Socant si ingrijorator.

Tot ce se intampla in jurul nostru si ne afecteaza... sau nu.

Moderatori: dargo, 121

Socant si ingrijorator.

Mesajde anena » Lun Sep 05, 2011 1:34 pm

http://apologeticum.wordpress.com/2009/ ... -mondiale/
la fel de interesant si aici
http://www.youtube.com/watch?v=5Y-v5kKdhOw

...si legat oarecum de ceea ce se regasete in cele doua linkuri, am vazut aseara o prima parte, dintr-o serie de trei, a filmului Left Behind...cutremurator...cel putin pe mina m-a marcat profund. Si mi-a dat de gindit cit se poate de serios.Ce mici si neinsemnati suntem pentru marii zilelor noastre.
anena
frappuccino

Re: Socant si ingrijorator.

Mesajde Bucurie » Lun Sep 05, 2011 3:59 pm

Noi, oamenii de rând am fost mereu mici pentru cei mari, Anena!
piramidele( ridicate cu prețul câtor suflete?), victoriile războaielor(alte vieti pierdute), ca sa nu amintesc ,, descoperirile" medicinei care lansează pe piața de fapt moarte, nu viața....
Prea mici pentru un război atât de mare!
Bucurie
espresso

Mesajde Night_du » Lun Sep 05, 2011 5:52 pm

Rahat. Eu nu cred nici o clipa in asa ceva.

Pt ca daca as crede, si pt o clipa macar, ar insemna ca noi toti traim in intuneric. Or asta, sa ma scuzi, nu este pt mine.
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....

Night_du
simply the best

Mesajde ochelarica. » Mar Sep 06, 2011 7:07 pm

socant pentru cine nu crede*, ingrijorator pentru orice sicofant.

* a se citi - pentru cine nu crede in Dumnezeu
ochelarica.
irish coffee

Mesajde anena » Mie Sep 07, 2011 10:30 am

Ma refream la ceea ce vor sa faca elitistii cu omenirea, de acea spuneam socant.
Nu era nici o legatura cu ceea ce inseamna credinta pentru fiecare dintre noi si nici faptul ca acest lucru ne poate salva. Era strict referitor la informatia in sine.
Nu inteleg ce semnificatie ar putea avea cuvintul sicofant in contextul celor scrise de tine...nu era vorba de nici o clevetire aici.
anena
frappuccino

Înapoi la Ultima ora