Reclame stupide
Mai, deci eu am mai zis ca la aia cu cucu am ras de am facut pe mine. 
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....
-

Night_du - simply the best
puiul familist
Buna fetelor ,eu sunt boboc pe forum,dar daca tot am deschis acest topic sa -l citesc mi-a venit in minte una din reclamele pe care le vad foarte des la tv in ultimele zile si ma exaspereaza:puiul familist de la avicola.ce parere aveti?

- meda18
- cafe-latte
ii tare enervanta aia de la bonux cand fac tatele economii si se coafeaza acasa, nasoalarau. si ingeneral ma scot din sarite reclamele bancilor, inclusiv cea in care zboara banii afara din poseta spre banca.
ThE WoRld IS mINe
- wolf paula
- cafe-latte
Votatima
VA ROG VOTATIMA AM NEVOI NEAPARATA DE VOTUL VOSTRU http://www.animalut.net/user/sipy23.html VA ROG .MACAR 3 ORI P SAPTAMANA
- sipy23
- cafe-latte
mai bine te alearga suzi , ca fata aia ... "doi metri de piele , trei kile de carne , si-un cos de oase"! bleah ! si blondul ala ...

- mamitza_16
- frappuccino
mamitza_16 scrie:mai bine te alearga suzi , ca fata aia ... "doi metri de piele , trei kile de carne , si-un cos de oase"! bleah ! si blondul ala ...
Pai ai uitat...? Asta e topicul cu reclame stupide....!!!!
Ok! Mi-a placut ideia...! Dar daca stau si ma gandesc bine.... de ce sa ma alerge...????
-

barboneli - frappuccino
1. reclamele din seria vodafone - combinatul la cartela.. jenant de penibile pentru o companie ca vodafone. adica na.. inteleg notiunea de "a cobora la nivelul consumatorului" (in mare parte manelist si incult in cazul romaniei) dar nici chiar asa.
2. reclama animata la bonduelle, cu pastaia sau pepenele sau nu mai stiu ce leguma era aia de canta cat de vesela si sanatoasa se simte el/ea si cat de mult adora savoarea bonduelle
3. coca-cola - o reclama pe care unii o gasesc destul de comica, mie mi se pare sinistra, cu limba si ochiul.. si ca sa puna capac, in cel mai nou episod al seriei apare si un creier, chipurile sa faca el legea. oribil
4. reclamele la pasta de dinti pentru cei cu dantura sensibila.. cum care? stiu ca-s mai multe.. TOATE! si alea cu dentistii care explica ei cum sta treaba cu dantura sensibila si ca folosind pasta x de dinti iti ies dinti de castor, rupi bustenii cu ei, dar mai ales cea cu flegmele (scuzati exprimarea, dar asta sunt, niste flegme) din chiuveta pe care apar scrise cu sange diferite propozitii, totul culminand cu un canin innegrit de carii ce pica in chiuveta. trebuie sa recunosc, cel putin la capitolul "efect asupra cumparatorului" e f reusita, te face sa te gandesti putin la dintii tai, dar parca e prea mult.. mai ales daca ai obiceiul sa rontai cate ceva in timp ce te uiti la tv.. iti cam vine pe gat..
5. "romania bunului simt" - stiu ca nu e o reclama propriu-zisa, dar poate fi considerata un fel de publicitate (electorala).. asta e cea mai tupeista prosteala pe care am auzit-o de cand exista democratie si alegeri libere in romania si n-am sa comentez de ce..
si cand imi aduc aminte altele revin.. ca stiu sigur ca e una care le bate pe toate, dar cum sunt cam batut in cap de felul meu, nu reusesc sa-mi amintesc decat ca le bate pe toate.
2. reclama animata la bonduelle, cu pastaia sau pepenele sau nu mai stiu ce leguma era aia de canta cat de vesela si sanatoasa se simte el/ea si cat de mult adora savoarea bonduelle
3. coca-cola - o reclama pe care unii o gasesc destul de comica, mie mi se pare sinistra, cu limba si ochiul.. si ca sa puna capac, in cel mai nou episod al seriei apare si un creier, chipurile sa faca el legea. oribil
4. reclamele la pasta de dinti pentru cei cu dantura sensibila.. cum care? stiu ca-s mai multe.. TOATE! si alea cu dentistii care explica ei cum sta treaba cu dantura sensibila si ca folosind pasta x de dinti iti ies dinti de castor, rupi bustenii cu ei, dar mai ales cea cu flegmele (scuzati exprimarea, dar asta sunt, niste flegme) din chiuveta pe care apar scrise cu sange diferite propozitii, totul culminand cu un canin innegrit de carii ce pica in chiuveta. trebuie sa recunosc, cel putin la capitolul "efect asupra cumparatorului" e f reusita, te face sa te gandesti putin la dintii tai, dar parca e prea mult.. mai ales daca ai obiceiul sa rontai cate ceva in timp ce te uiti la tv.. iti cam vine pe gat..
5. "romania bunului simt" - stiu ca nu e o reclama propriu-zisa, dar poate fi considerata un fel de publicitate (electorala).. asta e cea mai tupeista prosteala pe care am auzit-o de cand exista democratie si alegeri libere in romania si n-am sa comentez de ce..
si cand imi aduc aminte altele revin.. ca stiu sigur ca e una care le bate pe toate, dar cum sunt cam batut in cap de felul meu, nu reusesc sa-mi amintesc decat ca le bate pe toate.
- calin_g
- cafe-latte
calin_g scrie:da frate, imi amintii: reclama la cosmote, aia cu "direct din cartier, mai ieftin ca o cola".. e practic mama reclamelor ratate.. cat de prost sa fii sa nu poti gasi alta rima pentru "mirela" si "cartela" decat .. "COLA"!?!?!?!??
Chiar... vorba ta ! Eu puneam la: "direct din cartier, mai ieftin ca un bombardier..." !!!
-

barboneli - frappuccino
Re: Reclame stupide
O reclama foarte stupida dar frecventa este cea cu marirea penisului.
Este stupida si pentru barbati, si pentru femei.
Un barbat care isi mareste penisul artificial, prin orice metoda, va avea surpriza ca brusc isi raneste femeia, fiindca nu mai e pe marimea ei!!!
Fiecare om are organe pe marimea potrivita lui, la fel si la nivel de organe sexuale.
Reclama de a avea organe mai mari e doar pentru a se vinde medicamente la fraieri.
Este stupida si pentru barbati, si pentru femei.
Un barbat care isi mareste penisul artificial, prin orice metoda, va avea surpriza ca brusc isi raneste femeia, fiindca nu mai e pe marimea ei!!!
Fiecare om are organe pe marimea potrivita lui, la fel si la nivel de organe sexuale.
Reclama de a avea organe mai mari e doar pentru a se vinde medicamente la fraieri.
- AdiMind
- cafe-latte