Vacanta Mare
Moderatori: dragos6, dia21, sweetsweet, 121
10 mesaje
• Pagina 1 din 1
Vacanta Mare
se uita cineva la Vacanta Mare ? si de ce?!
- alinuta
- frappuccino
foarte rar ma uit la vacanta mare. inainte ma uitam mai des, asta fiind acum aproximativ 2 ani de zile. imi amintesc ca stateam in fata televizorului cu 30 de minute inainte sa inceapa emisiunea!!
) Acum insa mi se par plictisitori.. nu stiu, inainte erau mai distractivi, iti acaparau atentia, in schimb acum, pentru gustul meu au devenit monotoni.
poate ar trebui sa imbunatateasca ceva in modul de a aborda show-ul, pentru ca am impresia ca s-au schimbat cu fiecare sezon doar in privinta temelor despre care trateaza. in rest.. peisajul este acelasi.
poate ar trebui sa imbunatateasca ceva in modul de a aborda show-ul, pentru ca am impresia ca s-au schimbat cu fiecare sezon doar in privinta temelor despre care trateaza. in rest.. peisajul este acelasi.
- adela daniela
- cafe-latte
Nici eu,nici cei pe care-i cunosc nu!De multe ori ne miram de ce mai sunt in program,chiar au asa o audienta de mare...?
Chiar,cine se uita la ei?
Chiar,cine se uita la ei?
-

ginadobrescu - irish coffee
Re: Vacanta Mare
[quotefd6726="alinuta"]se uita cineva la Vacanta Mare ? si de ce?![/quotefd6726]
Nu , nu le urmaresc 'show-ul' ...Nu mai e Vacanta Mare ceea ce a fost !!!
Probabil de cand firmele au incput sa cableze pe la sate , oamenii ce sa faca iarna stau si se amuza la V.M.
Nu , nu le urmaresc 'show-ul' ...Nu mai e Vacanta Mare ceea ce a fost !!!
Probabil de cand firmele au incput sa cableze pe la sate , oamenii ce sa faca iarna stau si se amuza la V.M.
-

Estella^^^ - irish coffee
Am primit un DVD chiar acum citeva zile de la un prieten de familie cu Vacanta Mare care se numeste Garcea si Oltenii .Nu stiu de cit timp este facut ,dar l-am vizionat si eu cu sotul....A fost putin funny,dar au vorbit numai cu FA , BA BOULE ,NENOROCITULE...chestii de genul asta ,ca la mahala,dar l-am vizionat in continuare pt. ca suna cam cum vorbesc ,marea majoritate a romaniei,deci nu totii,sa nu-mi sariti in cap .Deia ne-am uitat si rideam.Cam atit am avut sa scriu .pa
- rox-ana
- mochaccino
[quote13bfab="rox-ana"]A fost putin funny,dar au vorbit numai cu FA , BA BOULE ,NENOROCITULE...chestii de genul asta ,ca la mahala,dar l-am vizionat in continuare pt. ca suna cam cum vorbesc ,marea majoritate a romaniei,deci nu totii,sa nu-mi sariti in cap .Deia ne-am uitat si rideam.[/quote13bfab]
[b13bfab][color=green13bfab]Daca tu cat ai trait in Romania ai intalnit in majoritate oameni care se exprima la modul la care ai vazut tu in acel film asta nu inseamna ca majoritatea romanilor din Romania au un asemenea limbaj 'academic' ...
Acest limbaj este considerat normal pentru oamenii needucati ,prosti , unii tarani , betivi ,Rromi ... Crezi ca Romania e compusa in majoritate de asemenea 'specimene' ? Eu nu
[/color13bfab][/b13bfab]
[b13bfab][color=green13bfab]Daca tu cat ai trait in Romania ai intalnit in majoritate oameni care se exprima la modul la care ai vazut tu in acel film asta nu inseamna ca majoritatea romanilor din Romania au un asemenea limbaj 'academic' ...
Acest limbaj este considerat normal pentru oamenii needucati ,prosti , unii tarani , betivi ,Rromi ... Crezi ca Romania e compusa in majoritate de asemenea 'specimene' ? Eu nu
-

Estella^^^ - irish coffee
10 mesaje
• Pagina 1 din 1