Raduleasca& Dani?
Moderatori: dragos6, dia21, sweetsweet, 121
46 mesaje
• Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
Raduleasca& Dani?
"La numai o saptamana de divortul de Elan Schwartzenberg, vedeta de televiziune a confirmat ca se iubeste de luni de zile cu Dani Otil si ca n-a ascuns niciodata aceasta relatie. Doar ca... nu s-a prins nimeni! ;))- Raluca_Elena
- cafe-latte
te pomenesti ca o sa scrie "incognito" si la topicul "diferenta de varsta"
! dani are 27 de ani , (ea are banii ) 
- mamitza_16
- frappuccino
:)
io una ma bucur pentru Dani, e simpatic si in fiecare dimineatza ma uit la "neatza cu razvan si dani" si ma binedispun, deci ma bucur pt el ca e cu o femeie frumoasa,desteapata si cu muuulti bani
sa aiba de unde sa plateasca pentru pasiunile lor comune ;))
mihaela e o femeie frumoasa din cate am vazut io prin poze,face actiuni caritabile, se ocupa si de copilasu' ei bine,... io zic ca e ok, daca ea se simte bine cu nebunu' de dani, ma bucur pe ei
mihaela e o femeie frumoasa din cate am vazut io prin poze,face actiuni caritabile, se ocupa si de copilasu' ei bine,... io zic ca e ok, daca ea se simte bine cu nebunu' de dani, ma bucur pe ei
- Raluca_Elena
- cafe-latte
probabil ca in curand emisiunea aia se va redenumi in "buna dimineata in familie!"

We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
-

dragos6 - Rasnita de cafea
Mihaela?
Cu mucea ala? 

-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....
-

Night_du - simply the best
nu prind niciodata emisiunea alora de dimineata, deci nici nu aveam habar cine e tipul asta. intamplarea face ca am vazut de curand secvente din peroratiile astora si cred ca s-ar incadra perfect intre pustii de prin scarile blocului meu, pe care ii vezi seara cu sticla de cola langa ei lahaind pana tarziu. glume infantile. cat despre ea...hm multe de spus in putine cuvinte. pe fostii ei nu i-a auzit nimeni vorbind prea mult(iar banica nu se pune) dar acum ca unul dintre ei cu asta se ocupa - cu debitatul - pot sa confirm regula "cine se aseamana se aduna". daca aveam pretentii de la tipa asta as fi sp[us ca ma asteptam la un upgrade....asa nu ma mir. si nici nu ma refer la treburi precum varsta, statutul social-desi poate ar trebui...sunt chestii cu mult mai "insignifiante" precum cultura, bunul simt...cacaturi din astea 

-

AVio - irish coffee
46 mesaje
• Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4