Cel mai important om din Romania
Moderatori: dragos6, dia21, sweetsweet, 121
38 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Cel mai important om din Romania
O anumita televiziune a demarat o campanie de identificare a celui mai mare om din Romania. bineinteles ca este vb despre o persoana care prin activitatea sa a contribuit la imbunatatirea imaginii Romaniei sau chiar a unui anumit domeniu in Romania. Va fi desemnat probabil un nr mare de persoane si va trebui sa se traga la sorti. persoana sau persoanele castigatoare vor fi premiate.
Cine credeti ca ar fi la ora actuala cel mai mare om din romania? ce crieterii l-ar face sa ajunga intr-o asemenea postura?Domeniile din care am putea extrage o mare persoanlitate ar fi: sanatate,cultura, sport, educatie, poilitica, etc
eu l-as nominaliza pe cel care a infiintat la noi clinica unde se vor pastra celulele stem prelevate de la pacienti. e un fel de banca de celule stem.. problema e ca nu stiu cum il cheama..
ps : va rog, nu-l nominalizati pe jiji becali!
Cine credeti ca ar fi la ora actuala cel mai mare om din romania? ce crieterii l-ar face sa ajunga intr-o asemenea postura?Domeniile din care am putea extrage o mare persoanlitate ar fi: sanatate,cultura, sport, educatie, poilitica, etc
eu l-as nominaliza pe cel care a infiintat la noi clinica unde se vor pastra celulele stem prelevate de la pacienti. e un fel de banca de celule stem.. problema e ca nu stiu cum il cheama..
ps : va rog, nu-l nominalizati pe jiji becali!
-

read-my-lips - irish coffee
-

oana_daniela - frappuccino
Re: Cel mai important om din Romania
Din pacate notorietatea nu exprima in cele mai multe cazuri valoarea.Oameni extraordinari sunt cunoscuti aproape numai in domeniul in care activeaza.Un om care zi de zi,sambata si dumineca,intre orele 6 dim si 8-9 seara isi inchina viata pacientilor Prof.dr.Sinescu este unul din oamenii importanti ai acestei tari.read-my-lips scrie:Cine credeti ca ar fi la ora actuala cel mai mare om din romania? ce crieterii l-ar face sa ajunga intr-o asemenea postura?!
-

michi 73 - frappuccino
sa intelegem ca intrebarea se refera doar la persoane contemporane?
io l-as propune pe excelenta sa, Dl. neagu djuvara.

io l-as propune pe excelenta sa, Dl. neagu djuvara.

We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
-

dragos6 - Rasnita de cafea
P.S:...primar al Sibiului! Sibienii stiu de ce!
Float like a butterfly! Sting like a bee !
-

al3xandrutza - frappuccino
al3xandrutza scrie::twisted: Klaus Johannis! Desigur!![]()
![]()
Curios ca desi e neamt, nu e in stare sa rezolve cumva problema tranzitului de cosmar prin oras......doar trece pe acolo cel mai important drum al tarii spre vest!
-

yaluro - frappuccino
yaluro scrie:al3xandrutza scrie::twisted: Klaus Johannis! Desigur!![]()
![]()
Curios ca desi e neamt, nu e in stare sa rezolve cumva problema tranzitului de cosmar prin oras......doar trece pe acolo cel mai important drum al tarii spre vest!
Poate doar daca ar lua insusi uneltele de lucru in mana!
Float like a butterfly! Sting like a bee !
-

al3xandrutza - frappuccino
ILUZIONISTII SE PUN???
Propun pe Criiiiiiiiiiiiiiiiiistiaaaaaan Cioacããããã!!!!!!!!!!!!!
-

lili5g - cafe-latte
Re: ILUZIONISTII SE PUN???
lili5g scrie:Propun pe Criiiiiiiiiiiiiiiiiistiaaaaaan Cioacããããã!!!!!!!!!!
!!!
S-ar putea ca acest caz sa ramana in istorie ca si cazul Ramaru !
-

read-my-lips - irish coffee
un singur barbat ne-a marcat cu adevarat pe noi toti!
Este .......
Este.....
Este....
Tovarasul Nicolae Ceausescu
Este .......
Este.....
Este....
Tovarasul Nicolae Ceausescu
-

oana_daniela - frappuccino
sunt multi oameni{medici} care desi au facut mult bine romanilor nu sunt pe lista si asta ptr. ca ei nu cauta faima si nu merg la evenimentele mondene si nu apar la tv sa arete cat de grozavi sunt ei isi fac meseria cum stiu ei mai bine,dar daca e sa vb despre cei care au promovat imaginea tari,as face referire la HAGI, ILIE NASTASE desi cel mai potrivit mi se pare ION TIRIAC, cu siguranta mai sunt dar nu cautati in politica caci nu ve-ti gasi 
-

Saga - frappuccino
38 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3