Unde sa-mi petrec concediul ? Romania ? Afara ?
Moderatori: dragos6, paagli, 121
24 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Unde sa-mi petrec concediul ? Romania ? Afara ?
Cati nu-si pun aceasta intrebare ?
Hai sa vedem cati raspund in Romania .........
Eu unul asa raspund... e asa frumoasa tara asta incat nu as schimba-o pe nici una....
Mai avem de lucru la modul in care promvam imaginea ei.
http://www.turist-in-romania.ro
Hai sa vedem cati raspund in Romania .........
Eu unul asa raspund... e asa frumoasa tara asta incat nu as schimba-o pe nici una....
Mai avem de lucru la modul in care promvam imaginea ei.
http://www.turist-in-romania.ro
- Vizitator
Daca se poate, in ambele. Romania e o tara superba si inca n-am reusit sa o vad toata. Vreau sa vizitez estul si sudul Romaniei iar apoi ma voi declara multumita.
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."
- Rabindranath Tagore
- Rabindranath Tagore
-

curlygirlie - irish coffee
Eu vacanta o petrec in afara, doar pentru ca invitatia vine de la parinti, altfel as colinda Moldova, chiar si cu trenul
.
"Sometimes there's so much beauty in the world I feel like I can't take it, like my heart's going to cave in."
American Beauty
http://altemps.blogspot.com/
American Beauty
http://altemps.blogspot.com/
-

coco_lina - cafe-latte
[quotea0d619="curlygirlie"]Daca se poate, in ambele. Romania e o tara superba si inca n-am reusit sa o vad toata. Vreau sa vizitez estul si sudul Romaniei iar apoi ma voi declara multumita.[/quotea0d619]
pai daca ai vazut litoralul si delta, restul sudului si estului sunt zero turistic.
pai daca ai vazut litoralul si delta, restul sudului si estului sunt zero turistic.
-

yaluro - frappuccino
in Romania daca nu ai vizitat: Maramures, Bucovina, Suceava, Iasi, Depresiunea Transilvaniei, Oradea, Baile Felix, Pesterile din zona.., Moldova.., Pasul Prislop, Lacul Rosu, Lacul Sf Ana.. Vulcanii Noroiosi, Salinele, Delta, Litoralul..
dupa ce ai fkt o tura si vezi ca nu merita - dai preturi mari pe conditii de nimic, alegi varianta STRAINATATE. unde ai turism adevarat
cazare buna

mancare buna

locuri superbe

si orase cosmopolite

dupa ce ai fkt o tura si vezi ca nu merita - dai preturi mari pe conditii de nimic, alegi varianta STRAINATATE. unde ai turism adevarat
cazare buna

mancare buna

locuri superbe

si orase cosmopolite

-

fan al artei - espresso
Am vazut ceva din lumea asta, dar parca tot in Romania mi-as petrece concediul.
Posibil ca parerea me sa nu conteze, avand in vedere faptul ca vin acasa doar in concediu. 
Posibil ca parerea me sa nu conteze, avand in vedere faptul ca vin acasa doar in concediu. "Universul nu este constient de existenta ta. Relaxeaza-te!" (Anthony de Mello)
-

dia21 - frappuccino
Eu cred ca ai dreptate,dia.Eu nu am fost pe afara,dar am cutreierat tara asta aproape peste tot.Mi-a mai ramas zona de SV si Transfagarasanul.Am mers cu masina si cortul, si pentru cei carora le place natura ,peste tot gasesti locuri minunate chiar si in est:incepand din zona Buzaului,Vrancea si pana in nordul Moldovei.
- sinefta
- cappuccino
yaluro scrie:pai daca ai vazut litoralul si delta, restul sudului si estului sunt zero turistic.
asa o fi? in Mehedinti, Gorj, Valcea, Arges, Dambovita, Prahova, Buzau n-o fi chiar nimic de vazut??? pesteri, vai, chei, manastiri, muzee... hai nu zau!!!
e drept ca in Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Călăraşi, Ialomita, chiar si Braila nu sunt cine stie ce atractii, dar chiar asa, sa spui ca tot sudul e zero turistic... te grabesti mereu sa tragi concluzii si nu cred ca e bine.
cred ca si in Tulcea si Constanta sunt cateva locuri care merita vazute, in afara de Delta si Litoral... (vestigii arheologice, pesteri, podgorii); chiar, de "Drumul vinului" ai auzit? (doar unul din zecile de exemple psibile)

We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
-

dragos6 - Rasnita de cafea
[quotef7095c="dragos6"][quotef7095c="yaluro"]pai daca ai vazut litoralul si delta, restul sudului si estului sunt zero turistic.[/quotef7095c]
asa o fi? in Mehedinti, Gorj, Valcea, Arges, Dambovita, Prahova, Buzau n-o fi chiar nimic de vazut??? pesteri, vai, chei, manastiri, muzee... hai nu zau!!!
e drept ca in Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Clarasi, Ialomita, chiar si Braila nu sunt cine stie ce atractii, dar chiar asa, sa spui ca tot sudul e zero turistic... te grabesti mereu sa tragi concluzii si nu cred ca e bine.
cred ca si in Tulcea si Constanta sunt cateva locuri care merita vazute, in afara de Delta si Litoral... (vestigii arheologice, pesteri, podgorii); chiar, de "Drumul vinului" ai auzit? (doar unul din zecile de exemple psibile)[/quotef7095c]
drumul vinului ma lasa indiferent.
eu nu am inteles prin sud toata muntenia ci judetele de langa Dunare. Sigur ca in cele in care ai zis ca sunt atractii , sunt ,si le-am vizitat.
e drept ca in Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Clarasi, Ialomita, chiar si Braila nu sunt cine stie ce atractii, dar chiar asa, sa spui ca tot sudul e zero turistic... te grabesti mereu sa tragi concluzii si nu cred ca e bine.
cred ca si in Tulcea si Constanta sunt cateva locuri care merita vazute, in afara de Delta si Litoral... (vestigii arheologice, pesteri, podgorii); chiar, de "Drumul vinului" ai auzit? (doar unul din zecile de exemple psibile)[/quotef7095c]
drumul vinului ma lasa indiferent.
eu nu am inteles prin sud toata muntenia ci judetele de langa Dunare. Sigur ca in cele in care ai zis ca sunt atractii , sunt ,si le-am vizitat.
-

yaluro - frappuccino
Bineinteles ca sunt multe de vazut in S si E. Eu am vazut litoralul si nu m-a atras cu nimic. Dar in schimb la Dunare n-am ajuns si orasele din apropiere le-am vazut doar in treacat.
Cine sta prin zona si e dispus sa se plimbe cu mine prin orasul lui? E cineva din S sau E pe aici?
Cine sta prin zona si e dispus sa se plimbe cu mine prin orasul lui? E cineva din S sau E pe aici?"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."
- Rabindranath Tagore
- Rabindranath Tagore
-

curlygirlie - irish coffee
[quote678c16="cordula"]Pai Yaluro e pacat sa spui ca judetele de la Dunare nu sunt frumoase. Ia gandeste-te la Mehedinti cam ce ai putea vedea: defileul Dunarii, Orsova, Ponoarele, mai incolo ai Herculane in Caras.[/quote678c16]
da, le-am vazut, dar in mintea mea mehedintiul nu este in sud est. eu ma gandeam la oltenia (fara zona sub-carpatica)
da, le-am vazut, dar in mintea mea mehedintiul nu este in sud est. eu ma gandeam la oltenia (fara zona sub-carpatica)
-

yaluro - frappuccino
24 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2