filme ce ne gadila simtitoru`

Tot ce se intampla in jurul nostru si ne afecteaza... sau nu.

Moderatori: dargo, 121

filme ce ne gadila simtitoru`

Mesajde elements » Lun Feb 15, 2010 10:59 pm

am vazut ca nu este un topic de genu` si m-am gadit io asa, sa-i dau nascare. titlul e clar, obiectivele sunt precise.

bag io primu` un documentar la care ma uit a doua oara, pentru spectaculoasele imagini.
http://www.youtube.com/homeproject
ingioi!
You make people miserable, then they do what you want them to do, because then the misery goes away.
elements
irish coffee

Mesajde alinuta » Mar Feb 16, 2010 1:26 am

l-am vazut si eu, de doua ori
e colosal! :drunken:
am inregistrat si La terre vu du ciel,chiar daca e mai vechi(din 2004 parca), nu l-am vizionat inca

documentarele despre natura sunt pasiunea mea, am vazut multe dar trebuie sa caut cum se numesc
si am sa le pun aici
precum si reportajele lui Nicolas Hulot, Ushuaia Nature
alinuta
frappuccino

Mesajde elements » Joi Feb 18, 2010 7:11 pm

sin nombre
http://www.youtube.com/watch?v=VTSi0pKjC5g
crime pasionale, saracie, imigrare, violenta, dragoste, o tzara de secs. filmul asta are de toate.
You make people miserable, then they do what you want them to do, because then the misery goes away.
elements
irish coffee

Mesajde ochelarica. » Mie Mar 03, 2010 9:36 pm

imi place mult ideea ta elements :)
tuca-l mama da dastept :twisted:

ultimul film care m-a facut sa bocesc fu "The Reader"
ochelarica.
irish coffee

Mesajde ochelarica. » Vin Mar 05, 2010 11:46 pm

ispito!!!
ma facui sa pacatuiesc :twisted: ...am furat de pe net sin nombre din cauza ta,dar nu regret.Intradevar merita vazut dar nu l-as recomanda persoanelor slabe de inger :cool:
ochelarica.
irish coffee

Mesajde elements » Mar Mar 16, 2010 7:55 pm

ochelarica. scrie:ispito!!!
ma facui sa pacatuiesc :twisted: ...am furat de pe net sin nombre din cauza ta,dar nu regret.Intradevar merita vazut dar nu l-as recomanda persoanelor slabe de inger :cool:

daca ti-a placut genul, poti incearca si cidade de deus (city of god) sau amores perros. daca nu le-ai vazut, evident.
elements
irish coffee

Mesajde ochelarica. » Vin Mar 26, 2010 2:15 am

multumesc! :)

pe asta l-ai vazut?...

http://www.youtube.com/watch?v=Tm5e6AqrNF8

daca nu, zic ca merita incercat.
ochelarica.
irish coffee

Mesajde elements » Vin Mar 26, 2010 3:43 pm

nu, dar mi-ai starnit interesul. o sa incep cu cartea mai intai.:) ehh, mereu mi-au placut zmeii. thk!
elements
irish coffee

Mesajde barboneli » Dum Mar 28, 2010 8:12 am

Imagine Imagine
barboneli
frappuccino

Mesajde elements » Dum Mar 28, 2010 4:46 pm

bre barbo, filme artistice bune. crema cremelor, in viziunea voastra subiectiva. asta se posteaza aci.
elements
irish coffee

Mesajde barboneli » Dum Mar 28, 2010 6:06 pm

auzi badeee... elements, eu chiar nu am vazut nicaieri ca sta scris "filme artistice"...numai !!!! :? ca si cum, primul film postat de matale, eraaaa... artistic ! e intradevar o capodopera, nu zic nu, dar la noi in mahala, la genul asta ii zice "documentar" !!! :twisted: :cool: acuma... la filmul care l-am postat eu si din pacate nu in intregime, mie mi se scoala "emotionalul" teribil... si in plus, e "vorbit", e dublat,cu niste mari actori...!!! dar asta este shandramaua ta ptr. ca tu ai deschis-o si iti respect dorinta, mai ales daca si tu te hotarasti sa-ti clarifici ce e aia documentar si ce e aia artistic. apropo, eu am postat filmul "Home" in urma cu cateva luni bune, la "povestea mea" sau la "ce se vede", topic deschis de mine. daca nu ma crezi, intreab-o si pe anena.....! :cool:

vizionare placuta in continuare !!! :D
Imagine Imagine
barboneli
frappuccino

Mesajde elements » Mar Mar 30, 2010 12:18 am

artistic vine de la arta, cotzofana mica.
elements
irish coffee

Mesajde barboneli » Mar Mar 30, 2010 2:20 am

elements scrie:artistic vine de la arta, cotzofana mica.

hmmm...!!! Imagine... vezi tu, eu nu am sustinut inversul...!!! si desenele animate sunt o arta !!!! mai ales alea de calitate...!!!! primul "artist" de mare clasa, fiind Walt Disney...!!! dar tu esti sigur ca nu te-ai referit la "filme artistice", vorbind de filme in care personajele sunt "actori" (artisti si ei....) ???? arta.... e ceva foarte vast ! chiar si tu, esti un... actor !!!! :twisted: :D
Imagine Imagine
barboneli
frappuccino

Mesajde elements » Mar Mar 30, 2010 10:28 am

barboneli scrie: chiar si tu, esti un... actor !!!! :twisted: :D

pe scena vietii, da. profundule! hauzi, da ce zici, m-ar prinde meseria asta?
elements
irish coffee

Mesajde silvye » Mar Mar 30, 2010 12:45 pm

Am vrut sa scriu si eu ceva ce m-a gadilat , da' nu mai scriu nimic .......
silvye
frappuccino

Următorul

Înapoi la Ultima ora