Mihai Traistariu e GAY?

Aici

Moderatori: dragos6, dia21, sweetsweet, 121

Cum comentati?

Banuiam de mult timp!!
0
Niciun vot
Nu cred o iota!!
2
40%
E viata lui!!
2
40%
Nu stiu, nu ma intereseaza!!
1
20%

Voturi totale : 5

Mihai Traistariu e GAY?

Mesajde johnysugar » Sâm Noi 29, 2008 3:06 pm

"Lumea muzicii ia foc! Tarky din Onesti, un interpret care il imita pe mult mai cunoscutul cantaret turc Tarkan, arunca 'bomba'.

'Am trait cu Mihai! Este adevarat, insa nu trebuie sa ne condamne nimeni', a recunoscut tanarul din Onesti."

SURSA

Ce parere aveti?
Eu unul sunt socat de cat de departe pot merge unii oameni :shock:
johnysugar
cafe-latte

Re: Mihai Traistariu e GAY?

Mesajde yaluro » Sâm Noi 29, 2008 4:04 pm

johnysugar scrie:"
Ce parere aveti?

Eu sunt socat de cat de departe pot merge romanii cu barfa de prost gust...ne caracterizeaza
In austria Jorg H era guvernator de regiune si totusi populatia era preocupata de ce face ca administrator , nu de viata lui privata (unde si-o tragea cu un baiat de 27 de ani care putea sa ii fie fiu).
yaluro
frappuccino

Mesajde alinuta » Sâm Noi 29, 2008 5:00 pm

si primarul Parisului, Bertrand Delanoe e homosexual si asta nu socheaza pe nimeni si nici nu reprezinta o problema in cariera sa politica
alinuta
frappuccino

Mesajde dragos6 » Sâm Noi 29, 2008 5:36 pm

johnysugar scrie:Eu unul sunt socat de cat de departe pot merge unii oameni :shock:

daca te referi la idiotenie, da, sunt de acord.
daca te referi insa la faptul ca (presupunand prin absurd ca acea afirmatie nu e falsa) mihai traistariu a trait cu un neica nimeni, chiar nu vad ce te priveste pe tine (sau pa noi astialalti) ce face in timpul lui liber!!!

frate!!! nu mai poate omu' nici sa traga o basina ca imediat apare in presa! pacat ca nu se tipareste si mirosul, ca nu le-ar mai cumpara nimeni hartia igienica deja folosita! :twisted:
Imagine
We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
dragos6
Rasnita de cafea

Mesajde dargo » Sâm Noi 29, 2008 7:21 pm

johnysugar scrie:"Lumea muzicii ia foc! Tarky din Onesti, un interpret care il imita pe mult mai cunoscutul cantaret turc Tarkan, arunca 'bomba'.

'Am trait cu Mihai! Este adevarat, insa nu trebuie sa ne condamne nimeni', a recunoscut tanarul din Onesti."

SURSA

Ce parere aveti?
frateeeeee, esti in urma cu barfa. Tarky a recunoscut la dan diaconescu ca totul a fost aranjat de el in colaborare cu cei de la o anumita revista.
Soulmate, dry your eye...cause soulmates never die

Cata parere-i in destin / Cata greseala-i imprejur.
Imagine
dargo
frappuccino

Mesajde michi 73 » Sâm Noi 29, 2008 9:17 pm

Stirea a facut deliciul tuturor posturilor de televiziune si moderatorii s-au repezit ca ulii, manipuland intrebarile si raspunsurile chiar dupa ce amaratul de informator a desmintit totul. Mi-e scarba de nivelul talk-shawurilor mondene dar o curiozitate bolnavicioasa ma scoate din Discovery si ma arunca in mahala si astfel contribui si eu la realizarea ratingului acestor mizerii.
Si daca Treistariu e hetero, bisexual sau homo are vreo influenta asupra vocii? Subiectul a prins pentru ca nu avem cultura tolerantei.
"eu am fost ca tine(?),tu vei fi ca mine
michi 73
frappuccino

Mesajde alinuta » Sâm Noi 29, 2008 10:30 pm

michi 73 scrie:Stirea a facut deliciul tuturor posturilor de televiziune si moderatorii s-au repezit ca ulii, manipuland intrebarile si raspunsurile chiar dupa ce amaratul de informator a desmintit totul. Mi-e scarba de nivelul talk-shawurilor mondene dar o curiozitate bolnavicioasa ma scoate din Discovery si ma arunca in mahala si astfel contribui si eu la realizarea ratingului acestor mizerii.
Si daca Treistariu e hetero, bisexual sau homo are vreo influenta asupra vocii? Subiectul a prins pentru ca nu avem cultura tolerantei.

ultimele cuvinte scrise cu litere atat de mici, reprezinta unul dintre marile noastre defecte...
alinuta
frappuccino

Mesajde yaluro » Dum Noi 30, 2008 3:55 am

Eu zic ca dimpotriva, toleram toate rahaturile, toleram prostia crasa, fara sa ii dam peste bot. Si asta se vede chiar aici pe forum. Intra cate o proasta de bubuie , care posteaza o cretinitate. In loc sa fie pusa la punct, foarte multi de pe forum isi bat capul cu cretinitatea scrisa de proasta....jalnica toleranta.. :sad:
yaluro
frappuccino

Mesajde cordula » Dum Noi 30, 2008 2:58 pm

S-a mai discutat aici pe forum despre homosexualitate si toleranta. Nu vad pe cine ar interesa daca cutarica e homosexul sau ba, lumea are alte griji.

Yaluro, sper ca esti informat ca Jorg H. a murit de curand intr-un accident de masina. Portile Austriei iti stau deschise.
cordula
frappuccino

Mesajde yaluro » Dum Noi 30, 2008 9:31 pm

cordula scrie:S-a mai discutat aici pe forum despre homosexualitate si toleranta. Nu vad pe cine ar interesa daca cutarica e homosexul sau ba, lumea are alte griji.

Yaluro, sper ca esti informat ca Jorg H. a murit de curand intr-un accident de masina. Portile Austriei iti stau deschise.

Da sunt informat...ba chiar stiu si mai multe:
-gonea fiind furios fiindca se certase cu iubitul ala de 27 de ani
- era casatorit dar sotia stia si accepta sexualitatea lui.
- era rasist
- conducea Karintia , cu capitala la Klagenfurt.
yaluro
frappuccino

Mesajde cordula » Dum Noi 30, 2008 10:46 pm

Faptul ca era rasist i-a atras multa antipatie, da austriecii tocmai de asta l-au sustinut, mai ales ca in ziua de azi e greu sa-ti gasesti un loc de munca bun. Pe nemti ii conduce una care nu face diferenta dintre salariul net si brut.
cordula
frappuccino

Mesajde oanazavoranu » Dum Oct 03, 2010 2:22 pm

Care este problema daca e gay????Voi cand ascultati TORNERO va ganditi daca este activ sau pasiv,daca e hetero sau gay sau pur si simplu ii sauvrati muzica si va minunati de ocatvele lui perfecte...doamne ca asa-i romanu tot timpul se uita in gradina vecinului...nu mai comentati...daca fratele tau este gay???ce ai face?ai anunta pe forum????
Ultima oară modificat de dragos6 pe Dum Oct 03, 2010 10:17 pm, modificat 1 dată în total.
Motiv: Şters link extern.
oanazavoranu
cafe-latte

Înapoi la VIP