Adrian Mutu are reality show!!!
Moderatori: dragos6, dia21, sweetsweet, 121
23 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Adrian Mutu are reality show!!!
Il vom vedea pe Adrian Mutu&comp la Kanal D, in reality-showul Il Fenomeno. Credeti ca va avea mai mult succes decat Monica Columbeanu?
- pudel.ro
- cafe-latte
Re: Adrian Mutu are reality show!!!
pudel.ro scrie:Il vom vedea pe Adrian Mutu&comp la Kanal D, in reality-showul Il Fenomeno. Credeti ca va avea mai mult succes decat Monica Columbeanu?
Da.
-

yaluro - frappuccino
pudel.ro scrie:Il vom vedea pe Adrian Mutu&comp la Kanal D, in reality-showul Il Fenomeno. Credeti ca va avea mai mult succes decat Monica Columbeanu?
..al lui Moni a avut succes?

-

ela 24 - frappuccino
Cred ca nu. Fetele sarace au avut-o ca model pe Monica nu pe nevasta lui Mutu iar baietii tineri si barbatii amatori de fotbal nu prea stau pe la TV.
"eu am fost ca tine(?),tu vei fi ca mine
-

michi 73 - frappuccino
Ba eu cred ca multi barbati viseaza sa ajunga Mutu. Conform bancului: "Puisor, ce vrei sa te faci cand vei fi mare?" "Mutu".
Ganditi-va un pic: arata bine, e plin de bani, are o cariera glorioasa in fata, are o sotie frumoasa si cu o pozitie sociala excelenta, are casa in Italia, are doi copii superbi si al treilea sta sa vina pe lume si e celebru peste tot. E noul Hagi, va zic eu!
Ganditi-va un pic: arata bine, e plin de bani, are o cariera glorioasa in fata, are o sotie frumoasa si cu o pozitie sociala excelenta, are casa in Italia, are doi copii superbi si al treilea sta sa vina pe lume si e celebru peste tot. E noul Hagi, va zic eu!
- pudel.ro
- cafe-latte
pudel.ro scrie:Ba eu cred ca multi barbati viseaza sa ajunga Mutu...
asta sa i-o spui lu' mutu'!
pudel.ro scrie:E noul Hagi, va zic eu!
si pe asta, la fel!

We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
-

dragos6 - Rasnita de cafea
nicu gheara ?pudel.ro scrie:Nu ma refeream la performantele lui sportive, ci la faima lui peste hotare, la faptul ca a ajuns o imagine emblema a Romaniei in afara. Si poate nu stiati ca are un spate tare.
- mamitza_16
- frappuccino
pudel.ro scrie:Ba eu cred ca multi barbati viseaza sa ajunga Mutu. Conform bancului: "Puisor, ce vrei sa te faci cand vei fi mare?" "Mutu".![]()
Asta ca asta, dar are si o bila alba maaaaare in randul fanelor!
Float like a butterfly! Sting like a bee !
-

al3xandrutza - frappuccino
o nulitate in plus...incearca sa-l copieze fara succes pe Beckham si sunt convinsa ca in curand vom citi in presa ca a devenit ambasador UNICEF, sau ceva de genul, ptr copii din Asia / Africa si ca sa de-a bine o sa si adopte unulpudel.ro scrie:Il vom vedea pe Adrian Mutu&comp la Kanal D, in reality-showul Il Fenomeno. Credeti ca va avea mai mult succes decat Monica Columbeanu?
"Universul nu este constient de existenta ta. Relaxeaza-te!" (Anthony de Mello)
-

dia21 - frappuccino
Daca ati castiga o caruta de bani de pe un asemenea proiect voi ce ati face? Ziceti nu?
Bravo lui! Tot respectul pentru ca a stiut sa treaca peste problemele care le-a avut in viata! Ganditi-va cati jucatori ar mai fi revenit la forma la care este el acum ?
Bravo lui! Tot respectul pentru ca a stiut sa treaca peste problemele care le-a avut in viata! Ganditi-va cati jucatori ar mai fi revenit la forma la care este el acum ?
- mr.gopo
- cafe-latte
23 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2