Romania!

Unde ai fost, unde ai vrea sa pleci, vacante si excursii... Povesteste!

Moderatori: dragos6, paagli, 121

Re: Romania!

Mesajde VWFAN » Vin Aug 19, 2011 12:45 am

din păcate pentru mine un drum lung e obositor...nu am fost foarte departe de țară,la 1000km și mi s-a părut o veșnicie ..mai bine în țară(evident,nu în locuri aglomerate)
VWFAN
cappuccino

Mesajde dragos6 » Vin Aug 19, 2011 12:48 am

mda... mie mereu îmi ia 2 zile să ajung la Viena. una doar în România!!!
Imagine
We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
dragos6
Rasnita de cafea

Mesajde Karina33 » Vin Aug 19, 2011 12:57 am

=)) =)) =)) Dragos eu sper ca cele trei ore avans fata de Bucuresti sa ne lase sa facem intr-o singura zi drumul la Viena (copiii il faceau lejer intr-o zi)
viatzaerozsirozestelumeatoata
Karina33
irish coffee

Mesajde dragos6 » Vin Aug 19, 2011 9:11 am

la alea 3 ore, io mai adaug una, doar ca sa ies din Bucuresti!!! si cand mi-aduc aminte cum e la Viena, ca aproape de pe orice strada intri pe o cale de deplasare rapida (gen autostrada), care te scoate din ditamai orasul in doar cateva minute... si nu doar acolo. aceeasi poveste si prin orasele mari din Germania, Itlia, la Londra la fel... mama lor de imperialisti!!! :ymtongue:
Imagine
We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
dragos6
Rasnita de cafea

Mesajde VWFAN » Vin Aug 19, 2011 1:34 pm

imperialiști,neimperialiști..e că ne--am vândut țara lor?
poate când vezi acele autostrăzi prin viena ar trebui să știi că sunt făcute și pe seama României(că doar le-am dat resursele toate,nu?)
și din câte știu noi dăm mulți bani la MUniunea Europeană și luăm puțin.Primim UE și atât..UE-am vrut,UE primim
VWFAN
cappuccino

Mesajde cojocarudaniel » Lun Aug 29, 2011 7:47 pm

As alege oricand Romania! Avem de toate! Mare, munte, campie... Singura parte proasta sunt drumurile. O ora de mers cu masina inafara tarii este echivalenta cu vreo 3-4 ore de mers in tara. Nu mai putem stresul dat de injuraturile participantilor la trafic.
cojocarudaniel
cafe-latte

Mesajde michi 73 » Mar Aug 30, 2011 11:58 am

cojocarudaniel scrie:As alege oricand Romania! Avem de toate! Mare, munte, campie...

Da, da' ce te faci ca Romania e locuita? Admiri marea, muntele, campia si de jur imprejur vezi coruptie, furt, mitocanie, tepe, intoleranta si nunti nesimtite facute de oameni semianalfabeti, care nu-si pot justifica averea si nici nu sunt luati la intrebari. E foarte greu sa te limitezi numai la a admira peisajul.
"eu am fost ca tine(?),tu vei fi ca mine
michi 73
frappuccino

Mesajde VWFAN » Sâm Sep 03, 2011 5:27 pm

cojocarudaniel scrie:As alege oricand Romania! Avem de toate! Mare, munte, campie... Singura parte proasta sunt drumurile. O ora de mers cu masina inafara tarii este echivalenta cu vreo 3-4 ore de mers in tara. Nu mai putem stresul dat de injuraturile participantilor la trafic.

Ai dreptate,și locuiești din câte văd în cea mai frumoasă zonă a țării-Ardeal.
Eu nu prea am probleme în trafic,nu e chiar așa rău cum se zice la antena 3...de la Ploiești la Brașov fac 2 ore,pe Cheia..Dacă ar fi autostradă,aș face aceeași distanță într-o oră,dar sincer e o plăcere să faci acest drum,mai ales de la Văleni la Brașov
VWFAN
cappuccino

Anterior

Înapoi la Turism