Costel Busuioc a castigat !!!
Moderatori: dragos6, dia21, sweetsweet, 121
22 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Costel Busuioc a castigat !!!
Costel Busuioc a castigat aseara !!!!
Multumim Costel pentru ceea ce ne-ai daruit !!!
Multumim Costel pentru ceea ce ne-ai daruit !!!
-

titilica - frappuccino
Da mai, este un motiv de bucurie si de mandrie.
Si chiar aseara n-am vazut emisiunea
Si chiar aseara n-am vazut emisiunea

Gagica minca-ti-as are si ea fara numar... are motan, masina, sot si bicicleta, computere, etc etc... n-am io spatiu pe calculator cite are ea si implicit io care e a mea. Ergo, sint patron, jupin, zen la patrat.
-

ScumpiXa - mochaccino
da, a castigat, bravo lui si celor care l-au sprijinit sa-si urmeze visul! un om simplu de la tara, fara a fi o aparitie carismatica, dar care cand incepe sa cante te umple de bucurie... tot asa a inceput si pavaroti, de jos... dar, va intreb, ce motive de mandrie avem noi, ca romani, dat fiind ca el a reusit sa primeasca o sansa doar intr-o alta tara si abia la 33 de ani??? el a mai participat cu ceva timp in urma la un concurs in tara unde un critic muzical a apreciat cinic ca are talent dar nu a fost lucrat de la o varsta frageda asa ca e deja irosit... iar acum, dupa ce ditamai firma de productie l-a recunoscut au inceput sa se inghesuie si romanasii nostrii de prin ministere si de aiurea sa-i ofere burse, laude si sa predice "mandria de a fi roman" acum in an electoral. sa fim seriosi, nu suntem o tara in care oamenii asculta la colt de strada "traviata" ci "of, inima mea", suntem o tara in care media prefera sa dezbata ultimele aberatii ale simonei senzual, suntem o tara trista in final... poate ca acesta ne e destinul pana la urma, sa fim dezbinati din interior, si poate ca aceasta este una din sansele vietii care incearca sa ne arate ca se poate si altfel...
- Irennes
- cappuccino
Irennes scrie:l. sa fim seriosi, nu suntem o tara in care oamenii asculta la colt de strada "traviata" ci "of, inima mea", suntem o tara in care media prefera sa dezbata ultimele aberatii ale simonei senzual, suntem o tara trista in final... poate ca acesta ne e destinul pana la urma, sa fim dezbinati din interior, si poate ca aceasta este una din sansele vietii care incearca sa ne arate ca se poate si altfel...
-

yaluro - frappuccino
evit sa-mi mai petrec serile in casa la televizor dar aseara l-am deschis un pic exact la interviul lui costel si m-a impresionat felul lui simplu si neafectat. zicea ca e mandru ptr ca e roman (in fine, ma abtin) si isi exprima recunostiinta fata de spanioli, fapt ce m-a trimis cu gandul la suedezii de la biondo care au concurat pentru noi la eurovision si pe care criticii nostrii i-au ignorat in acelasi mare stil comunist pentru a promova niste ... (iar ma abtin). spaniolii au putut sa indrageasca pe unul dintre multii straini care le fura job-urile, dar noi romanii nu am fost capabili sa-i apreciem pe unii care ne-au facut in fond o mare favoare. asa ca da yaluro, traim intr-o tara trista si ignoranta... cu vip-uri pe masura.
- Irennes
- cappuccino
Oricum , omul a spus clar in discutia cu Andreea Esca. Ramane acolo si isi aduce si familia din Romania. Asa ca fuck Romania.
Iar eu zic fuck Esca ,ca s-a tampit! L-a intrebat cu cine ar vrea sa cante, omul a zis cateva nume celebre iar Esca a fost deceptionata ca nu a zis ca ar vrea sa cante cu ea !!!!
Iar eu zic fuck Esca ,ca s-a tampit! L-a intrebat cu cine ar vrea sa cante, omul a zis cateva nume celebre iar Esca a fost deceptionata ca nu a zis ca ar vrea sa cante cu ea !!!!
-

yaluro - frappuccino
Irennes scrie:evit sa-mi mai petrec serile in casa la televizor dar aseara l-am deschis un pic exact la interviul lui costel si m-a impresionat felul lui simplu si neafectat. zicea ca e mandru ptr ca e roman (in fine, ma abtin) si isi exprima recunostiinta fata de spanioli, fapt ce m-a trimis cu gandul la suedezii de la biondo care au concurat pentru noi la eurovision si pe care criticii nostrii i-au ignorat in acelasi mare stil comunist pentru a promova niste ... (iar ma abtin). spaniolii au putut sa indrageasca pe unul dintre multii straini care le fura job-urile, dar noi romanii nu am fost capabili sa-i apreciem pe unii care ne-au facut in fond o mare favoare. asa ca da yaluro, traim intr-o tara trista si ignoranta... cu vip-uri pe masura.
Da-mi voie sa te corectez.Biondo nu a facut nici o favoare Romaniei ca a venit sa concureze pentru noi la Eurovision.Ba dimpotriva, Romania le-a facu o mare favoare ca a acceptat sa concureze pentru ea, dupa ce ca, in tara lor nu au reusit sa cistige ani la rind, concursul pentru a putea reprezenta Suedia.
Si inca o mica corectie, nici nu era nevoie de juriu de specialitate, pentru ca la Eurovision melodiile sun votate de marele public, care este mai mult sau mai putin specializat in tehnicii de cintat.Acest public spune da melodiei care ii merge la suflet.
- anena
- frappuccino
Chiar m-a impresionat Costel. Nu stiu daca ati vazut, dar a fost un astfel de concurs si in Anglia, iar castigatorul a fost un tip comun, Paul Potts, care a castigat tot cu muzica de opera ca si Costel. In Germania la fel a castigat un italian cu muzica de opera. Toti sunt talentati si ma bucur ca li se da sansa si unor oameni simpli ca m-am saturat de vedete false.
Costel ramane in Spania pentru ca Spania e tara care a facut pentru el acest vis posibil. Omul ramane in primul rand acolo unde e apreciat si unde are pe cei dragi.
Costel ramane in Spania pentru ca Spania e tara care a facut pentru el acest vis posibil. Omul ramane in primul rand acolo unde e apreciat si unde are pe cei dragi.
-

cordula - frappuccino
anena scrie:Da-mi voie sa te corectez.Biondo nu a facut nici o favoare Romaniei ca a venit sa concureze pentru noi la Eurovision.Ba dimpotriva, Romania le-a facu o mare favoare ca a acceptat sa concureze pentru ea, dupa ce ca, in tara lor nu au reusit sa cistige ani la rind, concursul pentru a putea reprezenta Suedia.
Si inca o mica corectie, nici nu era nevoie de juriu de specialitate, pentru ca la Eurovision melodiile sun votate de marele public, care este mai mult sau mai putin specializat in tehnicii de cintat.Acest public spune da melodiei care ii merge la suflet.
@anena
off-topic: nu cred ca romania e capabila sa faca cuiva vreo favoare, poate doar cand vine vorba de forta de munca ieftina cu program prelungit si de cele cateva paduri care au mai ramas de taiat... aa, si sa nu uit de marile marci care si-au gasit piata de desfacere excelenta la preturi exorbitante printre cei din clasa asta numita tragi-comic VIP.
on-topic: legat de biondo, citeste un pic pe forumurile straine si ai sa vezi cat de indragiti sunt. cat despre marele public votant versus critica de specialitate... pai exact asta am spus... aceeasi mentalitate din vremea dinozaurilor e valabila pentru noi toti ca natie.
@yaluro
iti inteleg dezamagirea, eu una chiar daca ies din tara tot aici ma regasesc acasa, dar de ce in loc sa tot scrii pe forum ca-i maronie rau situatia pe la noi nu faci ceva concret ca sa pleci?
- Irennes
- cappuccino
Irennes scrie:@yaluro
iti inteleg dezamagirea, eu una chiar daca ies din tara tot aici ma regasesc acasa, dar de ce in loc sa tot scrii pe forum ca-i maronie rau situatia pe la noi nu faci ceva concret ca sa pleci?
Nu pot!
.........inca!-

yaluro - frappuccino
cordula scrie:Chiar m-a impresionat Costel. Nu stiu daca ati vazut, dar a fost un astfel de concurs si in Anglia, iar castigatorul a fost un tip comun, Paul Potts, care a castigat tot cu muzica de opera ca si Costel. In Germania la fel a castigat un italian cu muzica de opera. Toti sunt talentati si ma bucur ca li se da sansa si unor oameni simpli ca m-am saturat de vedete false.
Paul Potts:
http://uk.youtube.com/watch?v=NLF9iEXnBRo
si aprecierea lui Simon Cowell:
http://uk.youtube.com/watch?v=1DBvAMG-Gmc&NR=1
-

arrom - frappuccino
De Simon Cowell am auzit prima data cand a fost concursul Superstarin America si a castigat pe atunci Kelly Clarkson. E cam ironic, dar corect. Nu prea stiu mai nimic despre el.
In Germania e acum un concurs asemanator (Germania cauta superstarul), insa in juriu este Dieter Bohlen de la fost formatie Modern Talking. Are niste comentarii tot gen Simon Cowell. Eu urmaresc concursul pentru ca e si o romanca acolo, care are o voce superba. A reusit in top 10 si sa vedem ce o sa faca mai departe.
In Germania e acum un concurs asemanator (Germania cauta superstarul), insa in juriu este Dieter Bohlen de la fost formatie Modern Talking. Are niste comentarii tot gen Simon Cowell. Eu urmaresc concursul pentru ca e si o romanca acolo, care are o voce superba. A reusit in top 10 si sa vedem ce o sa faca mai departe.
-

cordula - frappuccino
22 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2