Romania!
Moderatori: dragos6, paagli, 121
23 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Re: Romania!
Eu cred că încă n-au destui oameni elicopter.

We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
-

dragos6 - Rasnita de cafea
nu-i bai! au internet.
-

ochelarica. - irish coffee
corect..din păcate sunt destui snobi care merg în grecia,spania,italia,conduc mii de km,mai mult ca săracii șoferi de tir turci,de se întorc din vacanță mai obosiți decât erau când au plecat..dar puține țări în lume au peisaje frumoase cum avem noi,în țară.
alții prin asa,africa,america sau chiar rușii au de mers mii de km ca să scape de ariditate și să ajungă la munte.
alții prin asa,africa,america sau chiar rușii au de mers mii de km ca să scape de ariditate și să ajungă la munte.
- VWFAN
- cappuccino
VWFAN scrie:corect..din păcate sunt destui snobi care merg în grecia,spania,italia,conduc mii de km,mai mult ca săracii șoferi de tir turci,de se întorc din vacanță mai obosiți decât erau când au plecat..dar puține țări în lume au peisaje frumoase cum avem noi,în țară.
alții prin as[i]a,africa,america sau chiar rușii au de mers mii de km ca să scape de ariditate și să ajungă la munte.
doar pentru faptul ca am mers vreo 4000 de km in 2 saptamani de concediu, nu ma consider nici snob (si cei ce ma stiu o pot confirma), nici nu m-am intors mai obosit; oboseala a intervenit cand a trebuit sa pierd o ora doar ca sa ocolesc Aradul... si sa nu mai spun de drumul dintre Arad si Deva... alte ore bune in spatele unor tir-uri care abia se misca, mai ales pe dealuri si prin viraje, orice satuc cu drumul european strabatandu-l pe axa cea mai lunga, in loc sa-l ocoleasca etc.
daca a dori sa o duci mai bine inseamna sa fii snob, atunci poate ca majoritatea dintre noi chiar suntem. ce-i mai pacat, este doar ca sunt inca multi care tanjesc dupa trecut si conditii de ev mediu.

-

oricum,România e mult mai frumoasă decât UNGARIA,BULGARIA,Și multe alte țări
- VWFAN
- cappuccino
Fiecare ţară e frumoasă-n felul său. E greu să compari mere cu pere şi să decizi care-s mai mişto.

-

asta așa e,dar mie România mi se pare mai frumoasă,fără a fi subiectiv.ți-e atât de greu să accepți că avem o țară frumoasă?
e adevărat că ne-am cam bătut joc de ea,dar totuși..
e adevărat că ne-am cam bătut joc de ea,dar totuși..
- VWFAN
- cappuccino
Problema nu e la mine. Eu nu trebuie să accept că avem o ţară foarte frumoasă. Eu ştiu asta! - am bătut-o în lung şi-n lat vreo 40 şi ceva de ani!
Dar te-ai gândit oare că şi alţii poate au ţări la fel de frumoase ca a noastră? Şi unde, pe deasupra, când mergi acolo în calitate de turist, nu eşti batjocorit pe banii tăi, aşa cum din păcate se întâmplă pe la noi???
Dar te-ai gândit oare că şi alţii poate au ţări la fel de frumoase ca a noastră? Şi unde, pe deasupra, când mergi acolo în calitate de turist, nu eşti batjocorit pe banii tăi, aşa cum din păcate se întâmplă pe la noi???

-

nu zic că nu aveți dreptate dar nici la noi nu e chiar așa de rău 

- VWFAN
- cappuccino
Cu copii ai incercat? (Sa calatoresti in Romania...)
- vreausieu
- cappuccino
nu,pentru că nu am..dar ce e așa rău?vorbiți de ROMÂNIA DE PARCĂ AR FI KOSOVO,IRAQ SAU MAI ȘTIU EU CE...
- VWFAN
- cappuccino
VWFAN scrie:nu,pentru că nu am..dar ce e așa rău?vorbiți de ROMÂNIA DE PARCĂ AR FI KOSOVO,IRAQ SAU MAI ȘTIU EU CE...
Da de ce tipi la noi?
Vorbim despre Romania ca despre Romania!
N-am fost in Kosovo, as merge in Iraq daca mi-as permite dar am inca multe tari de vizitat mai aproape de casa.
Si as revizita Romania, o fac pe bucatele ca-i cam scump si se pierde enorm de mult timp pe drumurile inca proaste.
viatzaerozsirozestelumeatoata
-

Karina33 - irish coffee
cu ultima parte aș fi de acord...dar scump nu e deloc.
oricum,când mergi în alte țări,ai de mers o bună vreme și pe drumuri românești
oricum,când mergi în alte țări,ai de mers o bună vreme și pe drumuri românești
- VWFAN
- cappuccino
VWFAN scrie:oricum,când mergi în alte țări,ai de mers o bună vreme și pe drumuri românești
'Din pacate' as continua, mai ales ca asa faci si comparatii!
viatzaerozsirozestelumeatoata
-

Karina33 - irish coffee
23 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2