de ce ma enerveaza maia morgenstern?
Moderatori: dragos6, dia21, sweetsweet, 121
4 mesaje
• Pagina 1 din 1
de ce ma enerveaza maia morgenstern?
aseara am vazut un pic din emisiunea "serviti va rog " de la protv. unul din participanti a fost maia . n-am putut sa "o plac" nici acum . habar n-am de ce . femeia e o mare artista , face corect si bine si mai ales responabil tot ce face , am vazut si citit interviuri cu ea,am vazut filme ... nu am ce-i reprosa . si cu toate astea nu imi place . nu stiu e ceva inlauntrul meu care ma impiedica s-o plac . habar n-am ce . ce naiba o fi? ca e pacat sa nu-ti placa un om care iti face cinste ca roman . fiindca ea face parte din acea categorie care se face " vazuta" in afara , si se face "vazuta" in bine !
ciudata mai sunt
!
ciudata mai sunt
- mamitza_16
- frappuccino
Tu esti asa cu Maia, eu sant asa cu Piersic sr.
Nu-l pot suferi.
Poate fi si mama artistului emerit, nu-mi place.
Cum zici tu, are el ceva...ce ma face sa nu-l plac.
O iubesc pe Maia, asa cum o iubesc pe Oana Pellea.
Mari artiste amandoua, si pline de "constienta".
Am vazut varii interviuri cu amandoua, si le-am vazut si perceput ca persoane cu adevarat spirituale, care vad dincolo de efemeritatea trupului, care au o alta intelegere a ceea ce se numeste viata.
Ciudata mai sant.

Nu-l pot suferi.
Poate fi si mama artistului emerit, nu-mi place.
Cum zici tu, are el ceva...ce ma face sa nu-l plac.
O iubesc pe Maia, asa cum o iubesc pe Oana Pellea.
Mari artiste amandoua, si pline de "constienta".
Am vazut varii interviuri cu amandoua, si le-am vazut si perceput ca persoane cu adevarat spirituale, care vad dincolo de efemeritatea trupului, care au o alta intelegere a ceea ce se numeste viata.
Ciudata mai sant.
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....
-

Night_du - simply the best
Am fost invatati cu actrite care se lipesc de noi ca marca de scrisoare, gen Stela, Tamara, Draga,erau Tanti Cocea (Dina, nu),apoi am apucat-o pe Lucia Sturza Bulandra,o!, si Gina Patrichi,Mariana Mihut,Marcela Rusu deci, nu numai comediene.Pe acestea le iubeam de cum rosteau primul cuvant. Maia, ca si Olga Tudorache sunt monstrii sacri ai scenei, mari tragediene pe care ca sa le intelegi ai nevoie de o anumita stare sufleteasca sau multa pregatire in domeniu. De unde sa avem unele dintre noi, si una si alta?
De acord cu completarea cu Oana Pelea. Da, sunt persoane inteligente, culte (Oana e cam bigota dar e optiunea ei) dar repet le respect si apreciez dar nu ma emotioneaza. Piersic are un timbru neplacut, apoi interpreteaza nespiritualizat..este iubit pentru frumusetea lui de odinioara si logoree.
De acord cu completarea cu Oana Pelea. Da, sunt persoane inteligente, culte (Oana e cam bigota dar e optiunea ei) dar repet le respect si apreciez dar nu ma emotioneaza. Piersic are un timbru neplacut, apoi interpreteaza nespiritualizat..este iubit pentru frumusetea lui de odinioara si logoree.
"eu am fost ca tine(?),tu vei fi ca mine
-

michi 73 - frappuccino
Re: de ce ma enerveaza maia morgenstern?
Mie imi place mult Maia. Si cu Piersic Sr nu am nimic.. Imi mai place mult Stela Popescu 

Valoarea consta in ceea ce esti si nu in ceea ce ai!
-

Raluca_SA - irish coffee
4 mesaje
• Pagina 1 din 1