Teo...
Moderatori: dragos6, dia21, sweetsweet, 121
12 mesaje
• Pagina 1 din 1
Teo...
Ne-au aratat ieri la TV, cum ca a fost un cantaret de la noi, la voi, dar si prin alte tari din Estul Europei...! Pana acum, nimic neobisnuit..., dar acest cantaret, tanar si "nou pe piatza"..., pe care il cheama Boaz si nu mai stiu cum..., evreu yemenit de origine, a fost si acum un an la Eurovizion..., a fost invitat sa cante si la emisiunea lui Teo !!! Ce m-a mirat, foarte mult, a fost reactia lui Teo, filmata, deci era adevarat..., dupa ce a terminat de cantat tipul...! Parca era dupa orgasm..., era inebunita..., tropaia acolo pe scena in studio..., etc. Chiar asa v-a placut tipul...?

-

barboneli - frappuccino
Daa si mie mi-a placut tipul!Are o voce super!Si el e dragut..
Am vazut si faza cu Teo, il placea foarte mult si era incantata ca a fost adus special pentru ea.Motivul era chiar ziua ei de nastere daca nu ma insel..
Am vazut si faza cu Teo, il placea foarte mult si era incantata ca a fost adus special pentru ea.Motivul era chiar ziua ei de nastere daca nu ma insel..
Valoarea consta in ceea ce esti si nu in ceea ce ai!
-

Raluca_SA - irish coffee
yaluro scrie:Pacat de Teo....printre frumuseti, ea , cu fizicul de dulap, a reusit sa ajunga vedeta prin talent....ca de culcat oricum nu se culca nimeni cu ea.....ca cu altele..
adica tu zici ceva de,.....bine
- mamitza_16
- frappuccino
yaluro scrie:Pacat de Teo....printre frumuseti, ea , cu fizicul de dulap, a reusit sa ajunga vedeta prin talent....ca de culcat oricum nu se culca nimeni cu ea.....ca cu altele..
-

barboneli - frappuccino
arrom scrie:cum zici ca-l mai cheama???
Pai nu stiu! Dar o sa intreb maine o vecina... Ea se scoala mai tarziu, asa ca dupa 12 o sa-ti scriu de nume. Poate a retinut Raluca, numele complect.
(Ce ai facut cu PC, ai inteles ce am scris ?)
-

barboneli - frappuccino
nt,tu de unde stii??? Poate tocmai ea e mai isteata si discreta cu palmaresul iatacului,ca nu s-a aflat inca....
Pt.orice femeie,fie dulap,exista un soi de barbat...
asa cum pt.Gauguin a existat pensula si femeia creola...
Dumnezeu nu e in cer,nu-i pe pamint.
Dumnezeu e in inima noastra!
Dumnezeu e in inima noastra!
-

arrom - frappuccino
Se numeste Boaz Mauda...si mie mi-a placut vocea lui.
Dar cel mai mult dintre toti cintaretii vostri, barbo draga, mi-a placut de Ofra Haza.frumoasa femeie si voce buna...pacat ca amurit asa de tinara.A avut SIDA.
http://www.youtube.com/watch?v=5hQ0OkcLKuE
Dar cel mai mult dintre toti cintaretii vostri, barbo draga, mi-a placut de Ofra Haza.frumoasa femeie si voce buna...pacat ca amurit asa de tinara.A avut SIDA.
http://www.youtube.com/watch?v=5hQ0OkcLKuE
- anena
- frappuccino
12 mesaje
• Pagina 1 din 1