Viorica Ciotoi....
8 mesaje
• Pagina 1 din 1
Viorica Ciotoi....
Mi-e groaza sa mai deschid mail-ul, sau site-urile pe care le urmaresc zilnic. Nu pt ca mi-ar fi frica de moarte, dimpotriva, se stie, dar mi-e ca am sa descopar intr-o zi ca ne-am injumatatit (noi, populatiunea) intr-atat incat nu vom sti ce trebuie sa facem dupa fatidicul 2012........
Cantareata de muzica populara Viorica Ciotoi, gasita moarta in locuinta sa
Cantareata de muzica populara Viorica Ciotoi in varsta de 41 de ani a fost gasita moarta in locuinta sa din Botosani, Politia declansand o ancheta in acest caz, transmite MEDIAFAX.
Purtatorul de cuvant in cadrul Politiei Botosani, Daniela Darea, a declarat ca femeia a fost gasita moarta de catre sotul sau, duminica dupa-amiaza, acesta sunand la numarul de urgenta 112 pentru a solicita interventia unei ambulante.
Potrivit sursei citate, in locuinta cantaretei se mai aflau si cei doi copii ai acesteia, un baietel de un an si o fetita de trei ani.
Medicii sositi la fata locului au gasit-o pe cantareata in stop cardio-respirator si au incercat sa o resusciteze timp de aproximativ 45 de minute, insa fara niciun rezultat.
Potrivit sursei citate, nu exista suspiciuni cu privire la "comiterea unei fapte penale"in acest caz.
"In urma examinarii cadavrului nu au fost gasite urme de violenta. Nu avem suspiciuni in legatura cu comiterea unei fapte penale, insa am dispus efectuarea necropsiei pentru a stabili cauzele care au dus la deces. Si in functie de concluziile medico-legale vom continua ancheta", a spus Darea.
Cantareata de muzica populara Viorica Ciotoi, gasita moarta in locuinta sa
Cantareata de muzica populara Viorica Ciotoi in varsta de 41 de ani a fost gasita moarta in locuinta sa din Botosani, Politia declansand o ancheta in acest caz, transmite MEDIAFAX.
Purtatorul de cuvant in cadrul Politiei Botosani, Daniela Darea, a declarat ca femeia a fost gasita moarta de catre sotul sau, duminica dupa-amiaza, acesta sunand la numarul de urgenta 112 pentru a solicita interventia unei ambulante.
Potrivit sursei citate, in locuinta cantaretei se mai aflau si cei doi copii ai acesteia, un baietel de un an si o fetita de trei ani.
Medicii sositi la fata locului au gasit-o pe cantareata in stop cardio-respirator si au incercat sa o resusciteze timp de aproximativ 45 de minute, insa fara niciun rezultat.
Potrivit sursei citate, nu exista suspiciuni cu privire la "comiterea unei fapte penale"in acest caz.
"In urma examinarii cadavrului nu au fost gasite urme de violenta. Nu avem suspiciuni in legatura cu comiterea unei fapte penale, insa am dispus efectuarea necropsiei pentru a stabili cauzele care au dus la deces. Si in functie de concluziile medico-legale vom continua ancheta", a spus Darea.
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....
-

Night_du - simply the best
Re: Viorica Ciotoi....
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....
-

am vazut si eu stirea la tv. ziceau ca avea si patima bauturii. pacat de ea.... si de copii . ei vor creste , doar ca .....
iar in amintirile lor, cele pe care le poate avea cel de trei anisori, si ce li se va spune despre mama lor, ca a fost o betiva(sigur se vor gasi "binevoitori" ), este cat se poate de trist.
iar in amintirile lor, cele pe care le poate avea cel de trei anisori, si ce li se va spune despre mama lor, ca a fost o betiva(sigur se vor gasi "binevoitori" ), este cat se poate de trist.
- mamitza_16
- frappuccino
Acuma lasa-ma Mamitzule, toti ai de mor, saracii, au avut ceva buba in cap. Asa si Madalina, asa si aia, cum o cheama, cu mama ei, asa toti...ca mde, mortul nu se poate apara, si atunci hai sa punem foamea mondiala in carca lui.
Eu nu stiu ce-o fi avut, dar spun sincer ca mi-e groaza sa mai deschid mailurile.
Nu stiu cum naiba se face ca nu-i ia dracu', Doamne Iarta-ma, pe ai de asupresc tara, pe ai de batjocoresc lumea, stii?
Eu nu stiu ce-o fi avut, dar spun sincer ca mi-e groaza sa mai deschid mailurile.
Nu stiu cum naiba se face ca nu-i ia dracu', Doamne Iarta-ma, pe ai de asupresc tara, pe ai de batjocoresc lumea, stii?
-

Cântăreaţa de muzică populară, găsită moartă dezbrăcată în garsioniera sa, Viorica Coitoi, a fost înmormântată miercuri pe banii prietenilor şi rudelor.
Lăutari din toată Moldova au dus o la groapă pe Viorica Ciotoi
Ei au strâns 5000 de lei pentru închirierea limuzinei Mercedes care a dus-o la groapă.
Bani pentru înmormântare s-au adunat şi de la socrul stabilit în America.
Peste 50 de lăutari din Botoşani au venit la Roşiori să îşi ia rămas bun de la Viorica Ciotoi. Cântăreaţa a fost condusă pe ultimul drum cu muzică de jale. „ A cântat cu mulţi dintre noi de-a lungul timpului. A fost o femeie deosebită şi un o adevărată artistă. Îi vom cânta pentru ultima dată”, a spus, pentru Adevărul Cătălin Şoptică, lăutar.
După trei ani trăiţi la limita sărăciei, Viorica Ciotoi a fost dusă la groapă într-o limuzină mortuară de lux. Sute de oameni au venit să îşi ia rămas bun de la ea şi să fie alături de cei doi copii rămaşi orfani de mamă la vîrste fragede. Socrul artistei, Marinică Ciotoi, un cunoscut lăutar stabilit de 15 ani în America, nu s-a putut întoarce în ţară să îşi îngroape nora pe care a lansat-o în lumea muzicii la 14 ani.
SURSA
Ei au strâns 5000 de lei pentru închirierea limuzinei Mercedes care a dus-o la groapă.
Peste 50 de lăutari din Botoşani au venit la Roşiori să îşi ia rămas bun de la Viorica Ciotoi. Cântăreaţa a fost condusă pe ultimul drum cu muzică de jale. „ A cântat cu mulţi dintre noi de-a lungul timpului. A fost o femeie deosebită şi un o adevărată artistă. Îi vom cânta pentru ultima dată”, a spus, pentru Adevărul Cătălin Şoptică, lăutar.
După trei ani trăiţi la limita sărăciei, Viorica Ciotoi a fost dusă la groapă într-o limuzină mortuară de lux. Sute de oameni au venit să îşi ia rămas bun de la ea şi să fie alături de cei doi copii rămaşi orfani de mamă la vîrste fragede. Socrul artistei, Marinică Ciotoi, un cunoscut lăutar stabilit de 15 ani în America, nu s-a putut întoarce în ţară să îşi îngroape nora pe care a lansat-o în lumea muzicii la 14 ani.
SURSA
-

Night_du scrie:Cântăreaţa de muzică populară, găsită moartă dezbrăcată în garsioniera sa, Viorica Coitoi, a fost înmormântată miercuri pe banii prietenilor şi rudelor.
SURSA
uite vezi , eu nu pot sa nu ma gandesc ,tardiv si fara folos acum, e drept, de ce lautarii aia care o cunosteau , nu au putut sa o ajute si pe ea luand-o din cand in cand cu ei pe la cate o nunta/cantare/concert , astfel incat sa ii fie ceva mai usor, de ce acum toti o lauda si spun ca le pare rau , si gasira bani sa o ingroape cu limuzina mercedes. la ce ii mai foloseste o inmormantare cu fast , dupa o viata chinuita si mizera? pe la noi p-aci e o vorba " " cat fusei vie , nu purtai ie , cand murii ma primenii " ! asa si cu ingropaciunea asta data si la televizor de doua zile, data si in toate ziarele....o fi fost si vina ei, dar in jur cine s-a uitat la decaderea femeii asteaia, si ce-a facut pentru ea? din cate stiu eu alcolismul e o boala. ea n-a stiut decat sa cante. poate ca nici n-a vrut sa stie altceva , poate a fost slaba ...cine stie ce a avut pe sufletul ei? nu trebuie neaparat sa cauti vinovatii acum , dar parca asa cum se vad lucrurile, iti vine sa te intrebi.nu ca ar mai conta ...dar asa ...
iar cu madalina manole, eu nici nu pot sa ma mai uit...e prea mult. se balacaresc toti pe unde apuca, se starnesc unii pe altii , si amarata aia putrezeste in pamant. daca acum cand e moarta nu sunt in stare sa fie mai cu bun simt, iti dai seama de ce-a avut parte cat a trait? pai si-atunci cum naiba sa te mai intrebi de ce si-a luat zilele? au pus-o la mijloc si au incarcat-o cu atata durere ca pur si simplu a clacat, si uitandu-ma la ce fac neamurile ei ramase ,nu ma mai mira. ci doar ma intristeaza.
- mamitza_16
- frappuccino
Mie-mi spui, Mamitzule? De injustitia in care se scalda lumea asta?.......
Dumnezeu s-o ierte... Acu nu mai sufera de nimic................
(si Madalina, ma abtin...am convingerea ca nu s-a sinucis...pt ca, pt mine una, erau prea evidente urmele....or un sinucigas ascunde absolut tot inainte sa o comita...da' mna....adevarul il stie doar Cel de Sus............)
(si Madalina, ma abtin...am convingerea ca nu s-a sinucis...pt ca, pt mine una, erau prea evidente urmele....or un sinucigas ascunde absolut tot inainte sa o comita...da' mna....adevarul il stie doar Cel de Sus............)
-

Night_du scrie:Mie-mi spui, Mamitzule? De injustitia in care se scalda lumea asta?.......
mde, poate a vrut iesirea asta asa ...teatrala (Doamne iarta-ma)! poate chiar avrut sa se stie ca a facut-o, ca sa le arate, sa-i faca sa priceapa cat au facut-o sa sufere....poate ajunsese sa-i urasca destul cat sa-i lase cu povara vinovatiei toata viata ce o vor mai trai...cine stie.dar ei ...n-au inteles nimic. absolut nimic. a murit degeaba sarmana....
- mamitza_16
- frappuccino
8 mesaje
• Pagina 1 din 1