care este cea mai enervanta vedeta de pe la noi?

Aici

Moderatori: dragos6, dia21, sweetsweet, 121

care este cea mai enervanta vedeta de pe la noi?

Mesajde klumea_blondy » Lun Sep 12, 2005 5:31 pm

klumea_blondy
cafe-latte

RE: care este cea mai enervanta vedeta de pe la noi?

Mesajde Diana vs Ruxandra » Mar Sep 13, 2005 6:02 am

mai sa fiu sincera aproape toate ma calca pe bataturi dar mai ales cele cu aere.aproape toate sunt vedete inchipuite.putine sunt cele adevarate.
daca cu chiu cu vai ai reusit sa scoti o melodie de doi lei nu inseamna ca esti vedeta.nu vreau sa dau exemple pentru ca nu as mai termina nici pana la anu
parerea mea
Diana vs Ruxandra
cafe-latte

RE: care este cea mai enervanta vedeta de pe la noi?

Mesajde Corynusha » Mar Oct 04, 2005 7:35 pm

Andreea Banica mi s pare cam enervanta...
Corynusha
cafe-latte

Mesajde anton_mihailescu » Joi Oct 06, 2005 2:01 pm

oana zavoranu e o persoana foarte antipatica ....
anton_mihailescu
cafe-latte

Mesajde anton_mihailescu » Joi Oct 06, 2005 2:03 pm

chiar foarte antipatica ... :(
Optimizare si promovare web pentru Google si motoare de cautare - http://www.secretele-google.elcadia.com/
anton_mihailescu
cafe-latte

vedete antipatice

Mesajde bibistanescu @yahoo.com » Mar Oct 11, 2005 1:43 pm

Dupa mine toate gasculitele cu cisme lungi si fuste din matase,care-si dau aere de vedeta dela prima prostie de melodie pe care o canta langa un CRBL SUNT ANTIPATICE.Ar trebui sa vizioneze mai multe filmulete din A.N.F.si sa invete sa se poarte ca o vedeta adevarata.Daca spun ca totul este OK sau ca a iesit misto pt.ele inseamna totul.Eu nu le-as face decat un singur lucru:timp de doua ore le-as pune videoclipul cu ele sa-l vizioneze continuu,poate asa se indura de nervii nostri.La noi in oras avem o comentatoare la radio-FERI PREDESCU-tare as dori sa-si asculte inregistrarile.Pe noi deja ne-a distrus.Nu stiu cum o absolventa de facultate poate vorbi in acest mod la radio. Poate o mai aude cineva si-i atrage atentia.Numai bine!
bibistanescu @yahoo.com
frappuccino

Mesajde anda_s » Mar Oct 11, 2005 10:33 pm

zavoreanca e tare antipatica...si gigi becalli mi se pare putin enervant dar pe mine ma distreaza cu vocabularul lui...imi plac glumele facute de carcotasi pe seama celor doi amintit mai sus :D
anda_s
cappuccino

Mesajde ariadna79 » Mie Oct 12, 2005 2:53 pm

ADELA POPESCU SI DAN BORDEIANU!!!!!!!!!!!!
NU MAI VREAU SA AUD DE ASTIA DOI, SUNTEM DE-A DREPTUL SUFOCTAI DE ACESTI TINERI ANOSTI SI OARECARE
ariadna79
irish coffee

Mesajde emilia2005 » Mar Oct 25, 2005 4:29 pm

Care vedete?..noi nu prea avem vedete !!!!
emilia2005
cafe-latte

Mesajde bibistanescu @yahoo.com » Mar Oct 25, 2005 5:19 pm

Aveti voi dreptate ca numai sunt vedete adevarate.Acum urmarim Geniali si ni se pare ceva ca-n basme.Oare vedetele noastre tinere nu sunt curioase sa vada o adevarata vedeta?Saracuta Oana Zavoranu a ajuns super-vedeta negativa pe toate posturile.Biata de ea!Si daca ar fi singura............
bibistanescu @yahoo.com
frappuccino

ADELA+DAN

Mesajde COUNTESA » Joi Oct 27, 2005 12:19 pm

[quote1f7f96="ariadna79"]ADELA POPESCU SI DAN BORDEIANU!!!!!!!!!!!!
NU MAI VREAU SA AUD DE ASTIA DOI, SUNTEM DE-A DREPTUL SUFOCTAI DE ACESTI TINERI ANOSTI SI OARECARE[/quote1f7f96][quote1f7f96]
SI MIE MI SE PAR ENERVANTI ADELA SI DAN VEZI DOAMNE CE VEDETE SUNT EI,SI NU SE STIE CAT VOR MAI FII IMPREUNA POATE FAPTUL CA SUNT IMPREUNA ESTE DOAR O STRATEGIE PT CA OAMENII SA SE UITE LA FILMUL LOR.EU ORICUM NU II SUFAR NOICI PE EI NICI PE ZAVORANCA.[/quote1f7f96]
COUNTESA
cappuccino

Mesajde sintitodavia » Sâm Oct 29, 2005 4:27 pm

si pe mine m-au intoxicat aia mici,cei 2 iubareti ,Adela si Danut Bordeianu ....de tin se se pupe in public la modul scabros....ea cel putin e frumoasa si canta frumos....insa el,chiar mi se pare un pusti anti-talent in actorie,fals si ft teribilist!
sintitodavia
cappuccino

care este cea mai enervanta vedete de la noi?

Mesajde stefanescu andrada » Lun Noi 07, 2005 6:22 pm

Multe sunt enervante, dar pe primul loc e Andreea Banica!
stefanescu andrada
cafe-latte

Mesajde rox-ana » Vin Noi 11, 2005 9:32 pm

Dati-mi si mie o adresa pe site unde pot sa vad si eu vedetele de care vb.toata lumea ca habar nu am ce pierd :D
rox-ana
mochaccino

Mesajde ariadna79 » Mar Noi 15, 2005 5:39 pm

fetelor, sa stiti ca andreea banica nu e chiar asa de enervanta, eu o vad aproape in fiecare zi, si pe ea, si pe zana surpizelor, si multe, multe vedete, la sala de gimnastica, si sunt foarte prietenosi toti si fara aere pe-acolo, nici mie nu mi-a venit sa cred, deci am avut o conversatie perfect normala si lipsita de aere, legata da sala, cu a. banica si mi s-a parut o fata extraordinar de ok, si frumoasa pe de-asupra!
ariadna79
irish coffee

Următorul

Înapoi la VIP