actori preferati
Moderatori: dragos6, dia21, sweetsweet, 121
51 mesaje
• Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
actori preferati
ce actori va plac? romanesti si straini
incep cu preferatii mei romanesti: Gheorghe Dinica ( il ador), Horatiu Malaele, Ilarion Ciobanu, Amza Pelea, Dorel Visan
straini: Robert de Niro e preferatul meu , Harisn Ford, Bourvil
si multi altii care nu-mi trec prin cap in acest moment
incep cu preferatii mei romanesti: Gheorghe Dinica ( il ador), Horatiu Malaele, Ilarion Ciobanu, Amza Pelea, Dorel Visan
straini: Robert de Niro e preferatul meu , Harisn Ford, Bourvil
si multi altii care nu-mi trec prin cap in acest moment
- alinuta
- frappuccino
Dintre actorii romanesti imi plac:Dem Radulescu, Claudiu Bleont, Amza Pelea,Tora Vasilescu, Tamara Buciuceanu, Gheorghe Dinica.
Dintre cei straini: Al Pacino, De Niro, J.Depp, Sharon Stone, Emma Thompson, Meg Ryan, Michelle Pfeifer, Eddie Murphy, Wesley Snipes.
Dintre cei straini: Al Pacino, De Niro, J.Depp, Sharon Stone, Emma Thompson, Meg Ryan, Michelle Pfeifer, Eddie Murphy, Wesley Snipes.
-

cordula - frappuccino
[ba19076][color=greena19076]Robert de Niro ,Mel Gibson , Anthony Hopkins , Anthony Queen , Al Pacino , Joe Pesci , Johnny Deep , Robert Redford , George Cloony ...
Jodie Foster , Michelle Pfiffer , Charlize Theron ,etc[/colora19076][/ba19076]
Jodie Foster , Michelle Pfiffer , Charlize Theron ,etc[/colora19076][/ba19076]
-

Estella^^^ - irish coffee
-

Saga - frappuccino
Pacat ca au imbatranit si ca au intrat intr-un con de umbra. Avem adevarati artisti, e mare pacat ca incep sa imbatraneasca si se se duca ... pacat! Actori ca Dem Radulescu, Colea Rautu & stuff nu vom mai avea in vecii vecilor. Amin!
-

rhadoobv - irish coffee
[quote121a8d="gabi85"]Incercati sa nu va mai exprimati gresit. Nu sunt rea,dar chiar consider ca imi jigneste dialectul. Actori romanesti? Rusine romani!!![/quote121a8d]
ti-e rau?
ti-e rau?
-

rhadoobv - irish coffee
[quote6b2003="gabi85"]Incercati sa nu va mai exprimati gresit. Nu sunt rea,dar chiar consider ca imi jigneste dialectul. [b6b2003]Actori romanesti? Rusine romani!![/b6b2003]![/quote6b2003]
Mai, mai ,mai...ba esti char rea! Fetele nu mai sunt in tara de ceva vreme, nici alinuta, nici cordula....deci au circumstante!
Mai, mai ,mai...ba esti char rea! Fetele nu mai sunt in tara de ceva vreme, nici alinuta, nici cordula....deci au circumstante!
In viata exista doua tragedii. Una e sa obtii ceea ce doresti cealalta sa nu obtii(G.B.S)
-

dorina17 - blue eyes
[quote6189ad="dorina17"][quote6189ad="gabi85"]Incercati sa nu va mai exprimati gresit. Nu sunt rea,dar chiar consider ca imi jigneste dialectul. [b6189ad]Actori romanesti? Rusine romani!![/b6189ad]![/quote6189ad]
Mai, mai ,mai...ba esti char rea! Fetele nu mai sunt in tara de ceva vreme, nici alinuta, nici cordula....deci au circumstante![/quote6189ad]
aoleo! asa am scris?
si dac' ati sti cat ma fortez sa ma exprim corect
imi recitesc mereu frazele sa nu fac greseli de exprimare....cateodata nici nu mai stiu cum se zice corect un cuvant, ma enervez si-l inlocuiesc cu altul...numai limba franceza e de vina, de sase ani nu vorbesc decat franceza 
Mai, mai ,mai...ba esti char rea! Fetele nu mai sunt in tara de ceva vreme, nici alinuta, nici cordula....deci au circumstante![/quote6189ad]
aoleo! asa am scris?
si dac' ati sti cat ma fortez sa ma exprim corect
- alinuta
- frappuccino
[quoted2b285="gabi85"]Incercati sa nu va mai exprimati gresit. Nu sunt rea,dar chiar consider ca imi jigneste dialectul. Actori romanesti? Rusine romani!!![/quoted2b285]
intradevar mi-e rusine!
promit sa fiu mai atenta....
la scris mai merge, dar la vorbit fac pauze intre cuvinte, intre fraze....ma enerveaza de mor
intradevar mi-e rusine!
la scris mai merge, dar la vorbit fac pauze intre cuvinte, intre fraze....ma enerveaza de mor
- alinuta
- frappuccino
51 mesaje
• Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4