Va place emisiunea MONDENII ?
Moderatori: dragos6, dia21, sweetsweet, 121
26 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
[quotef26835="yaluro"] si traznitii in nato prinde ?[/quotef26835]
[bf26835][color=greenf26835]Nu-mi plac ...[/colorf26835][/bf26835]
[bf26835][color=greenf26835]Nu-mi plac ...[/colorf26835][/bf26835]
-

Estella^^^ - irish coffee
-

dani_cris - cafe-latte
Imi place foarte mult aceasta emisiune.actorii sunt foarte talentati si draguti..pe sticla.am avut sansa de a merge la o filmare si nu mi se par chiar deosebiti.sunt cu nasul pe sus
..spre deosebire de carcotasi sau trasniti! 
..spre deosebire de carcotasi sau trasniti! I love you more than everything else in the world combined. Isn’t that enough?
-

kathryn - cafe-latte
NU, NU IMI PLACE!!
CATEGORIC NU!!!
poate ca fiecare actor in parte ar insemna ceva in alte roluri in alta emisiune dar in mondenii....ma dezgusta total!!
CATEGORIC NU!!!
poate ca fiecare actor in parte ar insemna ceva in alte roluri in alta emisiune dar in mondenii....ma dezgusta total!!
Fericirea este un fluture, care, atunci cand este urmarit, este intotdeauna la un pas de a fi prins, dar daca stai linistit, se poate aseza pe tine!

-

titilica - frappuccino
Da, imi plac.
Imi placeau mai mult cand era si Dragos...dar asta e.
Si Angel e dragutz....
In fine, preferatii mei sunt Naomi, Solcanu, Andreea Marin &Fane, Mitzura, Vadim, Elena Basescu, Vadim, Domnu Gadea, Domnu Stan, Crisssstoiu si ..Becali
Imi placeau mai mult cand era si Dragos...dar asta e.
Si Angel e dragutz....
In fine, preferatii mei sunt Naomi, Solcanu, Andreea Marin &Fane, Mitzura, Vadim, Elena Basescu, Vadim, Domnu Gadea, Domnu Stan, Crisssstoiu si ..Becali
-

Balkan Girl - cafe-latte
26 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2