Vacanta Mare

Aici

Moderatori: dragos6, dia21, sweetsweet, 121

Vacanta Mare

Mesajde alinuta » Mar Noi 22, 2005 8:15 pm

se uita cineva la Vacanta Mare ? si de ce?!
alinuta
frappuccino

Mesajde adela daniela » Mie Noi 23, 2005 12:53 am

foarte rar ma uit la vacanta mare. inainte ma uitam mai des, asta fiind acum aproximativ 2 ani de zile. imi amintesc ca stateam in fata televizorului cu 30 de minute inainte sa inceapa emisiunea!! :)) Acum insa mi se par plictisitori.. nu stiu, inainte erau mai distractivi, iti acaparau atentia, in schimb acum, pentru gustul meu au devenit monotoni.
poate ar trebui sa imbunatateasca ceva in modul de a aborda show-ul, pentru ca am impresia ca s-au schimbat cu fiecare sezon doar in privinta temelor despre care trateaza. in rest.. peisajul este acelasi.
adela daniela
cafe-latte

Mesajde iccefire » Joi Noi 24, 2005 9:25 pm

Nu ma mai uit. Deja sunt plictisitori :cry: :(
iccefire
cappuccino

Mesajde ginadobrescu » Vin Noi 25, 2005 8:37 pm

Nici eu,nici cei pe care-i cunosc nu!De multe ori ne miram de ce mai sunt in program,chiar au asa o audienta de mare...?
Chiar,cine se uita la ei?
ginadobrescu
irish coffee

Mesajde lilussa » Dum Noi 27, 2005 12:09 pm

ii mai urmaream cu cativa ani in urma... acum, intr-adevar, au devenit plictisitori. nu prea se mai uita lumea la ei, anyway. sau poate au si ei fanii lor inraiti, who knows?:)
lilussa
cafe-latte

Mesajde tigruta25 » Mie Noi 30, 2005 12:41 am

MI-E IMI PLACCCC!!!!!IMI MAI DESCRETESC FRUNTEA...SI IN FELUL LOR II MAI TRAG DE URECHIUSE PE CEI DE SUS...
tigruta25
espresso

Re: Vacanta Mare

Mesajde Estella^^^ » Sâm Ian 21, 2006 9:19 pm

[quotefd6726="alinuta"]se uita cineva la Vacanta Mare ? si de ce?![/quotefd6726]

Nu , nu le urmaresc 'show-ul' ...Nu mai e Vacanta Mare ceea ce a fost !!!
Probabil de cand firmele au incput sa cableze pe la sate , oamenii ce sa faca iarna stau si se amuza la V.M. :D
Estella^^^
irish coffee

Mesajde rox-ana » Mie Ian 25, 2006 3:31 am

Am primit un DVD chiar acum citeva zile de la un prieten de familie cu Vacanta Mare care se numeste Garcea si Oltenii .Nu stiu de cit timp este facut ,dar l-am vizionat si eu cu sotul....A fost putin funny,dar au vorbit numai cu FA , BA BOULE ,NENOROCITULE...chestii de genul asta ,ca la mahala,dar l-am vizionat in continuare pt. ca suna cam cum vorbesc ,marea majoritate a romaniei,deci nu totii,sa nu-mi sariti in cap .Deia ne-am uitat si rideam.Cam atit am avut sa scriu .pa
rox-ana
mochaccino

Mesajde Estella^^^ » Mie Ian 25, 2006 3:17 pm

[quote13bfab="rox-ana"]A fost putin funny,dar au vorbit numai cu FA , BA BOULE ,NENOROCITULE...chestii de genul asta ,ca la mahala,dar l-am vizionat in continuare pt. ca suna cam cum vorbesc ,marea majoritate a romaniei,deci nu totii,sa nu-mi sariti in cap .Deia ne-am uitat si rideam.[/quote13bfab]

[b13bfab][color=green13bfab]Daca tu cat ai trait in Romania ai intalnit in majoritate oameni care se exprima la modul la care ai vazut tu in acel film asta nu inseamna ca majoritatea romanilor din Romania au un asemenea limbaj 'academic' ...
Acest limbaj este considerat normal pentru oamenii needucati ,prosti , unii tarani , betivi ,Rromi ... Crezi ca Romania e compusa in majoritate de asemenea 'specimene' ? Eu nu :shock: [/color13bfab][/b13bfab]
Estella^^^
irish coffee

Mesajde lukiano » Mar Iun 09, 2009 8:54 pm

Imi plac cei de la Vacanta Mare deoarece prin umorul lor reusesc de fiecare data sa imi readuca zambetul pe buze. :D
lukiano
cafe-latte

Înapoi la VIP