anca parghel
Moderatori: dragos6, dia21, sweetsweet, 121
11 mesaje
• Pagina 1 din 1
anca parghel
am auzit azi la stiri ca a murit Anca Parghel ! mie imi pare rau . Dumnezeu s-o odihneasca !
- mamitza_16
- frappuccino
Dumnezeu s-o odihneasca!
Am ramas fara cuvinte cand am vazut stirea pe net. Cu cateva luni in urma a aparut la TV si era atat de plina de optimism, reusise sa invinga boala, avea o multime de proiecte. Imi pare nespus de rau.
Am ramas fara cuvinte cand am vazut stirea pe net. Cu cateva luni in urma a aparut la TV si era atat de plina de optimism, reusise sa invinga boala, avea o multime de proiecte. Imi pare nespus de rau.
-

cordula - frappuccino
moama!!! la asta chiar nu ma asteptam. o femeie superba, plina de viata. dumnezeu sa o odihneasca.
Soulmate, dry your eye...cause soulmates never die
Cata parere-i in destin / Cata greseala-i imprejur.

Cata parere-i in destin / Cata greseala-i imprejur.

-

dargo - frappuccino
dumnezeu s-o odihneasca. tare rau imi pare de ea. n-am vazut pe nimeni care sa-si doreasca atat de tare sa traiasca.
What I've felt, what I've known
Sick and tired, I stand alone
Could you be there, 'cause I'm the one who waits for you
Or are you unforgiven, too?
-

soranasky - frappuccino
yaluro scrie:Iata o tiganca mult prea evoluata ca sa cante manele. Bravo ei! Iar cand stii ca ai o boala teribila e firesc sa iti doresti f. mult sa traiesti... doar batranii terminati isi doresc sa moara soranasky
tare mi-as dori ca uneori inainte sa vorbesti sa treci ce-ti iese pe gura (respectiv pe taste)si prin procesul gandirii.
What I've felt, what I've known
-

soranasky - frappuccino
Pana la episodul cu teledonul si mediatizarea bolii nu auzisem de ea.A avut o voce superba,a fost un fel de Ela Fitzgerald si in plus transmitea publicului energie si optimism. Tiganca-netiganca a fost o mare cantareata de care noi am profitat prea putin. La temperamentul ei cred ca a sfidat boala, poate a considerat ca a izgonit-o din ea -nimic mai fals, boala are perioade de remisie si cand te astepti mai putin scoate capul si te invadeaza.Dumnezeu s-o odihneasca!
"eu am fost ca tine(?),tu vei fi ca mine
-

michi 73 - frappuccino
soranasky scrie:tare mi-as dori ca uneori inainte sa vorbesti sa treci ce-ti iese pe gura (respectiv pe taste)si prin procesul gandirii.
n-ai cu cine, dom'le...

We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
-

dragos6 - Rasnita de cafea
nici eu
nu auzisem de ea inainte de vara asta sau chiar primavara, nu mai tin minte. Era o cantareata buna, cantase cu tavitian bun jazzist. dar nu asta m-a impresionat pe mine la ea, ci revelatiile ce incerca sa ni le transimta noua dupa ce aflase de boala si o trata mai mult prin credinta, era optimismul omului ce descoperise sensul vietii si anume a nu se impiedica in nimicuri si rautati; mai spusese ea odata ceva interesant asta apropo de femei: ca femeilor la 40 ani nu le prieste singuratatea, ca ea pt sotul ei a renuntat si la viata ei personala(caci el o lasa se pare destul de mult singura), chestia asta stiu ca a regretat-o ea insasi.
De aceea o sa imi amintesc de ea o vreme asa cum o sa imi amintesc de inca cateva personalitati plecate dintre noi ca pruteanu, de exemplu.
De aceea o sa imi amintesc de ea o vreme asa cum o sa imi amintesc de inca cateva personalitati plecate dintre noi ca pruteanu, de exemplu.
- florina1970
- cappuccino
A avut o voce superba si un stil unic, Dumnezeu sa o ierte... imi pare rau mai ales pentru ca ea era convinsa ca se face bine...
Asta e...
Asta e...
-

Balkan Girl - cafe-latte
11 mesaje
• Pagina 1 din 1