Meteo- vremea pentru forumisti

Tot ce se intampla in jurul nostru si ne afecteaza... sau nu.

Moderatori: dargo, 121

Meteo- vremea pentru forumisti

Mesajde Busha » Mar Feb 01, 2011 11:19 am

Fetelor/baietilor, habar nu am daca cineva a mai deschis un astfel de topic vreodata, insa, astazi, 1 februarie 2011, avand in vedere ca mi-a intrat frigul in oase de nu mai stiu de mine, m-am ganit ca ar fi bine sa avem o regula: persoana care face cafeaua dimineata( SAU persoanele care scriu primele la cafeluta), sa scrie aici si vremea pentru ziua in curs.

Ce ziceti ? Facem o proba de astazi sa vedem daca "prinde" la lume :p

Ne vom folosi de orice site care poate oferi info. legate de vreme. Eu, spre exemplu, am testat un site recomandat de un prieten- http://www.weather.com/ ->> se va scrie in casuta de sus, in dreapta, ORASUL dorit (din absolut orice tara).
Ar ajuta foarte mult daca o persoana ar posta aici cam ce orase urmarim- in functie de locatiile forumistilor cei mai activi.

Ce spuneti? :)
" Nu trebuie, pe cat poti, sa te lasi ispitit a vorbi despre tine. Giosuè Carducci "
Busha
irish coffee

Re: Meteo- vremea pentru forumisti

Mesajde Busha » Mar Feb 01, 2011 11:24 am

** Bucuresti: temperaturi intre -12 grade celsius (pana la ora 14) , de la 14- 16 sunt 0 grade, apoi scade -6 grade; la noapte vor fi intre -5 si -7 grade.

** Sibiu: temperaturi intre - 15 grade celsius si -8 grade.se va incalzi usor intre orele 13-16, cand vor fi -3 grade; la noapte vor fi temp. intre -7 si - 10 grade.

** Como, Italia: momentan sunt 2 grade celsius; temperaturile vor ajunge la temp. de 8 grade in intervalul orar 13-15 si va cobori pana la 5 grade spre ora 18.la noapte temperatura va avea o medie de 2 grade
Ultima oară modificat de Busha pe Mar Feb 01, 2011 11:27 am, modificat 1 dată în total.
" Nu trebuie, pe cat poti, sa te lasi ispitit a vorbi despre tine. Giosuè Carducci "
Busha
irish coffee

Mesajde ioana_darius.blaj » Mar Feb 01, 2011 11:26 am

Ce pot sa spun? Frig, frig, frig...nu mai suport, vreau vara(sau macar primavara), ma deprima vremea asta...
Iasi -7 :(
ioana_darius.blaj
frappuccino

Mesajde ela 24 » Mar Feb 01, 2011 12:18 pm

Constanta .. -2, dar cica se simt -8 din cauza vantului....m-am saturat de de iarna si de frig.
Imagine
ela 24
frappuccino

Mesajde arrom » Mar Feb 01, 2011 11:42 pm

io habar n-am ce temperatura avem noi astazi,aci in preainaltul nord. dar pot zice ca azi o fost cea mai deasa ceata,de trebuia lanterna.Si ploua urit de tot, de-a topit ghetarele de zapada si scos o puzderie de murdarii.....
Ieri a fost un griiiiiii de te lasa jos de deprimare.
E anotimpul de trecere de la intuneric la lumina,asta influenteaza foarte mult sanatatea si mai ales psihicul. Greu de descris,e mai ceva decit astenia...
E perioada sinuciderilor si-n fiecare an pun cei de la sigurante sirme protejatoare sau grilaje la poduri,fara succes.
Dumnezeu nu e in cer,nu-i pe pamint.
Dumnezeu e in inima noastra!
arrom
frappuccino

Mesajde dargo » Mie Feb 02, 2011 1:18 am

arrom scrie:io habar n-am ce temperatura avem noi astazi,aci in preainaltul nord. dar pot zice ca azi o fost cea mai deasa ceata,de trebuia lanterna.Si ploua urit de tot, de-a topit ghetarele de zapada si scos o puzderie de murdarii.....
Ieri a fost un griiiiiii de te lasa jos de deprimare.
E anotimpul de trecere de la intuneric la lumina,asta influenteaza foarte mult sanatatea si mai ales psihicul. Greu de descris,e mai ceva decit astenia...
E perioada sinuciderilor si-n fiecare an pun cei de la sigurante sirme protejatoare sau grilaje la poduri,fara succes.
oau! cred ca sunt multe aspecte interesante in Nord! si diferite de ce e la noi!
Soulmate, dry your eye...cause soulmates never die

Cata parere-i in destin / Cata greseala-i imprejur.
Imagine
dargo
frappuccino

Mesajde Busha » Mie Feb 02, 2011 11:01 am

Marti, 2 februarie

* Bucuresti: astazi se anunta o vreme calduta, astfel ca de la ora 13 ajungem deja la temperatura de 0 grade celsius. spre ora 22.00 , insa, temp scade iar la -7 grade (cum este acum, ora 9 dimi)

* Como, Italia: momentan sunt 3 grade, insa in intervalul 12-15 vor fi 7 grade; temp. scade incepand cu ora 16, astfel ca incepand cu ora 21 (si toata noaptea) va fi o temperatura de 3 grade (constanta)

* Sibiu: momentan sunt -8 grade, insa se va incalzi spre pranz,astfel ca in jur de ora 14 va ajunge la -1 grad.incepe sa se raceasca incepand cu ora 15, astfel ca incepand cu aceasta ora si toata noaptea se va mentine o temp. constanta de -8 grade

* Iasi: momentan sunt -7 grade; vremea se incalzeste usor usor pana la ora 14 cand vor fi 0 grade; se raceste pe parcursul zilei, astfel ca incepand cu ora 15 spre seara, temperatura ajunge la -5 grade (constanta)

* Constanta: momentan sunt -4 grade; temp ajunge la 0 grade in jurul orei 14; incepand cu ora 15, se raceste usor si se ajunge iar in jurul temp. de -4, -5 sau chiar -6 grade
Busha
irish coffee

Mesajde dragos6 » Sâm Mar 19, 2011 9:35 pm

eu am instalat la Firefox o extensie care îmi pune în bara de stare a acestuia informaţii (în timp real!) de pe saitul http://www.Accuweather.com, inclusiv o animaţie a ultimelor ore cu poze din satelit ale Europei.
Imagine
We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
dragos6
Rasnita de cafea

Înapoi la Ultima ora