Concertul Bon Jovi
4 mesaje
• Pagina 1 din 1
Concertul Bon Jovi
Citeam astazi pe net ce nebunie frumoasa a fost la concertul Bon Jovi de aseara. A fost caaaald, lesinator de cald, dar au fost aproape 50.000 de spectatori.

Trebuia sa cante 2 ore, a cantat 3.

Fotografii: Ovidiu Micsik pentru Gandul.
La un moment dat a luat un steag din multime si si l-a pus pe umeri. Toata lumea spune ca fost foarte tare concertul, chiar si Bon Jovi a recunoscut pe pagina lui de FaceBook http://www.facebook.com/BonJovi?ref=ts&sk=wall:
Today we had the remarkable opportunity to play Romania for the first time... EVER!! Thank you, fans, for having us! It was an incredible show and definitely worth the wait! You guys were amazing!
Cine a fost la concert? Cum v-ati simtit?

Trebuia sa cante 2 ore, a cantat 3.

Fotografii: Ovidiu Micsik pentru Gandul.
La un moment dat a luat un steag din multime si si l-a pus pe umeri. Toata lumea spune ca fost foarte tare concertul, chiar si Bon Jovi a recunoscut pe pagina lui de FaceBook http://www.facebook.com/BonJovi?ref=ts&sk=wall:
Today we had the remarkable opportunity to play Romania for the first time... EVER!! Thank you, fans, for having us! It was an incredible show and definitely worth the wait! You guys were amazing!
Cine a fost la concert? Cum v-ati simtit?
Life is not the amount of breaths you take, is the amount of moments that take your breath away!
-

DanielaF - admin
Re: Concertul Bon Jovi
Eu am fost la concert. Numai epitetul minunat il poate descrie... Atmosfera extraordinara, iar Bon Jovi insusi... incredibil 
Eu nu am mai avut timp sa ma plang de cald. M-am bucurat de concert.

Eu nu am mai avut timp sa ma plang de cald. M-am bucurat de concert.
it's good to discover a beautiful mind, but an even greater gift is to discover a beautiful heart
-

esa_alexa - cafe-latte
Ador muzica lui Bon Jovi ...numai faptul ca am avut in familie o mare sindrofie, m-a oprit sa merg la concert...
- anena
- frappuccino
Am fost la concert !
A fost fabulos 

- mleo
- cafe-latte
4 mesaje
• Pagina 1 din 1