Va place emisiunea MONDENII ?
Moderatori: dragos6, dia21, sweetsweet, 121
26 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Va place emisiunea MONDENII ?
[b7c3f00][color=green7c3f00]Sunt tare haiosi , isi aleg sa imite "fenomene" precum Gigi Becali (pe care il imita super ) , Bahmuteanca & Prigoana , Andreea Marin & Stefan Banica jr. , etc [/color7c3f00][/b7c3f00]
-

Estella^^^ - irish coffee
-

mariahurduzeu - irish coffee
Si mie mi se pare ca se pricep foarte bine sa imite pe toata lumea: Banel, Andreea Marin, Stefan Banica, Basescu, Vadim, Florin Piersic si mai ales Gigi Becali. Divertis sunt mai experimentati...si normal ca se cunoaste!
Eu sunt egalul tau!Trateaza-ma ca fiind mai putin si te voi detesta, trateaza-ma ca fiind mai mult si te voi dispretui.
-

mada-gabi - mochaccino
ideea in sine nu e rea; realizarea lasa de multe ori de dorit, sunt prea fortate imitatiile sau situatiile... poate cu timpul...

We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
-

dragos6 - Rasnita de cafea
Mie personal imi plac, sunt foarte buni actori si surprind perfect ridicolul personajelor pe care le intruchipeaza.Nu cred ca pot fi comparati cu Diverstis, care se incadreaza intr-un registru mai "cult" (nu stiu dc am zis bine dar nu gaseam alt cuvant).
- angelasteven
- cafe-latte
[quoted0e6d2="hasse"][color=blued0e6d2]unde se difuzeaza si cand?[/colord0e6d2][/quoted0e6d2]
[bd0e6d2][color=greend0e6d2]La Prima TV ...duminica , ora 19.30[/colord0e6d2][/bd0e6d2]
[bd0e6d2][color=greend0e6d2]La Prima TV ...duminica , ora 19.30[/colord0e6d2][/bd0e6d2]
-

Estella^^^ - irish coffee
[quotedda43e]si traznitii in nato prinde ?[/quotedda43e]
da. Sunt putin fortati dar sunt amuzanti.
Mie nu imi ptrea plac la Prima emisiunile "reality" ca Schimbul, viceversa, dadaca sau tradati. Acolo sunt cu adevarat fortate situatiile.
da. Sunt putin fortati dar sunt amuzanti.
Mie nu imi ptrea plac la Prima emisiunile "reality" ca Schimbul, viceversa, dadaca sau tradati. Acolo sunt cu adevarat fortate situatiile.
Eu sunt egalul tau!Trateaza-ma ca fiind mai putin si te voi detesta, trateaza-ma ca fiind mai mult si te voi dispretui.
-

mada-gabi - mochaccino
26 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2