Sfaturi pentru vacanta/concediu
Moderatori: dragos6, paagli, 121
38 mesaje
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Re: Sfaturi pentru vacanta/concediu
dragos6 scrie:Michi a fost recent in Spania cu prgramul pt. seniori. A revenit foarte multumita. Pretul platit a fost mai mult decat decent si oricum mult mai mic decat cel "normal".
Am fost intr-o suburbie a Marbellei pe Costa del Sol o saptamana de revelionul 2010. Programul functioneaza in perioada octombrie-aprilie inclusiv.La pret de sub 400 eu. ofera avion low-cost, transfer (in cazul nostru vreo 70 km de la Malaga), all-inclusive dea-spartelea, hotel patru stele, doua seri program flamengo, doua dimineti excursii de 1/2 zi la niste obiective. Noi am renuntat la masa abundenta inclusiv paharul de vin de la pranz ( am luat hrana rece) si ne-am inscris la receptia hotelului zilnic la cate o excursie. Asa am vizitat Ronda, Granada, Cordoba si cu feriboatul Tanger din Maroc. Timpul era de primavara. E bataie pe lunile octombrie si aprilie. Acum au extins programul pe Costa Brava cu vizitarea in pret a Barcelonei si recent Cipru, aceleasi conditii la sub 300 eu/ 7 nopti. Obligatoriu e sa fii cetatean UE si macar unul din cuplu sa aiba peste 55 de ani.
"eu am fost ca tine(?),tu vei fi ca mine
-

michi 73 - frappuccino
daca se vrea calatorie in Spania la preturi diferite,se poate cauta/gasi/rezerva pe acest site: Barcelona 30.com
Happy,unde mai exact in Spania vrei sa mergi?
Happy,unde mai exact in Spania vrei sa mergi?
Dumnezeu nu e in cer,nu-i pe pamint.
Dumnezeu e in inima noastra!
Dumnezeu e in inima noastra!
-

arrom - frappuccino
Multumesc tuturor!
Vazusem o oferta pt Amsterdam....
Cum l-am văzut doar din fuga calului
( ce sa vezi de pe autostrada????) mă gândeam sa trag o fuga într-un week-end.
Mi-as dori si Spania fiindcă am avut privilegiul sa cunosc doar o particica din insorita tara dar....sa fie sănătate!
Vazusem o oferta pt Amsterdam....
Cum l-am văzut doar din fuga calului
Mi-as dori si Spania fiindcă am avut privilegiul sa cunosc doar o particica din insorita tara dar....sa fie sănătate!
- Bucurie
- espresso
Am revenit de la Amsterdam si, cum promisesem.....câteva constatari...
- oraș superb;
- curatenie exemplara( la nr impresionant de turiști);
- număr fantastic de mare de biciclisti;
- parcări pentru biciclisti in cele mai neasteptate locuri(am văzut de pilda una care era amplasată la demisolul unui imobil vechi, cu doar 3 etaje);
-străzi inguste dar bine concepute( in general cu tramvai in partea centrală a starzii si piste pentru biciclete lateral);
- plata fabuloasa pentru parcare in centru;
- muzee multe si interesante( cel mai interesant l-am găsit a fi pe Het Grachtenhuis- istoria canalelor Amsterdamului);
- oamenii foarte deschisi la orice(prostitutie, sex shop-uri, ierburi interzise);
- multe, foarte multe hoteluri(atenție, stelele va induc in eroare!!!!!!!!);
- foarte putine spații neocupate in imobile;
- ferestre imense la care rareori am văzut perdele;
- rețea de transport in comun foarte bine pusă la punct;
- magazine care închid foarte târziu(n-am luat aminte la program dar era aproape 22 cred si H&M inca mai avea cumpărători);
- vitrine splendide;
- oamenii nitel reci( deseori am constatat chiar necivilizati - or fi fost turiști?????);
- multe femei frumoase comparativ cu țările vecine;
Si mai sunt destule de laudat!!!!!
Va urez sa aveți ocazia sa îl vizitati in tihna( măcar o săptămâna sa aveți la dispoziție) fiindcă MERITA!
- tineri petrecareti;
-
Multe femei frumoase
Din 10 imobile cred ca 3 sunt hoteluri
- oraș superb;
- curatenie exemplara( la nr impresionant de turiști);
- număr fantastic de mare de biciclisti;
- parcări pentru biciclisti in cele mai neasteptate locuri(am văzut de pilda una care era amplasată la demisolul unui imobil vechi, cu doar 3 etaje);
-străzi inguste dar bine concepute( in general cu tramvai in partea centrală a starzii si piste pentru biciclete lateral);
- plata fabuloasa pentru parcare in centru;
- muzee multe si interesante( cel mai interesant l-am găsit a fi pe Het Grachtenhuis- istoria canalelor Amsterdamului);
- oamenii foarte deschisi la orice(prostitutie, sex shop-uri, ierburi interzise);
- multe, foarte multe hoteluri(atenție, stelele va induc in eroare!!!!!!!!);
- foarte putine spații neocupate in imobile;
- ferestre imense la care rareori am văzut perdele;
- rețea de transport in comun foarte bine pusă la punct;
- magazine care închid foarte târziu(n-am luat aminte la program dar era aproape 22 cred si H&M inca mai avea cumpărători);
- vitrine splendide;
- oamenii nitel reci( deseori am constatat chiar necivilizati - or fi fost turiști?????);
- multe femei frumoase comparativ cu țările vecine;
Si mai sunt destule de laudat!!!!!
Va urez sa aveți ocazia sa îl vizitati in tihna( măcar o săptămâna sa aveți la dispoziție) fiindcă MERITA!
- tineri petrecareti;
-
Multe femei frumoase
Din 10 imobile cred ca 3 sunt hoteluri
Ultima oară modificat de Bucurie pe Lun Oct 10, 2011 4:04 pm, modificat 1 dată în total.
- Bucurie
- espresso
Scuze pentru mesajul scris alandala.... Oboseala si, mai ales, neatentia își spun cuvântul!
- Bucurie
- espresso
Când va gânditi la Amsterdam musaiiiiiiiii sa adaugati umbrela , pelerina sau sa va planificati bani pentru a le cumpara.
Cred ca locuitorii acestui oraș( si ai țării) nu își prea cunosc umbra
.
Cred ca locuitorii acestui oraș( si ai țării) nu își prea cunosc umbra
- Bucurie
- espresso
Bucurie scrie:Scuze pentru mesajul scris alandala.... Prajitura si, mai ales, fumul își spun cuvântul!

We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
-

dragos6 - Rasnita de cafea
Eu chiar eram decisaaaaaa! La urma urmei vedeam si eu cum e
dar amica mea nu avea chef asa încât.....
Am rămas cu pofta-n cui! As fi cumpărat ceva pentru acasă dar mă gândeam ce minunat aveam sa fiu primită de vreun catelus cu miros fin
In schimb am mâncat niște produse de patiserie de nota maxima! Nu cred ca aveau amelioratori de vis
- Bucurie
- espresso
38 mesaje
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3