Sfaturi pentru vacanta/concediu

Unde ai fost, unde ai vrea sa pleci, vacante si excursii... Povesteste!

Moderatori: dragos6, paagli, 121

Re: Sfaturi pentru vacanta/concediu

Mesajde michi 73 » Mie Sep 14, 2011 5:59 pm

dragos6 scrie:Michi a fost recent in Spania cu prgramul pt. seniori. A revenit foarte multumita. Pretul platit a fost mai mult decat decent si oricum mult mai mic decat cel "normal".

Am fost intr-o suburbie a Marbellei pe Costa del Sol o saptamana de revelionul 2010. Programul functioneaza in perioada octombrie-aprilie inclusiv.La pret de sub 400 eu. ofera avion low-cost, transfer (in cazul nostru vreo 70 km de la Malaga), all-inclusive dea-spartelea, hotel patru stele, doua seri program flamengo, doua dimineti excursii de 1/2 zi la niste obiective. Noi am renuntat la masa abundenta inclusiv paharul de vin de la pranz ( am luat hrana rece) si ne-am inscris la receptia hotelului zilnic la cate o excursie. Asa am vizitat Ronda, Granada, Cordoba si cu feriboatul Tanger din Maroc. Timpul era de primavara. E bataie pe lunile octombrie si aprilie. Acum au extins programul pe Costa Brava cu vizitarea in pret a Barcelonei si recent Cipru, aceleasi conditii la sub 300 eu/ 7 nopti. Obligatoriu e sa fii cetatean UE si macar unul din cuplu sa aiba peste 55 de ani.
"eu am fost ca tine(?),tu vei fi ca mine
michi 73
frappuccino

Mesajde arrom » Mie Sep 14, 2011 9:09 pm

daca se vrea calatorie in Spania la preturi diferite,se poate cauta/gasi/rezerva pe acest site: Barcelona 30.com

Happy,unde mai exact in Spania vrei sa mergi?
Dumnezeu nu e in cer,nu-i pe pamint.
Dumnezeu e in inima noastra!
arrom
frappuccino

Mesajde Bucurie » Joi Sep 15, 2011 12:26 am

Multumesc tuturor!
Vazusem o oferta pt Amsterdam....
Cum l-am văzut doar din fuga calului :-D ( ce sa vezi de pe autostrada????) mă gândeam sa trag o fuga într-un week-end.
Mi-as dori si Spania fiindcă am avut privilegiul sa cunosc doar o particica din insorita tara dar....sa fie sănătate!
Bucurie
espresso

Mesajde Bucurie » Lun Oct 10, 2011 1:35 am

Am revenit de la Amsterdam si, cum promisesem.....câteva constatari...
- oraș superb;
- curatenie exemplara( la nr impresionant de turiști);
- număr fantastic de mare de biciclisti;
- parcări pentru biciclisti in cele mai neasteptate locuri(am văzut de pilda una care era amplasată la demisolul unui imobil vechi, cu doar 3 etaje);
-străzi inguste dar bine concepute( in general cu tramvai in partea centrală a starzii si piste pentru biciclete lateral);
- plata fabuloasa pentru parcare in centru;
- muzee multe si interesante( cel mai interesant l-am găsit a fi pe Het Grachtenhuis- istoria canalelor Amsterdamului);
- oamenii foarte deschisi la orice(prostitutie, sex shop-uri, ierburi interzise);
- multe, foarte multe hoteluri(atenție, stelele va induc in eroare!!!!!!!!);
- foarte putine spații neocupate in imobile;
- ferestre imense la care rareori am văzut perdele;
- rețea de transport in comun foarte bine pusă la punct;
- magazine care închid foarte târziu(n-am luat aminte la program dar era aproape 22 cred si H&M inca mai avea cumpărători);
- vitrine splendide;
- oamenii nitel reci( deseori am constatat chiar necivilizati - or fi fost turiști?????);
- multe femei frumoase comparativ cu țările vecine;
Si mai sunt destule de laudat!!!!!
Va urez sa aveți ocazia sa îl vizitati in tihna( măcar o săptămâna sa aveți la dispoziție) fiindcă MERITA!
- tineri petrecareti;
-

Multe femei frumoase
Din 10 imobile cred ca 3 sunt hoteluri
Ultima oară modificat de Bucurie pe Lun Oct 10, 2011 4:04 pm, modificat 1 dată în total.
Bucurie
espresso

Mesajde Bucurie » Lun Oct 10, 2011 1:40 am

Scuze pentru mesajul scris alandala.... Oboseala si, mai ales, neatentia își spun cuvântul!
Bucurie
espresso

Mesajde Bucurie » Lun Oct 10, 2011 12:16 pm

Când va gânditi la Amsterdam musaiiiiiiiii sa adaugati umbrela , pelerina sau sa va planificati bani pentru a le cumpara.
Cred ca locuitorii acestui oraș( si ai țării) nu își prea cunosc umbra :-D .
Bucurie
espresso

Mesajde dragos6 » Lun Oct 10, 2011 4:57 pm

Bucurie scrie:Scuze pentru mesajul scris alandala.... Prajitura si, mai ales, fumul își spun cuvântul!

:drunken: :drunken: :drunken:
Imagine
We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
dragos6
Rasnita de cafea

Mesajde Bucurie » Lun Oct 10, 2011 11:22 pm

=))
Eu chiar eram decisaaaaaa! La urma urmei vedeam si eu cum e ;) dar amica mea nu avea chef asa încât..... :( Am rămas cu pofta-n cui!
As fi cumpărat ceva pentru acasă dar mă gândeam ce minunat aveam sa fiu primită de vreun catelus cu miros fin :-D si nu-mi suradea nicicum schimbarea domiciliului pentru o anumită perioada de timp.
In schimb am mâncat niște produse de patiserie de nota maxima! Nu cred ca aveau amelioratori de vis :-D ca omletele preparate cu ciuperci( speciale, normal).
Bucurie
espresso

Anterior

Înapoi la Turism