Reclame stupide

Tot ce se intampla in jurul nostru si ne afecteaza... sau nu.

Moderatori: dargo, 121

Mesajde abgavrila » Vin Apr 18, 2008 1:45 pm

nico_david scrie:
abgavrila scrie:http://youtube.com/watch?v=5dzi_8Rscfs
cruda rau

:shock: :shock: :shock: pe asta n-am vazut-o la noi... si cred ca le stiu pe toate, bebele meu e fan reclame!

nici nu mi-as fi dorit. dar ea totusi exista
abgavrila
irish coffee

Mesajde abgavrila » Dum Apr 20, 2008 12:39 am

http://www.youtube.com/watch?v=SQCAAV8L5Qk
nu e reclama dar m-a distrat
are talent?
abgavrila
irish coffee

Mesajde tigrutza_1 » Dum Apr 20, 2008 12:58 am

are :)
"Nu face o femeie sa planga pentru ca Dumnezeu ii numara lacrimile....."
tigrutza_1
cafe-latte

Mesajde Night_du » Sâm Iun 07, 2008 5:28 pm

Eu bucuroasa as plati "DIN BONUS" pt o pusca sa-l termin pe ala care a facut reclama asta..
Pot sa stiu si eu, de ce e "al naibii batrinel"ul care-l intreaba pe Gyuri-Pascu ce face cu bonusul?
Ca eu una, bate-ma, omoara-ma, nu am inteles...

Avem, noi, romanii, un talent in a face reclame..... de te crucesti... :?
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....

Night_du
simply the best

Mesajde michi 73 » Sâm Iun 07, 2008 8:43 pm

COPIEZ CE I-AM SCRIS LUI NIGHT_ DU IN WEEKEND PLOIOS, CACI AICI STIU CA CITESTE ;
Trimis: 06 Iun 2008 20:18 Titlul subiectului:

Night_du a scris:
Ma gandeam acuma sa caut la o firma distribuitoare de medicamente, ca agent comercial. Oricum am libertate de miscare, am masina, etc..
EU:
Doamne, cum poti vorbi asa? Lasa sa treaca weekendul, ia o gura de aer proaspat sau altceva si regandeste problema. Iti dai seama ca toata experienta dobandita, toate garzile facute, toate cunostintele capatate in ani de practica se duc pe apa Sambetei pentru ca iti iesi din mana (adica te descalifici)?.Cum asi face eu ? Surazatoare si fara sa las sa se banuiasca, asi depune CV pe la toate CMI, in special la cele nou infiintate si unde medicii sunt tineri si neinitiati in special in raportari, hartogarie, etc. Asi cauta sa aflu de la Casa de Sanatate ce cabinete se infiinteaza acum si acolo asi incerca. Nu-ti lasa meseria din mana.
michi 73
frappuccino

Mesajde Night_du » Sâm Iun 07, 2008 8:49 pm

D-na Michi.. tocmai de HARTOGARII ma ocup. Daca ar trebui sa dau licenta acuma din medicina si tehnica ingrijirii pacientului, l-as pica cu brio.
Nu mai stiu sa fac altceva decat cafea, sa spal ceasca (ca Madam Doctor nu binevoieste) si sa scriu absolut tot, pt ca dansa prefera sa stea la povesti. Nu barfesc, dar martor mi-e D-zeu, ca asa este.
Nu am platit cu atatea milioane scoala aia, si nu am fost premianta, ca sa scriu acum 3 hartii. :evil:
Sant o doamna si o proasta. Pt ca nu pot sa-i spun cu gandul sa nu o supar (spuneti daca nu-s tampita), dar pt aia ma supar si ma consum in mine, de ma mir ca slabesc.

Am luat hotararea. Pt minunata mea persoana.. tot ce e mai bun pe lumea asta. Scurt. :|
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....

Night_du
simply the best

Mesajde Night_du » Sâm Iun 07, 2008 8:50 pm

Si D-na Michi.. la Ce se aude, la pag 139.. o piesa pt d-voastra. :):love5:

Night_du
simply the best

Mesajde michi 73 » Sâm Iun 07, 2008 9:25 pm

Night_du scrie:D-na Michi.. tocmai de HARTOGARII ma ocup. Daca ar trebui sa dau licenta acuma din medicina si tehnica ingrijirii pacientului, l-as pica cu brio.
:
Sant o doamna si o proasta. Pt ca nu pot sa-i spun cu gandul sa nu o supar (spuneti daca nu-s tampita), dar pt aia ma supar si ma consum in mine, de ma mir ca slabesc.

AIUREA! Esti suparata pe viata si atunci nu te mai apreciezi nici pe tine. In cateva postari am vazut cu cata competenta vorbesti despre probleme medicale si crede-ma stiu ce spun caci am trait de copil in mediu medical, basca faptul ca sunt chimista. Daca te duci la distributie ai terminat-o cu medicina. Vezi ce vrei exact.Numai tu poti hotara dar nu actiona nici la nervi nici la deprimare. Succes!
"eu am fost ca tine(?),tu vei fi ca mine
michi 73
frappuccino

Mesajde Night_du » Dum Sep 21, 2008 5:42 pm

"Nica, ai prins pupaza?"
"NU.. E gata masa?"
"Te sun eu cand e gata."

"Cine era?"
"Nica.. A spus ca nu vine la masa si-mi lasa mie portia lui".....

Si asta pt o reclama la mezeluri.
Mey.. mai are rost sa spun inca o data, ca avem un talent ucigas........ in a face reclame? :evil:

Night_du
simply the best

Mesajde Night_du » Vin Ian 09, 2009 5:32 pm

Mey, trazni-le-ar Dumnezau si arde-ar in focul Gheenei, si arhangheli si heruvimi, si..... oooooofff, Doamne, :evil: daca nu-mi vine sa arunc monitorul de la etaj, cu tot cu 121 si cu reclamele astea tampite cu telefonul lor cu tot. :evil: :evil:

Night_du
simply the best

Mesajde Night_du » Mar Iun 23, 2009 11:52 pm

AAAh, aaah, ca mi-am adus aminte acuma, ca-l vazui....(na, l-am scos de la arhiva, da' mna...)

Mey, ma scoate din tzatzani reclama aia cretina, la...chips-urile alea, Lays...oare? :idea: Cu cainele ....omul...caine.... "Fata de caine"..... Stiti voi care.. Mai, m-am tampit eu si mi-am pierdut simtul umorului, sau santem noi, romanii, niste inapoiati si nu stim face o reclama? :evil:

Night_du
simply the best

Mesajde dia21 » Mar Iun 23, 2009 11:56 pm

stai linistita ca nu-i numai acolo :twisted:
"Universul nu este constient de existenta ta. Relaxeaza-te!" (Anthony de Mello)
dia21
frappuccino

Mesajde Night_du » Mar Iun 23, 2009 11:59 pm

Ah, da?..Atunci m-am linistit. :P

Night_du
simply the best

Mesajde Kanin » Vin Aug 28, 2009 10:04 pm

Era o reclama mai pe vremuri la un sampon, cred ca Herbal Essence cu una care se spala pe cap in toaleta unui avion si scotea niste sunete de ziceai ca face altceva. Nu numai stupizenia reclamei, dar si ideea de a te spala pe cap in avion. Cu ce? Cu aia 100 ml de apa pe care ti-i da chiuveta sau in spatiul ala minuscul unde daca esti un pic mai corpolent intrii cu foarte mare greutate. Se vede ca prostii care au facut-o nu au fost niciodata cu avionul.
Kanin
cappuccino

Mesajde msv. » Sâm Aug 29, 2009 6:07 pm

ca un hoinar pe vase regale...
msv.
cappuccino

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Ultima ora