Stana de Vale

Unde ai fost, unde ai vrea sa pleci, vacante si excursii... Povesteste!

Moderatori: dragos6, paagli, 121

Stana de Vale

Mesajde Medina » Lun Iul 21, 2008 1:51 pm

salutare! mi-am programat concediul la Stana de Vale in prima sapt din septembrie. Ma ajuta cineva cu o prognoza meteo pt perioada asta? Voi ce ati auzit? Cum va fi vremea atunci? pe general ... :P Multumesc.
Medina
cafe-latte

Mesajde dragos6 » Lun Iul 21, 2008 2:35 pm

greu de zis pentru o distanta in timp asa mare...
Imagine
We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
dragos6
Rasnita de cafea

Mesajde maryloo » Mar Iul 22, 2008 4:48 pm

buna.si eu voi merge la stana de vale dra la inceputul lui august
as fi curioasa ce cazare ai gasit si unde, despre vreme eu ma rog sa fie buna, ca e f schimbatoare :)
Plangi cu sufletul, fara a ti se umezi ochii. Razi pentru a putea reusi. Iubeste pentru a-ti putea umple inima cu adevarata dragoste. E tot ce-ti trebuie pentru a putea fi fericit.
maryloo
cappuccino

Mesajde hasse » Mie Iul 23, 2008 1:53 am

e chiar asa frumos acolo?

stii bine ca vremea e schimbatoare...
Si...chiar daca ploua, zambeste,vei fi in concediu si vei gasi 1001 lucruri de facut.
hasse
irish coffee

Stana de Vale

Mesajde Medina » Joi Iul 24, 2008 11:10 am

Maryloo,o sa stam la hotel Iadolina si de acolo,facem mici excursii :). Tot ce vreau este sa prind si vremea buna, fara ploi. Nu conteaza cat de cald sau rece va fi. Numai sa nu ploua. Stiu si cum e vremea la munte ... :(
Concediu placut si vreme buna! Poate imi povestesti cum a fost dupa ce vii. Multumesc.
Medina
cafe-latte

Mesajde maryloo » Joi Iul 24, 2008 4:05 pm

da cine nu vrea vreme buna?
noi vrem s aincercam la camping, e ceva nou si inedit anul asta.
da, sper sa nu uit sa povestesc.sper sa fie pe masura steptarilor avand in vedere ca e prima data pe acolo!
Numai bine si concediu placut la toti!
Plangi cu sufletul, fara a ti se umezi ochii. Razi pentru a putea reusi. Iubeste pentru a-ti putea umple inima cu adevarata dragoste. E tot ce-ti trebuie pentru a putea fi fericit.
maryloo
cappuccino

Re: Stana de Vale

Mesajde VWFAN » Mie Sep 07, 2011 6:32 pm

niște poze de la fața locului nu strică... n-am fost niciodată aici și eram curios.
VWFAN
cappuccino

Înapoi la Turism