Sejur in Turcia

Unde ai fost, unde ai vrea sa pleci, vacante si excursii... Povesteste!

Moderatori: dragos6, paagli, 121

Sejur in Turcia

Mesajde nicoleta gidea » Sâm Mai 30, 2009 6:27 pm

Buna..Cine a fost in Turcia in vacanta si poate sa-mi recomande sau nu :? o plaja buna, un hotel super( nu foarte scump)????
Si inca ceva? cum e mai bine sa mergem: cu masina personala sau sa alegem transport inclus?
Ce agentie are ofertele cele mai serioase?
Credeti-ma ca am rascolit netul ..insa vreau si ceva raspunsuri de la cei care au fost acolo..
nicoleta gidea
cafe-latte

Mesajde vi_chy » Lun Iun 01, 2009 12:37 pm

Exista multe forumuri de discutii despre cea ce cauti tu.Unul dintre ele,si chiar foarte bun,de fapt este un site,se numeste amfostacolo.ro.Vei gasii acolo foarte multe informatii privind confortul,preturile si modalitatea de transport.
Sper sa te ajute si sa iti faci vacanta dorita.
vi_chy
cappuccino

Mesajde dragos6 » Lun Iun 01, 2009 1:33 pm

am pus chiar si aici cateva linkuri utile. dupa ce le vei epuiza pe toate, cred ca o sa revii cu sfaturi, nu cu intrebari...

n-as recomanda mersul cu masina pe acolo, din cate am citit si auzit. dar nu e nici un lucru imposibil. mai ales daca aveti soferi de schimb!
Imagine
We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
dragos6
Rasnita de cafea

Mesajde nicoleta gidea » Lun Iun 01, 2009 11:15 pm

Va multumesc pt raspunsuri! Va dati seama ca inainte de a pune o intrebare aivci am rascolit netul..:) Credeam ca cineva imi poate spune ceva sfaturi si idei proaspete..de anul asta.. dar e ok si asa! Va multumesc!
nicoleta gidea
cafe-latte

Mesajde soranasky » Mar Iun 02, 2009 12:49 am

am fost de revelion anul asta. noi am fost "destepti" si am facut drumul cu masina intr-o singura zi, adica in vreo 26 de ore, am fost atat de stresata si de obosita incat mai am si acum o senzatie neplacuta cand imi amintesc. am stat la hotel fantasia in kusadasi.desi are 5 stele e mai ieftin decat unul de 3 de la noi, serviciile mult mai bune, hotelul arata foarte bine, turcii sunt foarte ospitalieri si primitori. mancarea este delicioasa, peisajele sunt superbe, drumurile sunt foarte bune. nu ni s-a furat nimic si nici n-a incercat nimeni.preturile sunt ok dar trebuie sa negociezi la sange si oricum si dupa negociat tot ramai cu impresia ca ti-ai luat teapa.
istanbulul nu mi-a placut, am nimerit la un hotel cam murdar, orasul mi s-a parut coplesitor, mi-a fost foarte frig iar stresul cu condusul foarte greu de suportat desi nu conduceam eu (in turcia la accident cu victima esti arestat pe loc, judecat si condamnat in 24 de ore si iti mananca sobolanii oasele pe-acolo). si turcii conduc ca nebunii, fara nicio logica.

ca sa intri cu masina in turcia ai nevoie de acte, nu mai tin minte exact, era ceva tradus in turca si vizat la ambasada turciei.

a doua oara nu mai merg cu masina.
What I've felt, what I've known
Sick and tired, I stand alone
Could you be there, 'cause I'm the one who waits for you
Or are you unforgiven, too?
soranasky
frappuccino

Re: Sejur in Turcia

Mesajde VWFAN » Mie Sep 07, 2011 4:24 am

ce vacanță e asta să conduci ca disperatul30 de ore??
VWFAN
cappuccino

Înapoi la Turism