elena basescu

Aici

Moderatori: dragos6, dia21, sweetsweet, 121

elena basescu

Mesajde kioko » Lun Mai 21, 2007 1:06 pm

este "fata lui tata", apare pe foarte multe coperte de reviste pentru femei, e imaginea gamei Gliss, se joaca de-a manechinul si de-a politica. cum vi se pare?

[img97327b]http://galeriifoto.apropo.ro/data/media/399/4.jpg[/img97327b]
kioko
frappuccino

Mesajde COUNTESA » Lun Mai 21, 2007 1:53 pm

mie mi se pare o fata cuminte,desteapta si linistita.
acum fiecare cu parerea lui.
COUNTESA
cappuccino

Mesajde tau_xxx » Lun Mai 21, 2007 1:55 pm

Mie urata si proasta.
tau_xxx
frappuccino

Mesajde mada-gabi » Lun Mai 21, 2007 2:01 pm

seamana cu tatal ei :twisted:
Eu sunt egalul tau!Trateaza-ma ca fiind mai putin si te voi detesta, trateaza-ma ca fiind mai mult si te voi dispretui.
mada-gabi
mochaccino

Mesajde ariadna79 » Lun Mai 21, 2007 3:05 pm

este o fata frumoasa si stilata, foarte la locul ei, cu multa educatie si bun simt, si spun asta pentru ca o vad foarte des, frecventam aceleasi locuri si avem cunostinte comune! nu are deloc, dar absolut deloc, aere sau fite in cap cum au alte persoane... felicitari pentru educatia care a primit-o, cat despre capitolul inteligenta, intr-adevar nu e destaptaciunea si inteligenta intruchipata dar compenseaza prin altceva! va asigur..
ariadna79
irish coffee

Mesajde mada-gabi » Lun Mai 21, 2007 3:16 pm

N-am inteles niciodata de ce faptul ca nu are ifose si talente este considerat o calitate. Ba chiar multi folosesc aceasta apreciere ca si cum ar fi virtutea suprema. Nu are de ce sa aiba talente, nimeni nu are... Doar pt k nu are nu inseamna ca e modesta, pentru ca ai fi spus asa (modestia este o calitate rara) Nu o cunosc pe Elena, intamplator nu frecventam aceleasi locuri, si probabil ca majoritatea de aici nu o cunosc. Noi o vedem si o analizam prin prisma imaginii ei publice si nu cum este cand vine la noi la cina.
Eu sunt egalul tau!Trateaza-ma ca fiind mai putin si te voi detesta, trateaza-ma ca fiind mai mult si te voi dispretui.
mada-gabi
mochaccino

Mesajde hasse » Lun Mai 21, 2007 3:21 pm

[quote1265d8="mada-gabi"]
Noi o vedem si o analizam prin prisma imaginii ei publice si nu cum este cand vine la noi la cina.[/quote1265d8]

[color=blue1265d8]deci, din acest punct de vedere eu zic asa: e draguta, ii sta bine ca model, insa ar face bine sa lase politica deoparte

si...La multi ani[/color1265d8]
hasse
irish coffee

Re: elena basescu

Mesajde ankita » Lun Mai 21, 2007 4:55 pm

[quote2775be="kioko"]este "fata lui tata", apare pe foarte multe coperte de reviste pentru femei, e imaginea gamei Gliss, se joaca de-a manechinul si de-a politica. cum vi se pare?

[img2775be]http://galeriifoto.apropo.ro/data/media/399/4.jpg[/img2775be][/quote2775be]

Eu zic ca are picioare lungi si mana mica sa ajunga la capsunica... :twisted:

In rest numai de bine...de frumoasa e frumoasa...dar asta e o calitate trecatoare , e doar aparenta...esenta nu cred ca o vom cunoaste!!!
NEVER SAY NEVER....AND SMILE TODAY TOMORROW CAN BE WORSTE!!!
ankita
espresso

Mesajde vegasgirl » Lun Mai 21, 2007 7:02 pm

e draguta dar... imi pare cam fitoasa
vegasgirl
cafe-latte

Mesajde yaluro » Mar Mai 22, 2007 8:57 am

asa cum a mai scris si altcineva, e bine sa nu se bage in politica. sigur, ar sui rapid treptele dar s-ar vedea ca nu le are cu politica si ca totul este datorita lui ta-su. In rest, nu am ce sa ii reprosez.
yaluro
frappuccino

Mesajde ridendo » Mie Mai 23, 2007 6:01 pm

cunosc prea..mai mult decat putin despre ea,ptr. a ma putea pronunta;fizic,ok..,dar parca vad ca ,pe masura ce va trece timpul,se va metamorfoza tot mai mult,fizionomic,in taica Traian. :shock:
ridendo
cream latte

Mesajde marcyu » Joi Mai 24, 2007 2:02 pm

am auzit-o odata la tv cand i s-a luat un interviu si n-am inteles nimic..mi se pare proasta si ca are o fata de tarancuta ...nu-mi iese cu absolut nimic in evidenta...
[img]http://tickers.baby-gaga.com/t/eleelesvi20100817_2_Sergiu+Constantin.png[/img]
marcyu
frappuccino

Mesajde yaluro » Joi Mai 24, 2007 3:31 pm

[quotedd2e98="marcyu"]am auzit-o odata la tv cand i s-a luat un interviu si n-am inteles nimic..mi se pare proasta si ca are o fata de tarancuta ...nu-mi iese cu absolut nimic in evidenta...[/quotedd2e98]

nu stiu cat poate fi de inteligenta dar cert nu e asa proasta ca nicoleta luciu.
yaluro
frappuccino

Mesajde pitbully » Joi Mai 24, 2007 6:47 pm

[quote0770c9="marcyu"]am auzit-o odata la tv cand i s-a luat un interviu si n-am inteles nimic..[b0770c9]mi se pare proasta[/b0770c9] si ca are o fata de tarancuta ...nu-mi iese cu absolut nimic in evidenta...[/quote0770c9]

nu exista om prost..inteligenta este de mai multe feluri,insa nu intotdeauna ne gasim "inteligenta" in ceea ce facem.

iar despre elena nu stiu foarte multe,nu o cunosc personal...dar...uitandu-ne la poza am putea spune ca este o persoana normala,daca ne uitam la pozitia corpului ce observam?......
cum are umerii?de ce nu sta dreapta?de ce nu are alta pozitie,adica sa stea altfel decat sta in poza?mana de ce o tine pe langa corp?putea sa o tina altfel....si intrebarile ar putea continua pana la pozitia picioarelor si indreptarea varfurilor,directia lor,etc,etc.

insa nu trebuie sa tragem concluzii fara cunostinte despre aceea persoana...:)
in fine...dar,daca era o persoana cu "aere in cap"...de "fata lui taticu"...va asigur ca nu era aceasta pozitia ei in poza.
Viziune înseamna sa vezi lucrurile nu cum sunt, ci cum vor fi...

Orice vis poate deveni realitate cu conditia sa sti ce sa visezi...
pitbully
frappuccino

Mesajde oana_daniela » Joi Mai 24, 2007 8:14 pm

Poza imortalizeaza un moment in care poti sa te simti mai bine sau mai rau in propia piele. POti fi obosita, stresata, sau pur si simplu fara chef.
Seamana cu tatal ei la fata si vrea sa-l urmeze in politica...are si de ce, doar e El Presidente. Cand am vazut-o la TV vorbea parca citea din carte(nu mi-a placut)...isi invatase lectia si o "turuia"..
Dar, daca poate(si poate :alien: )de ce sa nu se bage in politica? :bom:
Ultima oară modificat de oana_daniela pe Joi Mai 24, 2007 10:32 pm, modificat 1 dată în total.
oana_daniela
frappuccino

Următorul

Înapoi la VIP