Costel Busuioc a castigat !!!

Aici

Moderatori: dragos6, dia21, sweetsweet, 121

Mesajde arrom » Mar Mar 18, 2008 9:33 pm

cordula scrie:De Simon Cowell am auzit prima data cand a fost concursul Superstarin America si a castigat pe atunci Kelly Clarkson. E cam ironic, dar corect. Nu prea stiu mai nimic despre el.
In Germania e acum un concurs asemanator (Germania cauta superstarul), insa in juriu este Dieter Bohlen de la fost formatie Modern Talking. Are niste comentarii tot gen Simon Cowell. Eu urmaresc concursul pentru ca e si o romanca acolo, care are o voce superba. A reusit in top 10 si sa vedem ce o sa faca mai departe.

Googlind gasesti date(si gossips) cite vrei despre Simon:se trage dintr-o familie de muzicieni.Din pacate,Simon face parte din Clubul Yaluro:nu vrea copii(fara a-i detesta insa!).
Stiu cine-i Dieter Bohlen(am pus ieri noapte sub Bancuri doar citeva linkuri nemtesti nostime in are se poate vedea Dieter,te poti amuza,ca sa nu mai vorbesc de YouTube). Simon ii intrece pe toti:pe Dieter si ceilalti...
In tara mea nordica astfel de concursuri muzicale se sfirsesc intotdeauna cu lacrimi si scandaluri :evil: :-( .
arrom
frappuccino

Mesajde yaluro » Mie Mar 19, 2008 1:37 am

Nu detest copii!
Nu vad rostul de a avea copii, atat....si mai pun la punct cate o mamica care are pretentia sa i se ridice statuie ca ea are copil.
yaluro
frappuccino

Mesajde cordula » Mie Mar 19, 2008 8:43 pm

De fapt cred ca astfel de concursuri nu sunt pe bune si foarte mult se merge pe feelingul telespectatorului de acasa. Apropo de scandaluri care sunt inerente show-lui am vazut ca o tipa care canta perfect si arata super a fost data afara din concurs si dupa asta au urmat si alte surprize din astea dramatice. Chiar nu cred ca telespectatorul care suna pentru un anumit candidat e luat in seama.
Dieter are copii, dar nu acasa, le-a parasit pe toate care i-au facut copii.
cordula
frappuccino

Mesajde yaluro » Mie Mar 19, 2008 11:56 pm

cordula scrie:Dieter are copii, dar nu acasa, le-a parasit pe toate care i-au facut copii.

Eu il inteleg! Desi eu le-as spune dinainte desteptelor: faci copil, zbori!
yaluro
frappuccino

Mesajde cordula » Joi Mar 20, 2008 12:48 am

Pai si Dieter le-a spus, da ele au zis ca e buna si pensia alimentara. :D
cordula
frappuccino

Mesajde yaluro » Joi Mar 20, 2008 12:20 pm

cordula scrie:Pai si Dieter le-a spus, da ele au zis ca e buna si pensia alimentara. :D

Ce noroc pe mine ca nu sunt bogat! :bom:
yaluro
frappuccino

Mesajde cordula » Joi Mar 20, 2008 11:29 pm

Un lucru au totusi in comun concurentii care au iesit invingatori din aceste concursuri: au avut o viata scurta ca vedete. Sa zicem ca au vandut un album si apoi s-a zis cu faima. Exceptia e Kelly Clarkson, care e pe alt continent si a facut cariera.
cordula
frappuccino

Anterior

Înapoi la VIP