Recensamantul populatiei
26 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Recensamantul populatiei
Mai, am auzit la international...de recensamant.
Pur si simplu nu mai tin minte, de acu 10 ani. Ce vreau sa intreb e...ce le trebuie, frate, CNP? Ca ce chestie?
Ce se urmareste cu asta?
Studentii din strainatate ce fac cand se intorc acasa? Ca banuiesc ca vor mai figura pe lista med. de fam. ca student, si deci, ciu-ciu medicamente gratuite.
Ce s-a facut cu recensamantul de acu 10 ani? La ce au servit informatiile (inafara procentajului de TZ% fara servici, N% pensionari, si etc)?...
Pt ca un motiv pt care se face un recensamant, trebuieste sa existe (inafara celui, cum spuneam, de a sti cate suflete ai in batatura).
Ia, rogu-va, sa ma lamureasca si pe mine careva.
Pur si simplu nu mai tin minte, de acu 10 ani. Ce vreau sa intreb e...ce le trebuie, frate, CNP? Ca ce chestie?
Ce se urmareste cu asta?
Studentii din strainatate ce fac cand se intorc acasa? Ca banuiesc ca vor mai figura pe lista med. de fam. ca student, si deci, ciu-ciu medicamente gratuite.
Ce s-a facut cu recensamantul de acu 10 ani? La ce au servit informatiile (inafara procentajului de TZ% fara servici, N% pensionari, si etc)?...
Pt ca un motiv pt care se face un recensamant, trebuieste sa existe (inafara celui, cum spuneam, de a sti cate suflete ai in batatura).
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....
-

Night_du - simply the best
Re: Recensamantul populatiei
Are mai mult un caracter demografic.
- fenomenul de îmbătrânire a populaţei;
-creşterea gospodăriilor de persoane singure sau a familiilor monoparentale;
- evaluarea numărului şi structurii generaţiilor care convieţuiesc în cadrul familiei;
- structura familiilor după numărul de copii şi cel al copiilor întreţinuţi;
- componenţa familiilor după relaţiile de rudenie sau parentale;
- statutul femeilor în cadrul familiei;
- fenomenul migraţiei, în special al migraţiei temporare, la muncă în străinătate şi altele.
Eu asta am citit despre recensamint...
- fenomenul de îmbătrânire a populaţei;
-creşterea gospodăriilor de persoane singure sau a familiilor monoparentale;
- evaluarea numărului şi structurii generaţiilor care convieţuiesc în cadrul familiei;
- structura familiilor după numărul de copii şi cel al copiilor întreţinuţi;
- componenţa familiilor după relaţiile de rudenie sau parentale;
- statutul femeilor în cadrul familiei;
- fenomenul migraţiei, în special al migraţiei temporare, la muncă în străinătate şi altele.
Eu asta am citit despre recensamint...
- anena
- frappuccino
Si pt ce le trebuie CNP?
Eu asta nu am inteles......
Si de ce, ma rog frumos, pot amenda omul cu 2-5 mil...daca nu raspunde la intrebari? Ca ce chestie?
Si de ce, ma rog frumos, pot amenda omul cu 2-5 mil...daca nu raspunde la intrebari? Ca ce chestie?
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....
-

Night_du scrie:Si pt ce le trebuie CNP?
eu zic sa aduni bani de acuma
Soulmate, dry your eye...cause soulmates never die
Cata parere-i in destin / Cata greseala-i imprejur.

-

dargo - frappuccino
Taci tu. Pe bune ca asta treaba nu am inteles-o. Ce are capsula...cu prefectura?
Nu vreau, dom'le, sa iti dau raspuns, ia.....ce-mi poti face?
-

Ce iti fac?????? Iti dau formulare in mana pentru o intreaga strada de tuciurii si astept sa le aduci completate la toate rubricile! 

- Bucurie
- espresso
Revin cu intrebarea (ca fix in ast moment, am discutiune cu ai mei, via mess, legat de ce trebuie sa declare legat de strainatati).
CE intrebari sunt legat de cei plecati?
Are cineva stiinta?
CE VOR, ma rog frumos, sa stie, legat de cei plecati?
Rogu-va, daca aveti cunostinte legat de asta, sa-mi spuneti. Ca am asa o iritare, legat de faptul ca le trebuie CNP, de nu aveti idee (CNP-ul le trebuie ca sa fraudeze electoralele..... ca alta treaba nu-mi imaginez, legat de CNP-ul persoanelor.... inclusiv cele plecate..... ce? poti sa stii ce afce un X cu CNP-ul tau, daca esti plecat?.........)
Deci, rog frumos, dati-mi informatii.
Multumesc.
CE intrebari sunt legat de cei plecati?
Are cineva stiinta?
CE VOR, ma rog frumos, sa stie, legat de cei plecati?
Rogu-va, daca aveti cunostinte legat de asta, sa-mi spuneti. Ca am asa o iritare, legat de faptul ca le trebuie CNP, de nu aveti idee (CNP-ul le trebuie ca sa fraudeze electoralele..... ca alta treaba nu-mi imaginez, legat de CNP-ul persoanelor.... inclusiv cele plecate..... ce? poti sa stii ce afce un X cu CNP-ul tau, daca esti plecat?.........)
Deci, rog frumos, dati-mi informatii.
Multumesc.
-

Daca nu uit, maine sunt la politistul meu si il intreb...asta daca nu uit(ar trebui sa imi iau niste memoplus)...
-

ioana_darius.blaj - frappuccino
Azi l-am primit pe ala cu recensamantul. Scriu special pt tine, Gabi. Eu stau intr-un apartament al carui proprietar este stabilit in Germania. I-am spus ca nu stiu datele lui la care domnul mi-a spus ca nici nu-l intereseaza. Pai cum domnule, inseamna ca omul asta este sters din cetatenii Romaniei, daca nimeni nu scrie despre el undeva. Si nu a vrut sa scrie, cu toate ca avea un formular pt cei plecati in strainatate.
Acum vad ca CNP-ul nu e obligatoriu de dat...dupa ce l-am dat

-

ioana_darius.blaj - frappuccino
ioana_darius.blaj scrie:Azi l-am primit pe ala cu recensamantul. Scriu special pt tine, Gabi. Eu stau intr-un apartament al carui proprietar este stabilit in Germania. I-am spus ca nu stiu datele lui la care domnul mi-a spus ca nici nu-l intereseaza. Pai cum domnule, inseamna ca omul asta este sters din cetatenii Romaniei, daca nimeni nu scrie despre el undeva. Si nu a vrut sa scrie, cu toate ca avea un formular pt cei plecati in strainatate.
nici n-am vrut sa-l dau. si am intrebat-o pe fatuca aia de cateva ori : daca nu-l dau ce imi face ...? pai , doamna e o amenda de va ustura. mai , dar unde scrie? si scoate o hartie, in care erau trecute niste articole ...un fel de regulament , cu ce obligatie am si ce sancituni prevede daca nu vreau sa raspund. bun , zic , hai sa vedem daca-s proasta si nu stiu cnp-urile celorlalti, ca v-a spus sa faceti? pai sa revenim pana ii gasim pe toti si sa completam rubrica respectiva. si daca nu ii gaim pana se incheie oficial, se considera rea vointa, si va da amenda
eu mai vazusem o frantura de emisiune pe teme asta, moderator era ion cristoiu, si tin minte exact ca unul din aia invitati zicea ca e OBLIGATORIU sa le dam , si ca daca refuzi ....amenda. si-atunci ii dau fetii toate cnp-urile. doar ce a plecat , si apare stire la protv, cu chestia asta. si-l vad pe idiotul din emisiunea lu' cristoiu, care zicea ca NU E OBLIGATORIU
! si ca nu se dau amenzi
. completezi rubrica respectiva cu :nu doresc , si cu asta basta !deci ? am gresit sau n-am gresit? prostii pamantului.... 
- mamitza_16
- frappuccino
de ce va faceti atatea probleme cu recensamantul si cnp-ul?
la banca il dati, la telefon il dati, pe retete il dati, e plin internetul de cnp-uri de firmasi - ce credeti ca face cine cu el tocmai de la recensamant? de ce atata secret cand il stie toata lumea?
mie mai grav mi se pare ca nu iti arata formularul si recenzorii intreaba numai ce considera ei, si pot sa ramana seturi de intrebari ocolite ca se gandesc ei ca nu este cazul... noi sa fim sanatosi...
la banca il dati, la telefon il dati, pe retete il dati, e plin internetul de cnp-uri de firmasi - ce credeti ca face cine cu el tocmai de la recensamant? de ce atata secret cand il stie toata lumea?

mie mai grav mi se pare ca nu iti arata formularul si recenzorii intreaba numai ce considera ei, si pot sa ramana seturi de intrebari ocolite ca se gandesc ei ca nu este cazul... noi sa fim sanatosi...
- mira2010
- frappuccino
-Cum si Dstra doamna ati absolvit o facultate? m-a intrebat recenzorul, un tinerel foarte politicos.
Formidabila e mentalitatea asta. Intrebarea de mai sus face parte din asertiunile gen " pe vremea bunicii " care statueaza fara drept de apel ca pe vremea aia femeile eru semianalfabete, casnice, retrograde, dependente de barbat, etc. Poate pe vremea bunicii mele pe la inceputul sec. XX dar pe vremea mea: era obligatoriu invatamantul de zece clase pentru fete si baieti in mediu urban si rural; cine voia ( cu exceptia naparcilor burgheze) putea urma o facultate pentru ca era gratuita si cu un sistem sustinut de burse dupa care, locul de munca era asigurat prin sistemul repartitiilor. Cu sau fara studii superioare, femeile munceau, locuiau la bloc ( conditii civilizate si munca usoara), isi dadeau copiii la cresa- gradinita- apoi cheita de gat. Bine ca erau si parti oribile precum Decretul pentru promovarea natalitatii, lipsurile, indobitocirea, asta e altceva dar conditia femeii era superioara datorita faptului ca avea independenta materiala prin serviciu stabil. Acum vad cum copiii nu mai sunt trimisi la scoala din cauza departarii si distantelor de strabatut, ca scoala costa iar servicii, ioc. Pai cum sa nu pleci in lumea larga?
-Cum, amandoi copiii sunt in tara?
Formidabila e mentalitatea asta. Intrebarea de mai sus face parte din asertiunile gen " pe vremea bunicii " care statueaza fara drept de apel ca pe vremea aia femeile eru semianalfabete, casnice, retrograde, dependente de barbat, etc. Poate pe vremea bunicii mele pe la inceputul sec. XX dar pe vremea mea: era obligatoriu invatamantul de zece clase pentru fete si baieti in mediu urban si rural; cine voia ( cu exceptia naparcilor burgheze) putea urma o facultate pentru ca era gratuita si cu un sistem sustinut de burse dupa care, locul de munca era asigurat prin sistemul repartitiilor. Cu sau fara studii superioare, femeile munceau, locuiau la bloc ( conditii civilizate si munca usoara), isi dadeau copiii la cresa- gradinita- apoi cheita de gat. Bine ca erau si parti oribile precum Decretul pentru promovarea natalitatii, lipsurile, indobitocirea, asta e altceva dar conditia femeii era superioara datorita faptului ca avea independenta materiala prin serviciu stabil. Acum vad cum copiii nu mai sunt trimisi la scoala din cauza departarii si distantelor de strabatut, ca scoala costa iar servicii, ioc. Pai cum sa nu pleci in lumea larga?
-Cum, amandoi copiii sunt in tara?
"eu am fost ca tine(?),tu vei fi ca mine
-

michi 73 - frappuccino
Night_du scrie:...
Ia fă bine şi descarcă toate formularele de aici şi o să afli tot ce te interesează!

We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
-

dragos6 - Rasnita de cafea
eu citisem ca poti refuza sa dai CNP-ul. ca nu te pot obliga!
Soulmate, dry your eye...cause soulmates never die

-

dargo - frappuccino
Mah, Dragos, acuma si tu...frate, eu am citit si descarcat, si rasdescarcat tot ce se putea descarca. Si nu mi-a raspuns nimeni la intrebare...DE CE tre' sa dau CNP-ul.
Mama nu mi-a zis nimic, legat de recensamant, inseamna ca la noi nu a ajuns inca.
Dom'le, sa-mi raspunda careva...DE CE trebuie CNP?
Pai daca mi-s eu, Badea Vasile din Deal, de stau la adresa asta, si mi-s nascut in 2 ian 1900 toamna, nu mai ai nevoie de alte date....
Ca ce chestie?...........
Sa raspund si legat de ce a zis Michi...incredibil, da' ce cred tinerii astia, ca mosii is toti tarani pensionati? Fara scoala, fara nimic?
Numai bine ca nu sunt acasa...ca mai mult ca sigur m-as fi enervat cu recenzorul....
Mama nu mi-a zis nimic, legat de recensamant, inseamna ca la noi nu a ajuns inca.
Dom'le, sa-mi raspunda careva...DE CE trebuie CNP?
Pai daca mi-s eu, Badea Vasile din Deal, de stau la adresa asta, si mi-s nascut in 2 ian 1900 toamna, nu mai ai nevoie de alte date....
Ca ce chestie?...........
Sa raspund si legat de ce a zis Michi...incredibil, da' ce cred tinerii astia, ca mosii is toti tarani pensionati? Fara scoala, fara nimic?
Numai bine ca nu sunt acasa...ca mai mult ca sigur m-as fi enervat cu recenzorul....
-

26 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2