Suntem cei mai bogati?
Moderatori: dragos6, paagli, 121
26 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: Suntem cei mai bogati?
vreausieu scrie:Ma tem ca in curand vei fi nevoit fie sa renunti complet la a citi ineptii pe forum, fie sa le citesti fara sa poti sa-ti exprimi inteligentul punct de vedere. Mie una imi pare rau.
Pe de alta parte daca tot citesti ineptii si vrei sa si raspunzi, macar incearca sa intelegi ce a vrut omul sa spuna. Nu m-am plans catusi de putin ca am platit mult. Din contra, am subliniat ca am platit putin. De fapt, am platit chiar foarte putin, incercam doar sa le spun si altora cum sa faca sa plateasca mai putin.
Pe de alta parte ma miram de atitudinea unei firme uriase, cum e Disneyland, fata de romani, atitudine pe care mi-e greu sa o inteleg. Despre asta era subiectul deschis de mine. Despre un aspect al politicii firmei Disney.
In legatura cu faptul ca "in Romania imi pute". Incerc sa repet: atunci cand fac turism oamenii cauta lucruri diferite. Nu toata lumea vrea peisaje de munte, nu toata lumea vrea litoral. Unii vor curse de Formula 1. Si cursele de Formula 1 nu se tin (inca) in Romania, asa ca, daca omul asta vrea sa vada curse pleaca in alta parte. Altii poate vor sa faca fotografii cu lei, na, asta le place lor. Si atunci se duc in Africa fiindca in Romania nu sunt lei decat la zoo.
In Romania nu exista nimic similar cu Disneyland. Imi spunea ieri cineva in parc, in Oraselul Copiilor din Bucuresti "Am auzit ca vor sa faca aici un fel de Disneyland." Si i-am zis ca cine spune asta nu stie ce e la Disneyland.
Pana la urma nu stiu, nu-mi pot da seama, care este scopul tau pe acest forum. Vrei sa ne convingi ca Romania e frumoasa? Stim. Vrei sa ne convingi sa facem turism in Romania? Modul in care incerci nu cred ca va da rezultate. In primul rand nu vei "supravietui" pe forum, in al doilea rand, chiar daca vei ramane sa ne spui opiniile tale nu ne vei convinge cu jigniri.
Si nu convingi pe nimeni atunci cand pur si simplu nu accepti punctul de vedere al altora. Atunci cand noi iti spunem cu ce probleme ne-am confruntat in Romania si tu le negi sau o tii una si buna, ca asa e si in alte parti. Nu ne poti convinge negand realitatea prin care unii din noi au trecut.
Romania are un potential turistic extraordinar, dar nu, nu are tot. Nicio tara nu are tot. Romania nu are Disneyland, probabil nu va avea. Fiindca nu se incadreaza in conceptia "economica" a celor de la Disney - daca te-ar interesa as putea sa caut pe Wikipedia povestea alegerii Frantei in Europa; este vorba de clima si de populatia tarii si a vecinilor; dar nu te intereseaza asta, tu vrei sa-mi dovedesti ca eu sunt cocalara sau cocalarita sau care o fi femininul de la cocalar fiindca vreau la Disneyland.
Si, fiindca imi "pui in spate" idei pe care nu le-am enuntat: eu nu am zis ca Disneyland e scump. Sunt de parere ca fata de ceea ce ofera Disneyland este ieftin.
echivalentul feminin pentru cocalar e pițipoancă...
- VWFAN
- cappuccino
Dar ești meleficcccccccccccccc!!!!!!!!
Citesti si rastalmacesti ideile tuturor numai prin prisma ta. Oribil!!!!!
Citesti si rastalmacesti ideile tuturor numai prin prisma ta. Oribil!!!!!

- Bucurie
- espresso
serios?oribil?scuze,n-am vrut să vă supăr,înălțimea voastră
- VWFAN
- cappuccino
Hai ca acum sunt in ceata..."Pitipoance" nu sunt tipele alea imbracate in haine de firma, fardate la maxim, pline de bijuterii si accesorii scumpe? Si masini....
Daca asa ma vezi tu pe mine...s-ar putea sa fie un compliment. Am o varsta, sunt supraponderala, neglijenta cu imbracamintea si habar nu am sa ma fardez. Circul de regula cu metroul dar cand sofez este vorba despre o Dacia care ar avea nevoie de ceva lucrari de tinichigerie....Da, cred ca este un soi de compliment desi eu nu as vrea sa fiu altfel decat sunt si nu am fost altfel nici in tinerete (ma rog, poate mai atenta cu hainele). (Nu spune nimanui, ca nu-i frumos sa scriu asa ceva pe un forum public, dar imi place foarte mult de mine asa cum sunt.)
Trebuie sa te dezamagesc: cele mai multe femei de la Disneyland sunt ca mine. Adica nu prea am vazut femei elegante - da' nici nu m-am uitat. Ceea ce am observat eu acolo este ca procentul familiilor cu mai mult de doi copii este peste media din orice alt loc (asta asa, la aprecierea mea). (De ce am o banuiala ce vei scrie despre asta? Clejani, ceva...)
Daca asa ma vezi tu pe mine...s-ar putea sa fie un compliment. Am o varsta, sunt supraponderala, neglijenta cu imbracamintea si habar nu am sa ma fardez. Circul de regula cu metroul dar cand sofez este vorba despre o Dacia care ar avea nevoie de ceva lucrari de tinichigerie....Da, cred ca este un soi de compliment desi eu nu as vrea sa fiu altfel decat sunt si nu am fost altfel nici in tinerete (ma rog, poate mai atenta cu hainele). (Nu spune nimanui, ca nu-i frumos sa scriu asa ceva pe un forum public, dar imi place foarte mult de mine asa cum sunt.)
Trebuie sa te dezamagesc: cele mai multe femei de la Disneyland sunt ca mine. Adica nu prea am vazut femei elegante - da' nici nu m-am uitat. Ceea ce am observat eu acolo este ca procentul familiilor cu mai mult de doi copii este peste media din orice alt loc (asta asa, la aprecierea mea). (De ce am o banuiala ce vei scrie despre asta? Clejani, ceva...)
- vreausieu
- cappuccino
De parca intereseaza pe cineva cum ești îmbrăcat!
Mai ales la Disney!
Prin țările Europei oamenii își doresc haine cât mai comode dar asortate si plimbariiiiiii la greu!
Prin țările Europei oamenii își doresc haine cât mai comode dar asortate si plimbariiiiiii la greu!
- Bucurie
- espresso
Nu sintem bogati dar sintem hazlii...

Dumnezeu nu e in cer,nu-i pe pamint.
Dumnezeu e in inima noastra!
-

arrom - frappuccino
foarte tare.. de asta îmi plac românii.. așadar,care e problema ta mai exact?
- antigrecu
- cafe-latte
Daca pe mine ma intrebi care e problema mea...treci la alt subiect.
Am explicat cat pot eu de clar, mai bine de atat nu stiu. Daca cineva intelege poate comenta sau poate sa nu comenteze. Cine nu intelege poate trece la alt subiect, pe care il intelege.
Nici daca nu intelege nimeni nu e nicio problema: nu e nici primul nici ultimul subiect de neinteles pe un forum.
Am explicat cat pot eu de clar, mai bine de atat nu stiu. Daca cineva intelege poate comenta sau poate sa nu comenteze. Cine nu intelege poate trece la alt subiect, pe care il intelege.
Nici daca nu intelege nimeni nu e nicio problema: nu e nici primul nici ultimul subiect de neinteles pe un forum.
- vreausieu
- cappuccino
antigrecu scrie:foarte tare.. de asta îmi plac românii.. așadar,care e problema ta mai exact?
daca-mi explici tu frumusel de ce esti anti-greci ,ma voi osteni si io!
-

arrom - frappuccino
Nu e antigreci (nici măcar Y), e mai degrabă antiromâni. Şi de fapt era VWFan 'deghizat'...

We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
-

dragos6 - Rasnita de cafea
dragos6 scrie:Nu e antigreci (nici măcar Y), e mai degrabă antiromâni. Şi de fapt era VWFan 'deghizat'...
e exact cum l-am catalogat la-nceput si chiar avatarname il reprezinta: Fan la noi are 2 semnificatii,din care una e "drac".
Deci DraculVW si-a bagat coada....
-

arrom - frappuccino
26 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2