Laura Andresan si top 10
Moderatori: dragos6, dia21, sweetsweet, 121
53 mesaje
• Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
Laura Andresan si top 10
Se pare ca aceasta fatuca a reusit sa se descurce in show bizzul romanesc..de la 18 ani a atras in dormitor barbati influenti cu care sa-si fructifice viata sexuala; a invatat sa foloseasca pixul pt reviste gen Click unde sa-si mazgaleasca experientele din viata sexuala si fanteziile de prost gust.( de ex sa o traga Dan Chisu de par
)
se pare ca romanii au o atractie deosebita pt topuri( de 10)..
la noi vad ca e foarte simplu sa fii Very Important Persone..
Deci cum vi se pare Laura Andresan?
se pare ca romanii au o atractie deosebita pt topuri( de 10)..
la noi vad ca e foarte simplu sa fii Very Important Persone..
Deci cum vi se pare Laura Andresan?
-

read-my-lips - irish coffee
de-o prostie crasa si de-o lipsa de bun simt elementara, dar cum romanilor le place tot ce-i "circ" normal ca apare in toate top-urile de 10! 
"Universul nu este constient de existenta ta. Relaxeaza-te!" (Anthony de Mello)
-

dia21 - frappuccino
Dupa parerea mea pe primul loc din Top 10 al *&@#*&#* din Romania se afla Mariaaaaaa Marinescu
Citez din spusele fostei doamne Tiriac: "Nu as putea iubi un sarantoc!".
In top se califica si faimoasa Lili Sandu, care a primit un Bentley de la amantul ei, dupa care amantul s-a gandit ca a fost prea generos si i-a luat masinuta inapoi
In top se califica si faimoasa Lili Sandu, care a primit un Bentley de la amantul ei, dupa care amantul s-a gandit ca a fost prea generos si i-a luat masinuta inapoi
- kioko
- frappuccino
No comment... la un moment dat ma distrau toate "distinsele donsoare" enumerate mai sus.... acuma nu mai vreau sa aud de ele ... adica numai in cadrul emisiunii Cronica Carcotasilor!!!
"Daca n-am avea atatea defecte, nu ne-ar face atata placere sa le observam pe ale celorlalti." (La Rochefoucauld)
-

chuchy2000 - espresso
dragos6 scrie:?
sunt de acceasi parere.
E pacat ca astfel de caractere ne polueaza vizual si auditiv din mass media in fiecare zi...

- stephanie2005
- cafe-latte
Fie ca ne convine sau nu, asta consuma acest popor ... daca revista cu Andresan nu s-ar vinde si daca emisiunea cu orice alta varza vreti voi, nu ar avea audienta, ar mai fi atat de mediatizate? Nici vorba ...
De fiecare data cand se posteaza asemenea subiecte, astept si eu sa vad cine e pro ... dar intotdeauna toti sunt contra ... si atunci ma intreb: cine cumpara acele reviste si cine se uita la acele emisuni?
De fiecare data cand se posteaza asemenea subiecte, astept si eu sa vad cine e pro ... dar intotdeauna toti sunt contra ... si atunci ma intreb: cine cumpara acele reviste si cine se uita la acele emisuni?

hasi khusi meye ... sukhi meye
-

paagli - frappuccino
Abia astept "Cronicuta" duminica reluare
In viata exista doua tragedii. Una e sa obtii ceea ce doresti cealalta sa nu obtii(G.B.S)
-

dorina17 - blue eyes
53 mesaje
• Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4