natalitatea
47 mesaje
• Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
natalitatea
Am vazut recent o emisiune despre imbatranirea popultiei in Germania. Acolo e mai alarmanta problema, dar ea exista in toate tarile dezvoltate.Sunt foarte multe familii care nu au si nu isi doresc copii. Raporteaza totul la bani si la cariera. Nu mai au timp sa se ocupe de copii si ii costa foarte scump cresa si cineva care sa se ocupe de ei pana vin de la munca...
In schimb,in tarile sarace sau subdezvoltate, se inmultesc vorba aia, ca paduchii. Iar problema e ca mai si emigreaza in masa in tarile dezvoltate si continua sa se inmulteasaca dupa datina. Problema e ca cu cat au mai multi copii, cu atat sunt mai ajutati de stat si nu mai au nevoie sa munceasca...Iar cei ce muncesc sunt impozitati la sange sa-i tina pe ei acasa.
In Germania, cei mai multi emigranti sunt turcii iar in Franta arabii.
Situatia la noi e cam asemanatoare cu romii nostrii. Eu ma intreb unde vom ajunge, daca noi facem cate un copil sau doi , maxim pe familie, iar ei de la 6 in sus...
Ma mai ingrijoreaza de asemenea marirea Europei in ceea ce priveste Turcia. Daca occidentalii vor sa aiba acces in orientul mijlociu si se gandesc sa integreze Turcia, mai intai vor face un test pe noi, dupa parerea mea, si vor impune ridicarea vizelor la turci pentru Romania de exemplu si Bulgaria
Pai ei sunt 120 de milioane...toti unul si unul...e clar ca se vor aciua pe la noi in masa...de parca asta ne-ar mai lipsi...
Sper totusi sa nu se intample asa
Si ma mai intreb, cat timp vor mai putea fi tinuti chinezii la ei acasa...
Rasa europeana e oare pe cale de disparitie?
In schimb,in tarile sarace sau subdezvoltate, se inmultesc vorba aia, ca paduchii. Iar problema e ca mai si emigreaza in masa in tarile dezvoltate si continua sa se inmulteasaca dupa datina. Problema e ca cu cat au mai multi copii, cu atat sunt mai ajutati de stat si nu mai au nevoie sa munceasca...Iar cei ce muncesc sunt impozitati la sange sa-i tina pe ei acasa.
In Germania, cei mai multi emigranti sunt turcii iar in Franta arabii.
Situatia la noi e cam asemanatoare cu romii nostrii. Eu ma intreb unde vom ajunge, daca noi facem cate un copil sau doi , maxim pe familie, iar ei de la 6 in sus...
Ma mai ingrijoreaza de asemenea marirea Europei in ceea ce priveste Turcia. Daca occidentalii vor sa aiba acces in orientul mijlociu si se gandesc sa integreze Turcia, mai intai vor face un test pe noi, dupa parerea mea, si vor impune ridicarea vizelor la turci pentru Romania de exemplu si Bulgaria
Sper totusi sa nu se intample asa
Si ma mai intreb, cat timp vor mai putea fi tinuti chinezii la ei acasa...
Rasa europeana e oare pe cale de disparitie?
- alinuta
- frappuccino
deci nu comenteaza nimeni nimic...vi se rupe voua de situatia asta
daca scriam ca mi-a aparut un neg pe fofeaza dupa ce m-am tavalit cu directorul in pauza de pranz, gaseam vreo trei pagini de comentarii
bine a facut fideluta ca si-a manjit boticul, ca doar asta va poate atrage atentia !
daca scriam ca mi-a aparut un neg pe fofeaza dupa ce m-am tavalit cu directorul in pauza de pranz, gaseam vreo trei pagini de comentarii
bine a facut fideluta ca si-a manjit boticul, ca doar asta va poate atrage atentia !

- alinuta
- frappuccino
da alinuta, mie mi se rupe. pentru ca sunt romanca in italia, unde romanii sunt pe primul ca straini ce traiesc aici, pentru ca rata de natalitate a crescut (pentru ca si itala e o tara "batrana") tocmai datorita strainilor, pentru ca suntem discriminati si pentru ca aseara am vazut un reportaj despre tiganii din romania si ce fac ei aici. pentru ca de cate ori se vorbeste despre romania se vorbeste despre tigani. si mai bine tac din gura ca ma enervez.

-

anam23 - frappuccino
Oricum alinuta nu avem cum sa schimbam noi situatia in nici un fel. Ar insemna ca nemtii sau francezii sa inceapa sa faca si ei de la 6 copii in sus, ceea ce nu se va intampla pentru ca mai avem si altceva de facut pe lumea asta decat sa stam cu fofeaza in sus. Araboaica sau turcoaica nu are de obicei pretentii mari de la viata, in sensul ca se gandeste sa faca cariera, la ea pe primul plan e sa faca copii si sa sa stea acasa ca muncesc altii pentru ei. Faza tampita e ca turcii muncesc la negru pe langa jobul lor, pe cand neamtul e corect si fricos.
-

cordula - frappuccino
[quotedc1d6d="alinuta"] daca scriam ca mi-a aparut un neg pe fofeaza dupa ce m-am tavalit cu directorul in pauza de pranz, gaseam vreo trei pagini de comentarii
[/quotedc1d6d]
eeee, am vrea noi astfel de topixuri, din pacate nu se mai tavaleste nimeni cu nimeni, nici macar pustoaica cu barosanu'
de-asta scade natalitatea, na! 
[/quotedc1d6d]
eeee, am vrea noi astfel de topixuri, din pacate nu se mai tavaleste nimeni cu nimeni, nici macar pustoaica cu barosanu'
de-asta scade natalitatea, na! - kioko
- frappuccino
[quoted989ce="kioko"]
de-asta scade natalitatea, na!
[/quoted989ce]
si de asta esti tu amarata? [imgd989ce]http://www.chatitaliachat.it/serpe/nuevas/91.gif[/imgd989ce]
de-asta scade natalitatea, na! si de asta esti tu amarata? [imgd989ce]http://www.chatitaliachat.it/serpe/nuevas/91.gif[/imgd989ce]
- alinuta
- frappuccino
De ce sa vina turcii la noi, ca doar la noi se castiga mai rau ca la ei..Insa chinezii da,ca accepta salarii mici. Deja s-a aprobat sa vina 5000 de chinezi in special pt. tesatorii. Francezii i-au lasat pe arabi sa isi faca de cap, nemtii pe turci, iar noi cu tiganii ce sa mai zicem , ca sunt demult pe aici. Rasa europeana e prea toleranta [editatAVio]. Si va plati pt. asta...
-

yaluro - frappuccino
[quote9a728a="yaluro"] Francezii i-au lasat pe arabi sa isi faca de cap, nemtii pe turci, iar noi cu tiganii ce sa mai zicem , ca sunt demult pe aici. [b9a728a]Rasa europeana e prea toleranta cu animalele. Si va plati pt. asta..[/b9a728a].[/quote9a728a]
Aici ai dreptate! Arabii si negrii sunt instalati in Franta de atata timp si nu se schimba, nu se "civilizeaza"...traiesc in familii numeroase din ajutorul de stat si au locuinte sociale...nu merg la scoala si nu aspira la nimic...nu sunt muncitori.
Ma uit pe foaia de plata si ma intristez cand vad cat mi se duce in buzunarele lor si-mi mai si vorbesc urat pe strada
Europenii sunt altfel, se adapteaza in timp, se schimba. ....dar au un defect...sunt prea putini in lume....din ce in ce mai putini
Aici ai dreptate! Arabii si negrii sunt instalati in Franta de atata timp si nu se schimba, nu se "civilizeaza"...traiesc in familii numeroase din ajutorul de stat si au locuinte sociale...nu merg la scoala si nu aspira la nimic...nu sunt muncitori.
Ma uit pe foaia de plata si ma intristez cand vad cat mi se duce in buzunarele lor si-mi mai si vorbesc urat pe strada
Europenii sunt altfel, se adapteaza in timp, se schimba. ....dar au un defect...sunt prea putini in lume....din ce in ce mai putini
- alinuta
- frappuccino
[quote74f683="yaluro"]E vorba de muncitoare calificate care accepta si salarii de 3 milioane pe luna. Muritoarele de foame romance nu il accepta.[/quote74f683]
pai si din ce traiesc? sa le califice! s-or gasi ele 5000 care sa vrea
pai si din ce traiesc? sa le califice! s-or gasi ele 5000 care sa vrea
- alinuta
- frappuccino
chinezoaicele vin gata calificate si muncesc in prostie , nu ca romancele....si traiesc f. modesc. Apropo stiai ca langa complexul Europa de langas bucuresti nu mai sunt cani maidanezi ? romania ar putea hrani f. multi chienzi ca avem la caini....
-

yaluro - frappuccino
[quote8a7517="yaluro"] Apropo stiai ca langa complexul Europa de langas bucuresti nu mai sunt cani maidanezi ? romania ar putea hrani f. multi chienzi ca avem la caini....[/quote8a7517]
[img8a7517]http://www.chatitaliachat.it/serpe/msn/59.gif[/img8a7517]
[img8a7517]http://www.chatitaliachat.it/serpe/msn/59.gif[/img8a7517]
- alinuta
- frappuccino
47 mesaje
• Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4