Ce post de radio asculti

Aici

Moderatori: dragos6, dia21, sweetsweet, 121

Ce post de radio asculti

Mesajde wxu » Mie Ian 31, 2007 4:53 pm

Pentru ca in Romania apar din ce in ce mai multe posturi de radio,ar fi interesant sa vedem ce ascultam si de ce?
wxu
cafe-latte

Mesajde kioko » Mie Ian 31, 2007 5:02 pm

Ascult radio pe internet pentru ca pot alege un post strain in locul celor romanesti (de care sunt satula, oarecum). Din cand in cand mai dau pe Gherila (pentru ca sint simpatici), pe la Deea (pentru ca au muzica antrenanta) sau pe la RFI (tot pentru muzica lor un picut [i5ccfec]altfel[/i5ccfec]). Din pacate de multe ori nu reusesc sa prind nici unul din aceste posturi pentru ca au serverele full :shock: [i5ccfec]Whatever that means[/i5ccfec]. :D
kioko
frappuccino

Re: Ce post de radio asculti

Mesajde aurelie » Mie Ian 31, 2007 5:54 pm

Radio 101, Ram power 107..si cam atat
aurelie
cappuccino

Mesajde dragos6 » Mie Ian 31, 2007 6:23 pm

bravo denis pentru ideea topicului!

pai eu... mai mult romania actualitati, radio guerila, 21, kiss, europa fm (in masina, prin tara), si din cand in cand romantic. national doar din an in paste... :P
Imagine
We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
dragos6
Rasnita de cafea

Mesajde danuska86 » Mie Ian 31, 2007 6:45 pm

:) Kiss fm,Europa fm,Radio Guerila si cam atat.A,si Radio 21 dar mai rar.
enjoy the moment
danuska86
irish coffee

Mesajde danamaravela » Mie Ian 31, 2007 7:01 pm

Europa FM si mai rar Radio 21 :drunken:
nu trebuie sa fii trist ca n-ai fost remarcat. fii trist ca n-ai facut nimic remarcabil
danamaravela
irish coffee

Mesajde wxu » Mie Ian 31, 2007 7:36 pm

Drago6 a scris-pai eu... mai mult romania actualitati, radio guerila, 21, kiss, europa fm (in masina, prin tara), si din cand in cand romantic. national doar din an in paste...

Nu cred ca ai ceva cu National fm.Daca ai asculta mai mult decat ''din an in paste'' ai constata ca da muzica de la National nu este chiar asa de rea.De multe ori ''bagam'' niste piese pe care nu o sa le auzi pe la altii.
wxu
cafe-latte

Mesajde Karina33 » Mie Ian 31, 2007 8:55 pm

Raman fidela europei.fm,celelalte posturi de radio mi par cam agresive.Iar cat stau pe net ascult Yahoo! Music LAUNCHcast radio.
Karina33
irish coffee

Mesajde Quartz » Mie Ian 31, 2007 9:03 pm

ziua la birou, europa fm pe net... ruleaza aceleasi piese dar au mica emisiune a lui turcescu pe care o gasesc foarte interesanta... iar daca vreau ceva anume, am descoperit ca pot cauta pe www.youtube.com

seara acasa, mai nou, city fm tot pe net... ma simt cam intoxicata de imaginile servite de televiziuni si de orice inseamna display/monitor/ecran din ultima vreme
"I loved enough as to let show the way he could stick the knife deep inside and he did"... A.D.Neel
Quartz
cappuccino

Mesajde SABINA_ADA » Mie Ian 31, 2007 9:31 pm

foarte buna tema topicului!
ascult europa fm, pe net; ma face sa ma simt "acasa". si radio 21 sunt interesanti.
SABINA_ADA
cappuccino

Mesajde dragos6 » Mie Ian 31, 2007 9:34 pm

[quote12fb4b="wxu"][quote12fb4b="Drago6"]pai eu... mai mult romania actualitati, radio guerila, 21, kiss, europa fm (in masina, prin tara), si din cand in cand romantic. national doar din an in paste... [/quote12fb4b]

Nu cred ca ai ceva cu National fm.Daca ai asculta mai mult decat ''din an in paste'' ai constata ca da muzica de la National nu este chiar asa de rea.De multe ori ''bagam'' niste piese pe care nu o sa le auzi pe la altii.[/quote12fb4b]
nu denis, n-am nimic cu [b12fb4b]nationalul[/b12fb4b], doar ca m-am obisnuit prea mult cu celelalte si unde ascult eu mai mult la radio nu se aude. il prind doar la mine la tara (langa ploiesti, unde ma duc foarte rar si nici la radio nu prea stau sa ascult cand sunt acolo). l-am mentionat pt. ca stiam ca lucrezi acolo. :P
Imagine
We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
dragos6
Rasnita de cafea

Mesajde ginadobrescu » Mie Ian 31, 2007 9:52 pm

radio 21
...si europa fm cand nu are emisiune robert turcescu.mai nou,si bogdan miu face ce vrea el si judeca doar dupa sufletul lui-dimineata la prima ora. :cry:
ginadobrescu
irish coffee

Mesajde hasse » Joi Feb 01, 2007 1:09 am

[color=bluef00d57]Info pro;
am descopetit de curand ca la radio Bucuresti noaptea dau o muzica super; adica...ceva ce-mi merge mie la suflet!
national cand si cand, am sa mut frecventa acolo maid es, in semn de respect :)

ei, ei, si daca tot lucrezi in radio (felictari!) si difuzati piese mai putin cunoscute de noi, astia de rand...poate sti cum se numeste si cine canta o piesa din al carei refren nu am retinut decat "E iarna acum /afara ninge iar/ un fulg de nea ti-am adus in dar"
genul apropiat de rock; piesa am auzit-o o singura data, in noaptea de Craciun...la radio Bucuresti; merci[/colorf00d57]
hasse
irish coffee

Mesajde siminaa » Joi Feb 01, 2007 1:25 am

Acasa nu prea ascult radio, in masina europa fm si pe internet radiodance iau la servici depinde, vox t , kiss fm, pro fm si mai nou am descoperit un post de radio arab.
Totul este amuzant atata timp cat nu mi se intampla mie!
siminaa
frappuccino

Mesajde joalex » Joi Feb 01, 2007 12:34 pm

Europa Fm, Kiss, Radio21, National...
"Viseaza ca si cum ai trai vesnic. Traieste ca si cum ai muri azi!"
joalex
cream latte

Următorul

Înapoi la VIP