vocile din muzica romaneasca!
Moderatori: dragos6, dia21, sweetsweet, 121
23 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
vocile din muzica romaneasca!
Care sunt cintaretii romani care v-a plac.Au pierit adevaratele talente? Care sunt valorile din ziua de azi?Astept parerile voastre.Sa incep eu MIHAI TREISTARIU,SANDA LADOSI,ADRIAN ENACHE,DAN BITMAN ,LUMINITA ANGHEL,MONICA ANGHEL.[imgd357c0]http://i117.photobucket.com/albums/o70/saga_09/Bitman.jpg[/imgd357c0][imgd357c0]http://i117.photobucket.com/albums/o70/saga_09/AnghelLuminita.jpg[/imgd357c0][imgd357c0]http://i117.photobucket.com/albums/o70/saga_09/AdrEnache.jpg[/imgd357c0][imgd357c0]http://i117.photobucket.com/albums/o70/saga_09/SLadosi.jpg[/imgd357c0][imgd357c0]http://i117.photobucket.com/albums/o70/saga_09/Ec.jpg[/imgd357c0] ELENA CIRSTEA.
-

Saga - frappuccino
Holograf-da
Traistariu-nu prea
Monica anghel-are voce dar imaginea si melodiile...
Luminita Anghel-imagine buna,preststie buna la Eurovi
Andra are voce
Lucian Viziru-nu (nici ca "actor")
HQ-nu
Loredana-voce f buna dar cam are "pitici "
Compact -imi placea in liceu
Traistariu-nu prea
Monica anghel-are voce dar imaginea si melodiile...
Luminita Anghel-imagine buna,preststie buna la Eurovi
Andra are voce
Lucian Viziru-nu (nici ca "actor")
HQ-nu
Loredana-voce f buna dar cam are "pitici "
Compact -imi placea in liceu
- carmen diana
- cream latte
1. VOLTAJ
2. HOLOGRAF
3. IRIS
4. DJ PROJECT
5. ....
2. HOLOGRAF
3. IRIS
4. DJ PROJECT
5. ....
nu trebuie sa fii trist ca n-ai fost remarcat. fii trist ca n-ai facut nimic remarcabil
-

danamaravela - irish coffee
[quote8327d5="eli@"]Pe langa cei de mai sus, eu remarc si pe Ana-Maria Ferentz(demo). Are o voce deosebita, calda, de soprana...etc[/quote8327d5]
Cine-i asta? Aia care povesteste pe la toate posturile ca a divortat?Cred ca este singurul lucru prin care s-a remarcat!In rest mi se pare in afara subiectului "muzica de calitate".
Cine-i asta? Aia care povesteste pe la toate posturile ca a divortat?Cred ca este singurul lucru prin care s-a remarcat!In rest mi se pare in afara subiectului "muzica de calitate".
- juci
- cappuccino
HOLOGRAF,
VOLTAJ,
MONICA ANGHEL,
COMPACT,
ANDRA,
STEFAN BANICA,....astia mi-au venit in cap pe moment..mai sunt si altii.
VOLTAJ,
MONICA ANGHEL,
COMPACT,
ANDRA,
STEFAN BANICA,....astia mi-au venit in cap pe moment..mai sunt si altii.
omul cu adevarat bun este doar cel ce ar fi putut fi rau si n-a fost.-N. IORGA.
-

mira77 - irish coffee
[b81559f][color=green81559f]VH2 ,Ducu Bertzi , Tudor Chirila , Florin Chilian ,Iris , Andra , Zob si zdub , etc[/color81559f] [/b81559f]
-

Estella^^^ - irish coffee
[quote045426="juci"][quote045426="eli@"]Pe langa cei de mai sus, eu remarc si pe Ana-Maria Ferentz(demo). Are o voce deosebita, calda, de soprana...etc[/quote045426]
Cine-i asta? Aia care povesteste pe la toate posturile ca a divortat?Cred ca este singurul lucru prin care s-a remarcat!In rest mi se pare in afara subiectului "muzica de calitate".[/quote045426]
e pb ei cu viata personala...insa vocea are mare valoare si poate sa cante chiar si muzica clasica...
ar fi f frumos sa cante cu MARCEL PAVEL care are o voce superba...ar da bine.
Cine-i asta? Aia care povesteste pe la toate posturile ca a divortat?Cred ca este singurul lucru prin care s-a remarcat!In rest mi se pare in afara subiectului "muzica de calitate".[/quote045426]
e pb ei cu viata personala...insa vocea are mare valoare si poate sa cante chiar si muzica clasica...
ar fi f frumos sa cante cu MARCEL PAVEL care are o voce superba...ar da bine.
-

eli@ - espresso
andra are o voce superba dar de multe ori piese nepotrivite
baietii de la holograf imi plac
voltaj canta bine
pe cei de la iris i-am auzit de curand sunt foarte buni pentru cei care agreaza stilul
mihai traistariu are voce ff buna dar nu prea il ajuta fata...
si probabil ca sunt mai multi dar pe moment asa repede la acestia m-am gandit
baietii de la holograf imi plac
voltaj canta bine
pe cei de la iris i-am auzit de curand sunt foarte buni pentru cei care agreaza stilul
mihai traistariu are voce ff buna dar nu prea il ajuta fata...
si probabil ca sunt mai multi dar pe moment asa repede la acestia m-am gandit
- Fergie
- cafe-latte
descoperire
am descoperit zilele trecute o voce care te patrunde-aurelian andreescu-copacul; e genial omul! am gasit intr-un pachet de Dero nimic altceva decat CD cu muzica!!!!si chiar muzica romanesca buna: mihaela runceanu si restul gastii; pe cativa ii poti asculta si pe site-ul www.dero.ro . foarte tare!
- geenad_2001
- cafe-latte
23 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2