Stana de Vale
Moderatori: dragos6, paagli, 121
7 mesaje
• Pagina 1 din 1
Stana de Vale
salutare! mi-am programat concediul la Stana de Vale in prima sapt din septembrie. Ma ajuta cineva cu o prognoza meteo pt perioada asta? Voi ce ati auzit? Cum va fi vremea atunci? pe general ...
Multumesc.
- Medina
- cafe-latte
buna.si eu voi merge la stana de vale dra la inceputul lui august
as fi curioasa ce cazare ai gasit si unde, despre vreme eu ma rog sa fie buna, ca e f schimbatoare
as fi curioasa ce cazare ai gasit si unde, despre vreme eu ma rog sa fie buna, ca e f schimbatoare
Plangi cu sufletul, fara a ti se umezi ochii. Razi pentru a putea reusi. Iubeste pentru a-ti putea umple inima cu adevarata dragoste. E tot ce-ti trebuie pentru a putea fi fericit.
- maryloo
- cappuccino
Stana de Vale
Maryloo,o sa stam la hotel Iadolina si de acolo,facem mici excursii
. Tot ce vreau este sa prind si vremea buna, fara ploi. Nu conteaza cat de cald sau rece va fi. Numai sa nu ploua. Stiu si cum e vremea la munte ...
Concediu placut si vreme buna! Poate imi povestesti cum a fost dupa ce vii. Multumesc.
Concediu placut si vreme buna! Poate imi povestesti cum a fost dupa ce vii. Multumesc.
- Medina
- cafe-latte
da cine nu vrea vreme buna?
noi vrem s aincercam la camping, e ceva nou si inedit anul asta.
da, sper sa nu uit sa povestesc.sper sa fie pe masura steptarilor avand in vedere ca e prima data pe acolo!
Numai bine si concediu placut la toti!
noi vrem s aincercam la camping, e ceva nou si inedit anul asta.
da, sper sa nu uit sa povestesc.sper sa fie pe masura steptarilor avand in vedere ca e prima data pe acolo!
Numai bine si concediu placut la toti!
Plangi cu sufletul, fara a ti se umezi ochii. Razi pentru a putea reusi. Iubeste pentru a-ti putea umple inima cu adevarata dragoste. E tot ce-ti trebuie pentru a putea fi fericit.
- maryloo
- cappuccino
Re: Stana de Vale
niște poze de la fața locului nu strică... n-am fost niciodată aici și eram curios.
- VWFAN
- cappuccino
7 mesaje
• Pagina 1 din 1