Eurovision
Moderatori: dragos6, dia21, sweetsweet, 121
42 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Eurovision
Cei sase finalisti care vor intra in finala nationala de la 10 februarie: Nico ("Dulce-amaruie"), Morandi & Wassabi ("Crazy"), New Effect feat. Moni-K ("Sinada"), Desperado si Tony Poptamas ("Where Were You"), Rednex feat. RoMania ("Well-o-wee") si Locomondo ("Liubi, Liubi, I Love You").
V-ati uitat la spectacol? Cum vi se par finalistii si cine credeti ca merita sa mearga la Eurovision?
V-ati uitat la spectacol? Cum vi se par finalistii si cine credeti ca merita sa mearga la Eurovision?
- kioko
- frappuccino
[quotefb853a="klenica"]Imi para rau ca n-am vazut, prima oara cand vad la tine.Dar dupa parera ta cum ti se par? Spune-ne si parerea ta.[/quotefb853a]
Mie imi place piesa lui Nico,"Dulce-amaruie",dar recunosc ca sunt subiectiva.Nico e una din vocile romanesti care-mi plac.
Sincer,niciuna dintre piesele prezentate pana acum nu mi s-a parut cine stie ce.Poate celelalte sunt mai bune!Sa vedem.
Mie imi place piesa lui Nico,"Dulce-amaruie",dar recunosc ca sunt subiectiva.Nico e una din vocile romanesti care-mi plac.
Sincer,niciuna dintre piesele prezentate pana acum nu mi s-a parut cine stie ce.Poate celelalte sunt mai bune!Sa vedem.
enjoy the moment
-

danuska86 - irish coffee
Eu spun ca de departe Nico e cea mai buna voce.Si melodia e buna.Nu inteleg insa de ce la un concurs de genul asta nu participa piese foarte bune.Parca atunci ne-a pierit toata inspiratia pentru compus melodii exact inaintea concursului.
- rotunjoara
- cafe-latte
doar o piesa o stiu...cea cu rednex...si asta pt ca m-au disperat carcotasii cu ea dimineata......si nu-mi place!!!!!!!!!!!n-o suport!!!!!!!!!!!...gata m-am descarcat
restul melodiilor nu le-am auzit, nu ma pronunt.... 
Doresc sa realizez ceva special,nobil,dar sunt datoare sa ma achit intai de sarcinile marunte,ca si cum ar fi speciale si nobile
-

marinush - espresso
Uff, sunt jalnice toate. Degeaba are Nico voce faina daca n-are melodie de Eurovision. Sper ca la urmatoarea semifinala sa fie si ceva mai multa muzica. Iar daca apar si "tatele" de la Indiggo, circul e gata.
"Viseaza ca si cum ai trai vesnic. Traieste ca si cum ai muri azi!"
-

joalex - cream latte
Eu le-am ascultat pe toate 24.Cel mai mult imi place melodia lui Marcel Pavel.Restul sunt dezastru.Nici ritm nici versuri.Nimic.
- rotunjoara
- cafe-latte
Vad ca melodia "creata "de Moga pt Andra creaza controverse.Se pare ca seamana cu alta melodie.Mie imi pare rau pt Andra care isi dorea sa castige Eurovisionul nostru.
- carmen diana
- cream latte
Tara lui Papura Voda.
enjoy the moment
-

danuska86 - irish coffee
[quoteb910de="rotunjoara"]Eu le-am ascultat pe toate 24.Cel mai mult imi place melodia lui Marcel Pavel.Restul sunt dezastru.Nici ritm nici versuri.Nimic.[/quoteb910de]
Parerea mea e ca toate sunt un dezastru!
Parerea mea e ca toate sunt un dezastru!
In viata exista doua tragedii. Una e sa obtii ceea ce doresti cealalta sa nu obtii(G.B.S)
-

dorina17 - blue eyes
42 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3