Eurovision

Aici

Moderatori: dragos6, dia21, sweetsweet, 121

Mesajde amritra » Mar Feb 13, 2007 12:40 pm

Piesa de doi lei; ne-am dat in petec inca o data si inca o data...dar neh...atata putem probabil; pacat..
amritra
irish coffee

Mesajde ela 24 » Mar Feb 13, 2007 1:09 pm

Mie mi se pare amuzanta, nu stiu dc e ptr Eurovision sau nu, nu ma pricep...
Imagine
ela 24
frappuccino

Mesajde clubul.bucuriei » Vin Feb 16, 2007 12:45 am

Sper sa nu patim la fel cum am patit-o cu Sanda Ladosi... :cry:
clubul.bucuriei
cafe-latte

Mesajde tinasan19 » Lun Feb 19, 2007 5:26 pm

Mie imi pare sincer rau de moga, e chiar un compozitor adevarat. Si melodia putea sa aiba sanse reale la Eurovision, avand ritm si tema specifica dar.. asta e. ce putem face este sa le tinem pumnii formatiei locomondo, ca doar sunt cei calificati datorita voturilor si preferintelor romanilor. mie sincer mi-a placut si melodia lui tibi scobiola, poate nu pentru concurs.
Nu voi fi un om obisnuit pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar!
tinasan19
cafe-latte

Mesajde johnysugar » Joi Mai 24, 2007 11:16 am

Ce parere aveti de rezultatul pe care l-am avut la Eurovision ? Eu sincer cred ca se putea si mai rau ,desi ce piesa a luat locul 2 si cea de pe locul 1 cica ar fi plagiat ! :twisted:
johnysugar
cafe-latte

Mesajde yaluro » Joi Mai 24, 2007 1:07 pm

daca negrul ala urat e reprezentativ pt. Romania , asa ne trebuie. De ce nu au pus un chinez sa cante pt. Romania?!
yaluro
frappuccino

Mesajde ridendo » Joi Mai 24, 2007 2:24 pm

crezi ca ar fi facut o mare diferenta ,chiar daca nu era negrul ala?la eurovision nu se castiga cu piese ce iti reprezinta tara;trag concluzia ca ,acolo,ai sanse mari sa castigi daca ai o piesa fie ceva mai originala,fie scandalizanta,fie care scoate si mortii din mormant ,sau,in cazul anului curent...una cat se poate de banala,plictisitoare,lacrimogena(mie mi-a starnit un cascat de plictiseala si somn).Nici nu trebuie sa canti prea mult sau bine la Eurovision..,ca nu conteaza calitatea muzicala;mergi,scoti un iepure din palarie,iti agati un boa de gat,ala incepe sa te stranguleze,scotandu-ti sunete infundate ,gafaituri disperate (totul,pe note muzicale),ochii din orbite si ai dat lovitura!daca chiar vrei sa fi original,iti poti plesni fundul,in loc sa canti la tobe.Putina imaginatie doar... :shock: :D
ridendo
cream latte

Mesajde yaluro » Joi Mai 24, 2007 3:29 pm

ridendo, nu uita ca in general romania nu prea e asa simpatizata in concursuri d-astea si de regula e nedreptatita (nu a fost cazul acum).
yaluro
frappuccino

Mesajde ridendo » Joi Mai 24, 2007 4:13 pm

nu stiu cat de nedreptatiti suntem noi,mereu;ne cam place sa ne victimizam si sa aruncam mereu vina pe altceva/altcineva...se aplica cam peste tot,nu numai in muzica.In cazul Eurovision,..eu faceam pariuri cu sotul meu:care voteaza cu care ..si erau destul de previzibile voturile.Puteai sa stai cu harta in mana si sa ghicesti...Bosnia si Hertegovina vota cu Croatia,Macedonia si alte tarisoare iugoslave;Rusii au votat cu toata droaia de tari vecine,vorbitoare de limba rusa;Danemarca, cu Suedia si alte tari nordice ,s.a.m.d.....doar si noi am dat cele mai multe voturi moldovenilor si ei,noua..hai,ca e chiar de caca-maca!Unde e obiectivitatea aici?le tremurau fundul Estoniei,Letoniei ,etc. sa nu le taie sau scumpeasca rusii gazul ...?
Si impartirea asta a voturilor e de cativa ani buni incoace,cam aceeasi(in mare parte)...a cam ajuns de toata jena concursul asta
ridendo
cream latte

Mesajde lola78 » Vin Mai 25, 2007 6:53 pm

sunt deacord cu voi..nu mi-a placut piesa ce a castigat...dar voua ce piesa va placut,asa ca sa nu tinem cont de tarile vecine.. :? :? cine credeti ca ar fi trebuit sa castige??
la,la,la,ce lunga e cararea..la,la,la...
lola78
irish coffee

Mesajde dorina17 » Sâm Mai 26, 2007 6:46 pm

mie nu mi-a placut niciuna! :?
Imagine
In viata exista doua tragedii. Una e sa obtii ceea ce doresti cealalta sa nu obtii(G.B.S)
dorina17
blue eyes

Mesajde johnysugar » Joi Mai 29, 2008 12:57 am

anul acesta a fost chiar mai rau decat anul trecut :sad: Locul 20 :sad:
johnysugar
cafe-latte

Anterior

Înapoi la VIP