Dl. profesor George Pruteanu a pus punctul final
Moderatori: dragos6, dia21, sweetsweet, 121
21 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Dl. profesor George Pruteanu a pus punctul final
a plecat azi dintre noi un mare om si un mare lingvist.
Dumnezeu sa-l ierte! de azi incolo, in rai se va vorbi muuult mai corect limba romana!
Dumnezeu sa-l ierte! de azi incolo, in rai se va vorbi muuult mai corect limba romana!

We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
-

dragos6 - Rasnita de cafea
cordula scrie:Acum aflu si eu ca a murit multumita lui Dragos...
exact pentru a explica unde e greseala in exprimari cum este cea de mai sus era neintrecut...

We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
-

dragos6 - Rasnita de cafea
sa se odihneasca in pace..
si statul.. sa ii fie rusine.. nu se zice absolut nimik..in afara de ce s-a zis aseara..ei vb numai si numai de summit..
si statul.. sa ii fie rusine.. nu se zice absolut nimik..in afara de ce s-a zis aseara..ei vb numai si numai de summit..
Nu sunt cum sunt cand u ma vezi..ci sunt cum sunt cand ma visezi..Deci dormi mai mult ca sa visezi ..sa vezi cum sunt cand nu ma vezi ..
un om nu tb judecat dupa calitatile lui..ci dupa felul in care stie sa si le foloseasca
un om nu tb judecat dupa calitatile lui..ci dupa felul in care stie sa si le foloseasca
-

natty1 - cappuccino
dragos6 scrie:cordula scrie:Acum aflu si eu ca a murit multumita lui Dragos...
exact pentru a explica unde e greseala in exprimari cum este cea de mai sus era neintrecut...
......mai era neintrecut si in regulat fete foarte tinere (de aici infarctul ?!) si in curvasarie politica ( a fost demintar PNT-CD, PSD, PRM)....deci niet coloana vertebrala...goana dupa bani si putere. Avea un club "cu circuit inchis" in Primaverii,pe M. Eliade, langa ambasada Coreei de Sud.
-

yaluro - frappuccino
natty1 scrie:sa se odihneasca in pace..
nu stiu cati ani ai....dar nu statul face stirile la televizor, draga.ci oamenii de la departamentul de stiri...uite mai multe informatii iti da mai sus yaluro(cred ca a prins drag de tine de face asta), desi nu stiu la ce iti folosesc.
-

oana_daniela - frappuccino
nu yaluro sa stii k pe mine nu ma supara adevarul..dar daca eu am vrut sa imi pun poza asta am pus-o.. nu pt ce ai zis u..stai linistitit ca am capul pe umeri si nu ma supar din asemenea tampenii..
Nu sunt cum sunt cand u ma vezi..ci sunt cum sunt cand ma visezi..Deci dormi mai mult ca sa visezi ..sa vezi cum sunt cand nu ma vezi ..
-

natty1 - cappuccino
De George Pruteanu ne vom aminti intotdeauna cu admiratie si multa,multa stima.
Dzeu sa-l odihneasca
Dzeu sa-l odihneasca
- jenivasilescu
- cafe-latte
Re: Dl. profesor George Pruteanu a pus punctul final
dragos6 scrie:...de azi incolo, in rai se va vorbi muuult mai corect limba romana!
...iar pe Pamant, tu ii vei tine locul!
Float like a butterfly! Sting like a bee !
-

al3xandrutza - frappuccino
yaluro scrie:jenivasilescu scrie:De George Pruteanu ne vom aminti intotdeauna cu admiratie si multa,multa stima.
Dzeu sa-l odihneasca
Sa-l! Vorbeste te rog doar in numele tau, nu la general.
Nici mie nu mi-a placut de el!
dar asta nu inseamna ca ma bucur de moartea lui, sa nu se inteleaga gresit! Float like a butterfly! Sting like a bee !
-

al3xandrutza - frappuccino
Re: Dl. profesor George Pruteanu a pus punctul final
D-zeu sa-l odihneasca in pace!dragos6 scrie:a plecat azi dintre noi un mare om si un mare lingvist.

"Universul nu este constient de existenta ta. Relaxeaza-te!" (Anthony de Mello)
-

dia21 - frappuccino
21 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2