vacanta la munte in cort

Unde ai fost, unde ai vrea sa pleci, vacante si excursii... Povesteste!

Moderatori: dragos6, paagli, 121

vacanta la munte in cort

Mesajde inicole » Vin Noi 23, 2007 11:16 am

la vara,adica in 2008, vreau sa merg cu familia mea (un sot si o fiica de 14 ani) cu cortul la munte. Fiind singuri, fara prieteni de familie, trebuie sa pun cortul langa alte corturi, oricum o sa socializam pe parcurs,asa e cel mai bine. Ce locuri imi puteti recomanda, unde ati mai fost voi si v-a placut. Nu vreau neaparat in campinguri dar accept si sugestii din astea. Noi nu suntem pretentiosi, ne luam mancare de acasa,important este sa iesim, sa vizitam muntele si sa ne recreem. Va pup.
inicole
cafe-latte

Mesajde giovaninnaa » Vin Noi 23, 2007 8:12 pm

un loc frumos este zona bolboci - zanoaga. nu e camping, dar se amplaseaza corturi, sunt si cabane, iar zona este frumoasa. curat si civilizat. trasee relativ usoare, locuri frumoase de vazut. dinspre targoviste se merge spre moroieni, din moroieni se urca spre sanatoriu, si apoi se continua drumul spre bolboci.
giovaninnaa
cafe-latte

Mesajde inicole » Lun Noi 26, 2007 8:56 pm

multumesc mult, in zona aceea n-am fost niciodata si o trec pe agenda ca posibila destinatie.
inicole
cafe-latte

Mesajde mamina17 » Lun Noi 26, 2007 9:52 pm

noi am facut asta-vara Transfagarasanul si am ramas o noapte la Balea Lac. nu este camping. ne-am instalat pe o culme de unde se vedeau lacul, cabanele si tot traseul ce ne mai ramasese de strabatut. a fost super ca priveliste. apoi am campat pentru 2 nopti undeva intre Gheorgheni si Lacu Rosu. si aici a fost nemaipomenit.noi am fost 4: eu, sotul si cele 2 fiice ale noastre de 6 si 14 ani. pentru vara viitoare intentionam sa facem la fel. vom incerca sa gasi alte locuri de vizitat. iti urez distractie placuta!
mamina17
cafe-latte

Mesajde Saga » Mar Noi 27, 2007 1:10 pm

mamina17 scrie:noi am facut asta-vara Transfagarasanul si am ramas o noapte la Balea Lac. nu este camping. ne-am instalat pe o culme de unde se vedeau lacul, cabanele si tot traseul ce ne mai ramasese de strabatut. a fost super ca priveliste. apoi am campat pentru 2 nopti undeva intre Gheorgheni si Lacu Rosu. si aici a fost nemaipomenit.noi am fost 4: eu, sotul si cele 2 fiice ale noastre de 6 si 14 ani. pentru vara viitoare intentionam sa facem la fel. vom incerca sa gasi alte locuri de vizitat. iti urez distractie placuta!

o intrebare as avea nu a fost rece la Balea Lac?!eu am fost la sfarsitul luni iulie si era rece acolosi ziua daraminte sa inoptezi acolo?
Saga
frappuccino

Mesajde inicole » Mar Noi 27, 2007 8:03 pm

pt mamina: poti sta la cort intre manastirea secu si sihastria ,in nordul moldovei,cauta pe net. Erau acolo asta vara f multi oameni la corturi, altii vin numai in weekend la cort. era foarte frumos acolo.
inicole
cafe-latte

Mesajde mamina17 » Mar Noi 27, 2007 8:42 pm

pentru Saga: nu a fost exagerat de frig. era in 17 august si chiar am apreciat un pic racoarea dupa temperaturile ridicate din acele zile.
pentru Inicole: multumesc, o sa tin cont de sfatul tau.
mamina17
cafe-latte

Re: vacanta la munte in cort

Mesajde Ripper27 » Vin Ian 06, 2012 2:40 pm

Frumos este sa faci pe Caliman. Dar trebuie sa ai grija si ce cort folosesti sa nu ingheti de frig
Ultima oară modificat de dragos6 pe Vin Ian 06, 2012 7:32 pm, modificat 1 dată în total.
Motiv: şters referirea / reclamă; nu mai încerca!
Ripper27
cafe-latte

Înapoi la Turism