Mircea Badea - revista presei.
Moderatori: dragos6, dia21, sweetsweet, 121
18 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Mircea Badea - revista presei.
Ieri a intrat in emisiune furios de declaratia lui Basescu cu privire la demisie, in care el nu crede deloc.
La un moment dat a zis: [ia04b5d]vorbele lui Basescu sunt o ce are ursul in loc de mana.[/ia04b5d]
La un moment dat a zis: [ia04b5d]vorbele lui Basescu sunt o ce are ursul in loc de mana.[/ia04b5d]
-

yaluro - frappuccino
badea, ca de aia i-au si pus emisiunea la o ora cand nu se uita copii mici...

We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
-

dragos6 - Rasnita de cafea
Re: Mircea Badea - revista presei.
[quote1797ab="yaluro"]Ieri a intrat in emisiune furios de declaratia lui Basescu cu privire la demisie, in care el nu crede deloc.
La un moment dat a zis: [i1797ab]vorbele lui Basescu sunt o ce are ursul in loc de mana.[/i1797ab]
[/quote1797ab]

La un moment dat a zis: [i1797ab]vorbele lui Basescu sunt o ce are ursul in loc de mana.[/i1797ab]
"Universul nu este constient de existenta ta. Relaxeaza-te!" (Anthony de Mello)
-

dia21 - frappuccino
-

mariahurduzeu - irish coffee
Mie imi place de Mircea Badea, dimineata il urmaresc in reluare pe antena 1, si chiar cu tot cu iesirile lui, sprt de telefoane si altele e simpatic.
De ce nu se ia de Felix, pai ii e sef, cred ca oricine dintre noi nu ar putea sa-si faca seful albie de porci si sa continue sa fie angajat.
De ce nu se ia de Felix, pai ii e sef, cred ca oricine dintre noi nu ar putea sa-si faca seful albie de porci si sa continue sa fie angajat.
-

ela 24 - frappuccino
mai, am ascultata ultimele doua emisiuni ale lui, nu-l mai suport...voi ati auzit ce zicea in direct!!! si isi face asculatatori dobitoci, boi...toate apelativele posibile...el e cel mai destept...CNA-ul asta ce face doarme...amendeaza numa pe cine vrea!!!
Nimic nu e mai
-

[quote784835="mariahurduzeu"]mai, am ascultata ultimele doua emisiuni ale lui, nu-l mai suport...voi ati auzit ce zicea in direct!!! si isi face asculatatori dobitoci, boi...toate apelativele posibile...el e cel mai destept...CNA-ul asta ce face doarme...amendeaza numa pe cine vrea!!![/quote784835]
Pai or fi si d-astia, caci mereu e injurat pe mobil. Mie mi-e necaz ca loveste si in Basescu.
Pai or fi si d-astia, caci mereu e injurat pe mobil. Mie mi-e necaz ca loveste si in Basescu.
-

yaluro - frappuccino
nici mie nu-mi place ca loveste in basescu, dar macar sa o faca intr-un mod mai elevat, parca e o piranda care se cearta in piata!!!
Nimic nu e mai
-

18 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2