Reclame stupide

Tot ce se intampla in jurul nostru si ne afecteaza... sau nu.

Moderatori: dargo, 121

Reclame stupide

Mesajde Night_du » Vin Sep 15, 2006 12:08 pm

[color=indigo544173]Stau la comp si aud de la tv. (acum 5 secunde), reclama care ma scoate din sarite ....Una din ele... Cea de la Adria "mami, mami, de nimic nu sinteti buni... daca n-as fi eu...praful s-ar alege"...
Imi vine sa urlu cind o aud... E una din cele mai stupide...
Mai sint si altele?... Care va scoate din pepeni?[/color544173]
Night_du
simply the best

Mesajde adada » Vin Sep 15, 2006 12:17 pm

Recent unele depozite de rechizite din oras isi fac reclama in detrimentul invatamantului...[b877394]" DANHGFYUJH , pt cei care nu iubesc scoala , dar nici nu se pot opune "[/b877394]...mi-e mila de cei ce au avut ideea...sunt jalnici..
...*DANHG...=firma respectiva :D ...nu vreau sa le fac reclama...
adada
frappuccino

Mesajde read-my-lips » Vin Sep 15, 2006 12:27 pm

reclama cu "zboara puiule, zboara!!"- ma exaspereaza
toate reclamele la detregenti si la albul cel mai alb si cel mai cel
cocolino cel pufos , ca mi-a devenit scarbos
reclama de la pesi cu lamaie..cu sor-sa si cu toate neamurile lamaii.. :D
read-my-lips
irish coffee

Mesajde Night_du » Vin Sep 15, 2006 12:28 pm

:laughing5:
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....

Night_du
simply the best

Reclame stupide

Mesajde ameco » Vin Sep 15, 2006 4:48 pm

Reclama cu "zboara puiule, zboara" e de departe cea mai stupida reclama pe care mi-a fost dat s-o vad in ultima perioada la TV. Nu are nici in clini nici in maneca cu ce vor aia sa promoveze - respectiv carnea "proaspata" de pui.E si ceva scary in reclama asta - respectiv baietelul ala care vede intr-un pui mort unu' viu capabil si sa zboare in conditiile in care nu are o pana pe el, e clar ca si acelui copil ii fileaza o lampa. Este o reclama total nerealista si stupida in acelasi timp.
ameco
cafe-latte

Mesajde ScumpiXa » Vin Sep 15, 2006 7:03 pm

subscriu la reclama cu puiu, trista.
Si reclama cu lamaile de la pepsi cu "frate" care ma enerveaza, traiasca noua atitudine si noul limbaj de smekeri.
In plus ma scot din minti reclamele la branza topita cu copii aia doi exasperanti (copiii nu au nici o vina saracii), si cu replica celebra "cand o sa ma fac mare poate o sa ma lase sa'i conduc si masina". Eu am o alta opinie de ce ar putea ea patii cand se va face mare, e prea dura si n'am sa o redau aici. Spun doar ca e ceva legat de soferii de tir si care nu o vor lasa sa le conduca masinile .. Restul va las sa'l deduceti. :D
Gagica minca-ti-as are si ea fara numar... are motan, masina, sot si bicicleta, computere, etc etc... n-am io spatiu pe calculator cite are ea si implicit io care e a mea. Ergo, sint patron, jupin, zen la patrat.
ScumpiXa
mochaccino

Mesajde Busha » Vin Sep 15, 2006 7:59 pm

cu siguranta cea cu copilul acela care are puiul in brate si il "pune" sa zboare,cum au zis si fetele dinanintea mea.e o mare prostie.in primul rand e vorba de un copil.cum naiba sa te folosesti de un copil ca sa faci o reclama plina de...sadism?da,asta e cuvantul pootrivit.adica...chiar asa sa ajungi sa iti faci reclama la niste produse?
" Nu trebuie, pe cat poti, sa te lasi ispitit a vorbi despre tine. Giosuè Carducci "
Busha
irish coffee

Mesajde Night_du » Dum Sep 17, 2006 7:48 pm

[color=indigo741ea0][b741ea0] Biscuitii Ulpio[/b741ea0]... crema face diferenta...hi...hi...[/color741ea0]

[color=indigo741ea0][b741ea0]Yeak[/b741ea0][/color741ea0]
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....

Night_du
simply the best

Mesajde adada » Dum Sep 17, 2006 7:59 pm

Apropo de biscuitii Ulpyo...ce [i9eaf63]joc de limba [/i9eaf63]are ala :D ... :laughing1: :laughing1:
adada
frappuccino

Mesajde Night_du » Dum Sep 17, 2006 8:02 pm

[color=indigo689c70]Loooool.. da' mai... :laughing5: (te gindesti si tu la ce ma gindesc eu?... :twisted: sau ma gindesc eu la ce te gindesti tu? )[/color689c70]

Night_du
simply the best

Mesajde adada » Dum Sep 17, 2006 8:22 pm

[b3ea706]adada[/b3ea706] fata cuminte :laughing1: :laughing1:
adada
frappuccino

Mesajde Night_du » Dum Sep 17, 2006 8:24 pm

[color=indigo9586f4][b9586f4]Nota[/b9586f4]... Adica ce limba mobila are ala si ce buna e crema... :drunken: Sa nu sariti la idei... :P [/color9586f4]

Night_du
simply the best

Mesajde ameco » Lun Sep 18, 2006 10:39 am

Iata ca la TV s-a postat frumusel cam pe toate canalele o noua reclama...la pui evident. Un bucatar plimba pe o tava mobila niste pui fript. La un moment dat se opreste in dreptul a doua batrane si le arde cate un pui in cap. La final bucatarul concluzioneaza cu o replica de mare geniu : "Vedeti, puiul gatit nu va face rau!"...sau ceva in genul asta.Cred ca toti pensionarii s-au declarat oripilati de asa reclama "geniala" si as zice ca mesajul reclamei este :Pensionarilor,babalacilor...sta-v-ar puiu' in gat!
ameco
cafe-latte

Mesajde anca2006 » Lun Sep 18, 2006 9:53 pm

Dar de reclama de la Peugeot , unde o familie de handicapati, incearca doar prin onomatopee, sa ne convinga ca am putea cumpara trei masini, nu una, ce
spuneti?! Pacat de masina... ca spotul iti taie cheful de cumparaturi... :D
anca2006
espresso

Mesajde ScumpiXa » Mar Sep 19, 2006 2:33 pm

[quote993ebb="ancachirila2006"]Dar de reclama de la Peugeot , unde o familie de handicapati, incearca doar prin onomatopee, sa ne convinga ca am putea cumpara trei masini, nu una, ce
spuneti?! Pacat de masina... ca spotul iti taie cheful de cumparaturi... :D[/quote993ebb]

Mie mi-a placut si imi place reclama respectiva. Ma amuza :D Se pare ca are un umor care ajunge la mine undeva si gadila o coarda ca rad de fiecare data. Gusturile nu se discuta :? :?
Gagica minca-ti-as are si ea fara numar... are motan, masina, sot si bicicleta, computere, etc etc... n-am io spatiu pe calculator cite are ea si implicit io care e a mea. Ergo, sint patron, jupin, zen la patrat.
ScumpiXa
mochaccino

Următorul

Înapoi la Ultima ora