut ca zona sa se schimbe? si nu numai aceasta zona. doar e in folosul nostru.....nu?
ralis
cafe-latte

Mesajde hasse » Mar Oct 09, 2007 4:39 pm

incantatoare zona!
hasse
irish coffee

Mesajde inicole » Vin Noi 23, 2007 11:00 am

e superb acolo, am fost anul asta o zi. Dar vreau sa-mi fac un concediu acolo, la cort, cateva zile. Si iti iei mancare de acasa.Inca o data va spun ca e superb.Cine vrea confort se duce pe Valea Prahovei.
inicole
cafe-latte

Re: podu dambovitei-dambovicioara (arges)

Mesajde VWFAN » Mie Sep 07, 2011 6:26 pm

frumoasă zona,n-am fost de câțiva ani,dar e mai frumos ca pe valea prahovei,în sensul că e mai liniștit.
ce putem face noi,turiștii,pt a păstra locurile frumoase,așa cum le-a lăsat natura?
SĂ NU MAI ARUNCĂM GUNOAIE PE JOS.
VWFAN
cappuccino

Înapoi la Turism