Dan Bitman....o stea pe cerul muzicii romanesti!
Moderatori: dragos6, dia21, sweetsweet, 121
5 mesaje
• Pagina 1 din 1
Dan Bitman....o stea pe cerul muzicii romanesti!
Dan Bitman! Holograf..o trupa ce a facut cea ce trebuie sa faca un artist..ne-a bucurat si in continuare ne bucura sau alina sufletele...
de ce am scris pt ca imi place aceasta trupa imi place in special el,am avut placerea sa-l cunosc{e mai frumos in realitate} si am vazut odata demult {in tineretile mele}
un concert cu trupa holograf..ma cucerit de atunci,doresc sa stiu unde sa caut concerte live de ale trupei dar nu de acum concerte din epoca de aur...sa-i mai vad odata pleata..sa-l revad asa nebun{acum e mai cuminte pe scena} daca ma pute-ti ajuta cu adrese ceva ar fi grozav...
va puteti spune si voi parerea despre aceasta trupa cum doar cateva sunt la noi..si toate trupe rock
asta spune ceva nu!
ce va place,ce amintiri va leaga de aceste trupe de holograf in special!
de ce am scris pt ca imi place aceasta trupa imi place in special el,am avut placerea sa-l cunosc{e mai frumos in realitate} si am vazut odata demult {in tineretile mele}
va puteti spune si voi parerea despre aceasta trupa cum doar cateva sunt la noi..si toate trupe rock
ce va place,ce amintiri va leaga de aceste trupe de holograf in special!

-

Saga - frappuccino
-

Saga - frappuccino
Re: Dan Bitman....o stea pe cerul muzicii romanesti!
Dan Bitman este unul dintre cei mai ravniti burlaci, castigand admiratia multor femei, avand relatii cu cateva vedete cunoscute de la noi.
Ultima oară modificat de dragos6 pe Joi Ian 06, 2011 9:06 pm, modificat 1 dată în total.
Motiv: Şters partea de "mică publicitate". Nu mai încerca!
Motiv: Şters partea de "mică publicitate". Nu mai încerca!
- mihaelax
- cafe-latte
Re: Dan Bitman....o stea pe cerul muzicii romanesti!
mihaelax scrie:Dan Bitman este unul dintre cei mai ravniti burlaci, castigand admiratia multor femei, avand relatii cu cateva vedete cunoscute de la noi.
SI??? Sa-i fie de bine,sa creasca mare si sa-mbatrineasca burlac!
Io nu-l rivnesc!! Absolut deloc!

Ultima oară modificat de dragos6 pe Joi Ian 06, 2011 9:03 pm, modificat de 2 ori în total.
Motiv: Şters linkuri externe.
Motiv: Şters linkuri externe.
Dumnezeu nu e in cer,nu-i pe pamint.
Dumnezeu e in inima noastra!
Dumnezeu e in inima noastra!
-

arrom - frappuccino
5 mesaje
• Pagina 1 din 1