divort sau taratura prin noroi?
Moderatori: dragos6, dia21, sweetsweet, 121
4 mesaje
• Pagina 1 din 1
divort sau taratura prin noroi?
Ce sila imi fac aceste divorturi, nu numai al sotilor Columbeanu, ci in general al tuturor celor ce vor sa-si tarasca partenerul prin noroi si-si expun pe sticla chilotii murdari!
Va place ce amploare si mediatizare are "divortul anului"??
nu ca mi-ar fi placut cuplul sau indivizii separat caci ambii mi se par de cea mai joasa speta .... birjari dar acum parca.....balegarul le-a ajuns pana la nas!!!
Va place ce amploare si mediatizare are "divortul anului"??
nu ca mi-ar fi placut cuplul sau indivizii separat caci ambii mi se par de cea mai joasa speta .... birjari dar acum parca.....balegarul le-a ajuns pana la nas!!!
Fericirea este un fluture, care, atunci cand este urmarit, este intotdeauna la un pas de a fi prins, dar daca stai linistit, se poate aseza pe tine!

-

titilica - frappuccino
Re: divort sau taratura prin noroi?
un divort ca atatea altele. jurnalistii ii atribuie o importanta mai mare decat e cazul, ca de obicei. nici nu cred ca e ceva de comentat. doar de schimbat canalul
Mai ganditi si cu picioarele, lasati capul sa se odihneasca !
-

Safari Sunrise - irish coffee
Nu am urmarit niciodata fam Columbeanu. Pur si simplu aveam alte preocupari.
Dar pot sa spun atat...(nu ma intereseaza problemele avute, ca, la urma urmei, toti avem probleme si nu ne facem de rahat) un ponei de om, o aratura, pe langa ca se face de cacao la lume cu cele doua in pat, apeleaza la cel mai josnic mod de a arunca noroi...foloseste copilul.
Rusine.
Si ca sa mai spun odata rusine....daca aia e mama (ma refer la mama Monicai)...atunci chiar ca nu mai este nimic de comentat.
Dar pot sa spun atat...(nu ma intereseaza problemele avute, ca, la urma urmei, toti avem probleme si nu ne facem de rahat) un ponei de om, o aratura, pe langa ca se face de cacao la lume cu cele doua in pat, apeleaza la cel mai josnic mod de a arunca noroi...foloseste copilul.
Rusine.
Si ca sa mai spun odata rusine....daca aia e mama (ma refer la mama Monicai)...atunci chiar ca nu mai este nimic de comentat.
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....
-

Night_du - simply the best
Safari Sunrise scrie:
un divort ca atatea altele. jurnalistii ii atribuie o importanta mai mare decat e cazul, ca de obicei. nici nu cred ca e ceva de comentat. doar de schimbat canalul![]()
Schimbam canalul!
De multa vreme nu-mi mai pierd vremea cu canalele de mondenitati. Stirile despre viata mondena mai aflu vrand-nevrand de la radio. In rest la tv vedem discovery-urile si hbo din cand in cand.
viatzaerozsirozestelumeatoata
-

Karina33 - irish coffee
4 mesaje
• Pagina 1 din 1