Venetia-orasul pe apa
Moderatori: dragos6, paagli, 121
5 mesaje
• Pagina 1 din 1
Venetia-orasul pe apa
Am si eu o curiozitate... Am auzit multe povesti despre Venetia acest deosebit oras pe apa. Dar nustiu care ar fi de fapt istoria acestei..si aici ma refer cum au fost construite acele cladiri ? fundatia lor? Poate mai stiti cate ceva ;)
- Oana.01
- cafe-latte
Re: Venetia-orasul pe apa
eu stiu ca au construit cladirile pe fundatii din arbori batuti in fundul apei, in picioare...

We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
-

dragos6 - Rasnita de cafea
Daca ajungeti in Venetia sa nu uitati sa vedeti si insulele Burano si Murano. Sunt incredibil de frumoase!
- diane_bb
- cafe-latte
eu am auzit de la un tip care aducea mașini de afară că în veneția,și italia în general,sunt locuri(multe) pe lângă care ferentariul poate părea un fel de monaco ..
- VWFAN
- cappuccino
Ce se intreaba...
si ce raspunzi tu:
Chiar crezi ca e nevoie sa dezgropi fiecare topic din sectiunea asta doar ca sa spui 3 vorbe fara legatura cu subiectul?

Mai merita oare amintit ca habar n-ai ca s-a inventat spatiul dintre cuvinte, cand scrii de mana sau la tastatura?
Oana.01 scrie:Am si eu o curiozitate... Am auzit multe povesti despre Venetia acest deosebit oras pe apa. Dar nu stiu care ar fi de fapt istoria acesteia... si aici ma refer cum au fost construite acele cladiri ? fundatia lor? Poate mai stiti cate ceva![]()
si ce raspunzi tu:
VWFAN scrie:eu am auzit [...] că în veneția,și italia în general,sunt locuri(multe) pe lângă care ferentariul poate părea un fel de monaco ..
Chiar crezi ca e nevoie sa dezgropi fiecare topic din sectiunea asta doar ca sa spui 3 vorbe fara legatura cu subiectul?

Mai merita oare amintit ca habar n-ai ca s-a inventat spatiul dintre cuvinte, cand scrii de mana sau la tastatura?

We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
-

dragos6 - Rasnita de cafea
5 mesaje
• Pagina 1 din 1