Prostituate, cersetori si contravenienti
3 mesaje
• Pagina 1 din 1
Prostituate, cersetori si contravenienti
Prostituatele, cersetorii, persoanele condamnate pentru neplata unor amenzi contraventionale pentru deranjarea linistii publice, parcare neregulamentara sau alte contraventii vor ingriji cainii comunitari din Adapostul Odai si vor vor curata spatiile verzi din parcuri, spitale si scoli.
"La nivelul Sectorului 1 exista mii de amenzi neachitate, aplicate unor persoane care fie nu au respectat regulile de circulatie, fie linistea si ordinea publica sau curatenia in spatiile publice. Nu mai vorbesc despre sanctiuni aplicate in cazul cersetoriei, prostitutiei, sau in cazul celor care folosesc domeniul public, asa zisii «parcangii», pentru a incasa diverse taxe.
Impotriva acestor persoane ne vom indrepta in instanta si, in urma sentintei judecatoresti, vom obliga acesti contravenienti la munca in folosul comunitatii", a declarat Iosif Balan, directorul general adjunct al Politiei Locale Sector 1, citat in comunicat. Sursa: Gandul
"La nivelul Sectorului 1 exista mii de amenzi neachitate, aplicate unor persoane care fie nu au respectat regulile de circulatie, fie linistea si ordinea publica sau curatenia in spatiile publice. Nu mai vorbesc despre sanctiuni aplicate in cazul cersetoriei, prostitutiei, sau in cazul celor care folosesc domeniul public, asa zisii «parcangii», pentru a incasa diverse taxe.
Impotriva acestor persoane ne vom indrepta in instanta si, in urma sentintei judecatoresti, vom obliga acesti contravenienti la munca in folosul comunitatii", a declarat Iosif Balan, directorul general adjunct al Politiei Locale Sector 1, citat in comunicat. Sursa: Gandul
Life is not the amount of breaths you take, is the amount of moments that take your breath away!
-

DanielaF - admin
Re: Prostituate, cersetori si contravenienti
DanielaF scrie:Prostituatele, vor ingriji...... Adapostul Odai....
siii.... unde e Adapostul asta.... ? daca latru si eu frumos.... e vre-o sansa sa fiu si eu primit acolo... ? ca eu pot sa si ajut prostuatele... ca am experienta !!!
la ingrijitul cainilor, ma refer.... !!!
-

barboneli - frappuccino
Re: Prostituate, cersetori si contravenienti
Nasty man!
Da si tu un Google, nu stiu pe unde e! 
Da si tu un Google, nu stiu pe unde e! 
Life is not the amount of breaths you take, is the amount of moments that take your breath away!
-

DanielaF - admin
3 mesaje
• Pagina 1 din 1